Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 170TL CoD Modern Warfare + Warzone Hesabı Satın Al 21 Mart 2021 17:01 1 1 170TL CoD Modern Warfare + Warzone Hesabı Hesabın fotoğraflarını aşağıya bırakıyorum. İçinde 1500CP var. 1100CP fiyatından hesaplayıp ona sayıyorum. Toplam 170. Fiyatı fazla ise revize ederim. Multiplayer ve Warzone istatisklerini bu linkten görüntüleyebilirsiniz. Ban yeme durumu yok.Yanlış hatırlamıyor isem sezon 3-4 battlepasslerini bitirmiştim. Cold War birleşmesi geldiğinden beri çok az oynadığım için satıyorum.https://cod.tracker.gg/warzone/profile/battlenet/Maver%2311855/overviewMail hesabı değiştirmeniz için devir edilecektir. Hesabın mail'ini kendi mailiniz ile değiştirebilirsiniz. Oyun ilk çıktığında battle.net üzerinden Rus VPN'i ile almıştım.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 170 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMD Wraith Stealth SIFIR Soğutucu AM4 [SATILIK] Logitech G29+Shifter 2800TL 170TL CoD Modern Warfare + Warzone Hesabı Sapphire Pulse ITX RX570 4GB Oyun Ekran Kartı 850TL