Şimdi Ara

17000 TL Van mı eskii 4 kapı mı_?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 17.000 tl ye yüksek model 3k van (palio fiesta pug 206) dizel mi yoksa 2000 lerden eski arabalarmı mantıklı olur ?
    28 yaşında bekar gezmeyi çok seven az yaksın başım ağrımasın usta usta gezmeyim bi yere gittiğimde yaşımla bindiğim araba ters orantılı olmasın örn. maksima corona astra 94-97 arası gibi benim gözümde emekli memur amca yada cocuklu manav hüseyin abi gibi olsun istemiyorum ne demek istediğimi kim anlayacak acaba araba tavsiyesi verirmisiniz arkadaşlar ? benim bütçeme ve yaşıma gözüme uygun pug 206 x-line geliyor şu an tek seçenek olarak 01-05 arası 5k 1.4 hdi palio da olabilir diyecemde oda içime sinmiyor nedense cocuklugumdan beri fiat dan kopamadım artık sıkılıyorm (94 şahin 99 şahin s 2003 doblo) sahibi olduk o yuzden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykouz -- 19 Ekim 2015; 22:09:40 >

• Ben 27 yaşındayım. Palio mk3 kasa 2008 var. Arkadaşlarım palio yu dandik goruyor nedense. Keşke 206 alsaydin diyorlar. Surus ve masraf bakımından palioyu tavsiye ederim ama tip olarak dersen 206. Ben 4 kapi suruyom. Arkadaş çevrede olduğu için ya da eş dost akraba dort kapı lazım oluyor. Bi de arabam olunca arkadaş dediğim adamlar çoğaldı. Bi yere gidecekleri zaman beni de çağırıyorlar. Seninde böyle bi durumun varsa 4 kapı al. 2 kapıda arkaya inip binecekler için uzun vadede keşke 4 kapı alsaydim dersin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde bu aralar var aklimda van bi arac almak. 17 bine gercekten temizini almak lazim ki verilen paraya degsin. Onuda vanlarda bulmak zor. 2007 2008 bi vani 13 14e bulursaniz, 206 olur fiesta olur corsa olur. Kacirmayin derim. Fazlasini van araca vermek yarin oburgun delikanli adama koyar. Cunku malum ne olucagi belli olmaz acil paraya sıkıştınız elden cikarmaya kalkisirsaniz hic parasina gider. Belki satisa koyunca 1 gunede satilir kismet tabi ama en kotuyu dusunmek lazim. Kenarda biraz para kalmasi herzaman iyi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: senged

Benimde bu aralar var aklimda van bi arac almak. 17 bine gercekten temizini almak lazim ki verilen paraya degsin. Onuda vanlarda bulmak zor. 2007 2008 bi vani 13 14e bulursaniz, 206 olur fiesta olur corsa olur. Kacirmayin derim. Fazlasini van araca vermek yarin oburgun delikanli adama koyar. Cunku malum ne olucagi belli olmaz acil paraya sıkıştınız elden cikarmaya kalkisirsaniz hic parasina gider. Belki satisa koyunca 1 gunede satilir kismet tabi ama en kotuyu dusunmek lazim. Kenarda biraz para kalmasi herzaman iyi olur.

van araçların bir diğer eksi yönü kamyonet olarak geçmesi ve her yıl muayene girmesi artı şehir içi hız sınırı ve satışının zor olması tek aklıma takılan nokta 2007-2008 gibi daha modern yeni araçlar olması yoksa aklımda 206 var 4 kapı 1.4 hdi van araçlara bizzat babamda doblo 1.9 jtd olmasından dolayı aşinayim biraz yani o araçta benim üzerime kayıtlı ve her yıl muayene sigorta kullanım olarakta yabancı değilim birde sigortası kamyonet olarak geçtiği için yüksek çıkar diye korkuyorum kafam çok karışık şimdi 17000 tl yi gidipte 94-95 mazda nissan gibi japonlara vermeyide hiç istemiyorum palioyuda arkadaş açıklamış birazda yakın çevremin niye bunu aldık gibi bık bıklanmasından dolayı soğuk bakıyorum neyseki benim öyle çok fazla doluşup gezeceğim çok fazla akraba ve arkadaş çevrem yok en yakın arkadaşlarım 3 tane zaten 2sinin arabası var birinde bmw 3.16i 2011 model diğerinde pug 207 2008 model :) şimdi palio ya kayarsam her buluşmamda kafama ekşirler lan oğlum bari tek kapı 206 fiesta falan bakaydın bıkmadınmı şu fiat (tofaş) sevdasından diye

