Şimdi Ara

oyundayken kendini masaüstünde sanan çok iyi undervolt olan gigabyte 6800xt

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 oyundayken kendini masaüstünde sanan çok iyi undervolt olan gigabyte 6800xt

korkunç iyi undervolt oluyor normalde oyunlarda 2200-2300mhz falan 1150mv ile 3-4 fps az alsın ısınmasın diye 0.881mv ile 2150mhz ayarlıyom oyunlarda 2100 mhz çalışıyo

az önce rdr2 girim 15dk oynadım undervoltlu haliyle gpu 55 derece hot spot 64 derece falan oldu masaüstünde gibi sıcaklık degerleri veriyo undervolt ile

fiyat olarak 12500tl düşünüyorum

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 12500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Vayy çok iyi aslında alınır ama bakalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • işte bunun için sistemimde işlemciyi AMD kullanıyorum ama ekran kartı tarafında işi bilen tarafa bırakıyorum,amd eyw güçlü dolgun kart yapıyor ama şu yazılım işini bi türlü yapamıyorlar,6750xtde yemediğim mavi-siyah ekranlar,oyunun peek zamanları masaüstüne atmalar,bi anda mavi ekrana sürüklemesi sistemi vs vs 4070 aldım şimdi şu yazdığım ve unutup yazmadığım hataların 1ini bile almıyorum onun için bedava bile olsa amdnin ekran kartını sistemimi alıp takmam.

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt

kartiniz bozuk olabilir bu kartla bahsettiginiz sorunlari hic yasamadim

• djoguzhan55 kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz sorunların hiç birini normal kullanım koşullarında yaşamadım. Ekran kartı 6800xt. Bir dönem pubg de crash almışlığım oldu ancak format sonrası aynı kart ve ayarlar ile sistemde hiç sorun yaşanmadığını farkettim. Anlık yüklenen yazılımlar yada yapılan ayarlar da buna neden olmuş olabilir, kartınız bozuk olabilir vs... Oyun grubunda anlık crash Nvidia kartı olan arkadaşlarda arada yiyor bu arada. Son bir not bir dönem razer cortex uygulaması da optimizasyon ayarları nedeniyle masaüstünde internette gezerken bile mavi ekran hatasına neden olduğunu keşfettim. Nedenleri çok...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • RX 6800 ile R6S dışı hiçbir oyunda problem yaşamadım.

• Merhaba güncel fiyat ve ıfurmark 8 isı değerlerini alabilirmiyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı bir AMD overclock.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.