Bildirim
1700 TL lik sistemim iyi mi?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Ekran kartı r9 280x olursa daha iyi olur.
http://www.vatanbilgisayar.com/r9-280-dual-x-gddr5-3gb-384bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html -
benim topladığım sistem bu , alabilirsin.
edit : kasayı 50 lira farkla bunu yap hem geleceğe dönük hem de daha sağlıklı olsun
THERMALTAKE V3 600W MidT ATX SİYAH KASA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 17 Ocak 2015; 21:39:55 > -
Kssayı değiştir 360w psu'ya sahip o kasa elinde kalır sistem. -
hocam toplam bütçe ne kadar belki daha iyi bir sistem toplanabilir -
1700 tl heralde konunun başlığında öyle gözüküyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İsimsizdost
1700 tl heralde konunun başlığında öyle gözüküyor.
işte hocam belki daha fazla olabilir diye soruyorum bende. çünkü ekran kartı r9 280 almak çok daha mantıklı 50 lira farkla.ayrıca sistemin birde işlemci soğutucuya ihtiyacı var stok fanın ses probleminden dolayı. o kasadaki psu bu tarz bir sistem için yetersiz.zaten oldu 1900tl -
Maalesef 1700 TL yi aşamıyorum, ama fx 6300 ün stok fanı yeterli diye duymuştum yeterli değil mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: sercan2105
Maalesef 1700 TL yi aşamıyorum, ama fx 6300 ün stok fanı yeterli diye duymuştum yeterli değil mi?
hocam soğutma olarak yeterli onda bir sıkıntı yok.fakat malasef oyunlarda çok sesli çalışıyor.gerçi belli bir süre o sese katlanabilirim diyorsanız sıkıntı yok -
-
-
280x için 4gb ram den vazgeçmek mantıklı mı dersiniz çok anlamam tabi ama -
İlerde bi 4 daha ekleyebileceksen mantıklı
Bu arada mesaj attığında etiket koymayı unutma yoksa haberimiz olmuyor. :)
Yalnız r9 280x değil r9 280.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İsimsizdost -- 17 Ocak 2015; 19:53:38 >
quote:
Orijinalden alıntı: İsimsizdost
İlerde bi 4 daha ekleyebileceksen mantıklı
Bu arada mesaj attığında etiket koymayı unutma yoksa haberimiz olmuyor. :)
Yalnız r9 280x değil r9 280.
Evet yanlış yazmışım onu.Bu arada fiyat farkına baktım ama 80 tl bi fark var arada karşılayabileceğimi zannetmiyorum.Yani 270x ile bu sistem olmaz mı diyorsunuz hocam çünkü 8 gb ram olmasını istiyorum kesinlikle -
Eğer bütçen yoksa ekran kartını kıs rami bundan al
http://www.vatanbilgisayar.com/kingston-8gb-2x4gb-hyperx-savage-red-ddr3-1600mhz-cl9-xmp-ram.html
Bu arada tekrar söylüyorum 2 3 aya kadar 4 gb ram takviyesi yaparım diyorsan ilk başta önerdiğim sistemi al yok yapamam dersen yukarda belirttiğim gibi yap.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: LEON-X
Kssayı değiştir 360w psu'ya sahip o kasa elinde kalır sistem.
hocam aynı kasayı kullanıyorum 12v kanalından 432w veriyor. O kadar kötü değil psu su -
Evet bu güzel yalnız kasa konusunda pek bilgili değilim daha bilgili biri baksın.
ssd eklemeyi unutmayın hızlısından.
Benzer içerikler
- ssaa nedir
- i3-12100f alınır mı
- dled nedir
- gürcistan media markt
- oyun için amd mi intel mi
- rtx 50 serisi ne zaman çıkacak
- arc b570
- intel core ultra 9 285k
- rtx 4080 ti
- nvidia h100
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X