Bu sisteme overclock yapcam fakat acayip sorunlar çıkıyor birde bazı sorularım olcak Sorunlarım ; İlk olarak resimdede görüldüğü gibi olan 100 x 20 olan işlemcimin 100 ü 105 yaptım başka hiç birşeye ellemedim, bilgisayar gayet güzel açıldı masaüstü geldi tam D de olan Everest i açıcakken D ye basar basmaz Reset attı pc Bu arada hdd sıcaklığım o/c suz 47derece sonra voltaj defaultaydı ama 1.472 V ben onu 1.500 V yapıp 100ü 105 yaptım bu seferde pc açıldıyor normal o hoşgeldiniz yazısı abartmasız 30 sn felan bekliyor sora masaüstü geliyor ama sadece resim ne bi simge ne bi başlat çubuğu sadece masaüstü resmi 1 dk ya yakın bekledim bişi gelmedi bu arada CtrL+Alt+Del açılıyordu yeni görev diyip explorer.exe yapsamda gelmedi hiç birşey
Birde ben bu Dram:FSB ayarı olan yeri bulamadım Tahminimce 4:3 tür ama ben Ramlerimi 100 mhz ye çekip bu Dram:FSB yi 1:1 yaparsam daha mı iyi olur birde aklıma takıldı Bu hani işlemci fsb leri vardıya 400 533 800 p4 lerin bazıları 533 mhz 133*4 müş bende overclock yapıp 133 mhz yapsam bu anakarta p4 bir işlemci takabilirmiyim 533 mhz olanından aklıma takıldı da mantıksal olarak olabilir gibime geldi ama çok da umutlanmadım öle olacağını pek sanmıorm