• Hız delisi değilseniz sakin sürüyorsanız ve yılda bir muayene istasyonuna uğramayı dert etmiyorsanız van alın. Ben olsam tercihimi temizi bulunabilirse fiestadan yana kullanırım. Daha oturaklı görünüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Hız delisi değilseniz sakin sürüyorsanız ve yılda bir muayene istasyonuna uğramayı dert etmiyorsanız van alın. Ben olsam tercihimi temizi bulunabilirse fiestadan yana kullanırım. Daha oturaklı görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2009-kar-beyaz-5-kisilik-st-gorunumlu-klimali-232474105/detay

bu olurmu ?

• 17.000 ne Aveo-kalos,4k 206,Lacetti,almera,1.3 Getz yada 1.6 cool Getz (3kapılı) alınabilir. 17 bini kamyonet ruhsatlı araçlara bağlamayın bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben 4 kapı tavsiye ederim.Çünkü modeli yüksek dahi olsa o yaşlarda,o kmlerde ve kullanım amacı ticari olan bir dizeli almak büyük risk.En iyisi binek olarak kullanılmış benzinli lpg li bir araç almak.Her ikinci el arabanın masrafı olur.Ama o yaşlardaki dizel bela olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: senged

Benimde bu aralar var aklimda van bi arac almak. 17 bine gercekten temizini almak lazim ki verilen paraya degsin. Onuda vanlarda bulmak zor. 2007 2008 bi vani 13 14e bulursaniz, 206 olur fiesta olur corsa olur. Kacirmayin derim. Fazlasini van araca vermek yarin oburgun delikanli adama koyar. Cunku malum ne olucagi belli olmaz acil paraya sıkıştınız elden cikarmaya kalkisirsaniz hic parasina gider. Belki satisa koyunca 1 gunede satilir kismet tabi ama en kotuyu dusunmek lazim. Kenarda biraz para kalmasi herzaman iyi olur.

van araçların bir diğer eksi yönü kamyonet olarak geçmesi ve her yıl muayene girmesi artı şehir içi hız sınırı ve satışının zor olması tek aklıma takılan nokta 2007-2008 gibi daha modern yeni araçlar olması yoksa aklımda 206 var 4 kapı 1.4 hdi van araçlara bizzat babamda doblo 1.9 jtd olmasından dolayı aşinayim biraz yani o araçta benim üzerime kayıtlı ve her yıl muayene sigorta kullanım olarakta yabancı değilim birde sigortası kamyonet olarak geçtiği için yüksek çıkar diye korkuyorum kafam çok karışık şimdi 17000 tl yi gidipte 94-95 mazda nissan gibi japonlara vermeyide hiç istemiyorum palioyuda arkadaş açıklamış birazda yakın çevremin niye bunu aldık gibi bık bıklanmasından dolayı soğuk bakıyorum neyseki benim öyle çok fazla doluşup gezeceğim çok fazla akraba ve arkadaş çevrem yok en yakın arkadaşlarım 3 tane zaten 2sinin arabası var birinde bmw 3.16i 2011 model diğerinde pug 207 2008 model :) şimdi palio ya kayarsam her buluşmamda kafama ekşirler lan oğlum bari tek kapı 206 fiesta falan bakaydın bıkmadınmı şu fiat (tofaş) sevdasından diye

206 nin parça çok arıza durumunu bilemem ama palio parçasi ucuz arızası minimum basit bi araçtır. 206 da palio da yakıt konusunda cimriler. O konuda sikintin olmasın. Palio dan memnunum ama görünüş olarak albealarla aynı olduğundan taksi gibi görünüp ucuz yollu araç algısı yaratıyor. 206 ve corsa daha eğlenceli araç gorunumundeler.tavsiye dersen 206 ve corsa derim. Ama arıza ve parça fiyatları konusunda bilgim yok. Palio kadar ucuz olacaklarını sanmam ama tipleri için değer

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

quote:

Orijinalden alıntı: Nulla Poena Sine Lege

Hız delisi değilseniz sakin sürüyorsanız ve yılda bir muayene istasyonuna uğramayı dert etmiyorsanız van alın. Ben olsam tercihimi temizi bulunabilirse fiestadan yana kullanırım. Daha oturaklı görünüyor.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-2009-kar-beyaz-5-kisilik-st-gorunumlu-klimali-232474105/detay

bu olurmu ?

Ben olsam böyle oynanmış Araçlara bakmam

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.