Şimdi Ara

1700 tlye sistem toplamak (lütfen bir bakın)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar daha bu hafta içinde yine aynı konuyu açmıştım farkındayım.
    O konuyu özet geçeyim;

Merhaba arkadaşlar, canla başla çalışarak iki yılın sonunda (üç haftada bir gerekirse iki işte çalışarak) 1700 TL gibi bir bütçe oluşturdum.
    Aklımda Exper Actıon Dex265 almak vardı ama yorumların yüzde yetmişi çok kötü, otuzu iyiydi vazgeçtim.
    GTA 5 oynamak (ve onun düzeyinde oyunlar örneğin, Crysis, Far Cry ve eğer bu bütçeye mümkünse Watch Dogs gibi oyunlar oynamak) istiyorum bilgisayarda.
    Bir ekranım, hali hazırda 2 GB NVidia Ge-Force GT 630 ekran kartım var.
    Yardımcı olacak arkadaşların photoshop ve video kurgu programlarını da kullandığımı göz önüne alarak yorum yapmasını rica edeceğim.

Herkese teşekkürler.

demiştim ve sağ olsun bir çok arkadaş yardımcı oldu.
    Ama vatan computer'dan alacağım ve vatan computer da bana aşağıda göreceğiniz sistemde ki kasanın olmadığını onun yerine thermaltake v2 plus kasa diye bir kasanın olduğunu ve onu önerdiklerini söylediler. Ama öneren kişinin "ben öyle düşünüyorum, bence olur" gibi sözleri beni çok kıllandırdı açıkçası ve sormadan almak istemedim. Düşüncelerinizi alabilir miyim?

• ErayUz E kullanıcısına yanıt
    İyiki almamışsın çöp kasayı kakalayacaklarmış sana.Kasa olarak zalman z3 plus'ı öneririn.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ydagli42

İyiki almamışsın çöp kasayı kakalayacaklarmış sana.Kasa olarak zalman z3 plus'ı öneririn.

Sağ ol dostum cevap için zaten Vatan görevlisine "Sana güvenip alacağım ona göre." dedim hatta adama açıkça eğer bir sorun çıkacak olursa getirip hesabını soracağımı da söyledim iyi ki güvenip almamışım o gün. Zira ilk hesaplama sırasında ekran kartını farklı bir şeyle değiştirdi ve buradan aldığım çıktıyı benden almaya falan çalıştı bir kaç kez. Muhtemelen siz bunu getirdiniz kağıtta bu yazıyordu diyecekti. Zaten ilk götürdüğümde de direkt sorgulamaya başladı "Nereden getirdin bu toplamayı? Kim topladı? Daha ucuza daha kalitelisini toplayalım mı?" Halbuki yapsana işte ne güzel getirmişim, kasayı da tam ayarında bir şey seç değil mi? Yok, illa güven kaybedecekler. İlla fazla para kazanmak için beddua yiyecekler. Vatan da başka bir arkadaş var çalışan, herkese sadece ve sadece ihtiyacı neyse onun en ucuzunu bulup öneren, o da kasa toplama işlerinden zerre anlamıyormuş. Ne diyeyim Allah onlara güvenip alanlara sabır versin. İçimi dökmüş oldum böylece. :)

• Bu arada sormayı unutmuşum, ben yarın gidip Zalman z3 Plus istiyorum kasa olarak desem senin bahsettiğini verirler değil mi? Bunun ne bileyim X'lisi bilmem nelisi çeşidi yoktur inşallah. Daha önce de NVidia Ge Force ekran kartında canımı yakmışlardı çünkü bu konuda :)
  • Thermaltake Versa II veya Zalman R1 veya Zalman Z3, Thermaltake boş bir firma değil, çöp hiç değil :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerding_Gamers

Thermaltake Versa II veya Zalman R1 veya Zalman Z3, Thermaltake boş bir firma değil, çöp hiç değil :)

Ben hepten kararsız kaldım şimdi..
    Ben ne alayım :(
    Hangisi size daha hoş geldiyse :) Bir de Xigmatek önerebilirdim ama iyice kafanız karışmasın, zaten Xigmatek'in kalitesi şüpheli :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim için performans önemli görselliğine hiç bakmam ürünün :D

• Gtx 950 yi asus strix serisinden al artar bütçeyle kasayı biraz daha iyi al tamamdir dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: Myronides

Gtx 950 yi asus strix serisinden al artar bütçeyle kasayı biraz daha iyi al tamamdir dostum

heh bir ekran kartına laf eden kalmamıştı :D
    yandık şimdi onu araştıracağım :D
  • Ekran kartını bilmem ama kasanın performansınıza hiç etkisi olmayacak, yapması gereken parçaları korumak ve o yazdığım kasaların hepsi bu işi görüyor.

• quote:

Ekran kartını bilmem ama kasanın performansınıza hiç etkisi olmayacak, yapması gereken parçaları korumak ve o yazdığım kasaların hepsi bu işi görüyor.

O zaman ben daha önce fotoğrafını attığım sistemi ve Vatan'da önerilen Thermaltake kasayı alıyorum madem.
    Teşekkür ederim herkese yine de başka bir önerisi olan olursa bu akşama kadar açığım. :)
  • Bakın bir nokta kaçmış, Vatan'da önerilen ThermalTake'i değil, özel olarak Versa II modelini tercih edin, diğer modeller hakkında bir şey diyemem(TT kaliteli ama en kaliteli markadan bile alsan ucuzlarda malzeme kalitesiz olabiliyor).

• Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar sistemi toplattım Pazar günü teslim alacağım.
    Yarın toplayacaklar aslında ama ben yarın sabah 8 - pazar sabah 8 nöbetim olduğu için gidip alamayacağım :)
    Herkese yardımları için teşekkür ederim.

Sistem:

a
    Bu resmin içinden kasayı çıkartın onun yerine Nerding_Gamers ın tavsiyesi üzerine Zalman Z3 kasa aldım. Onda soğutucu olduğu için fotoğrafta ki sistemden soğutucu da çıktı.

Tamı tamına 1.941 liraya mal oldu sistem. Allah utandırmasın, gerçekten şu parayı toplayana kadar akıttığım her teri oyunları saatlerce oynayarak telafi etmek istiyorum :D

• Hayırlı olsun, aldıktan sonra oyun testlerini paylaşırsınız artık :)

• quote:

Hayırlı olsun, aldıktan sonra oyun testlerini paylaşırsınız artık :)

teşekkür ederim.
    deneyeceğim video çekebilirsem atarım :)
    çok yoğun olacağım çünkü asıl işim video kurguları :)

• Arkadaşlar tekrar merhaba,

Ben bilgisayarı bu gün aldım getirdim kurdum fakat işletim sistemi (Windows 7) kurmayı bir türlü beceremedim.
    Eski bilgisayarımda ki gibi mavi bir bios'a bağlamıyor daha önce hiç görmediğim bir bios sistemi var.
    Nasıl sistemi yükleyeceğim? Lütfen yardım edin.
  • Bu arada usb'den yükleyeceğim windowsu.
    Anakartın modelini youtube yazarsanız bios ayarlarıyla ilgili videolar var. Usb den de windows 7 atılabiliyor. Bios ayarlarından ilk açılış seçenegini usb flash getirin, hayırlı olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet dostlar sabahtan beri uğraştım ve sonunda başardım.
    Size yeni sistemden yazıyorum.
    Yardım eden/etmeyen herkesten Allah razı olsun çok teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.