Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [SATILIK] Logitech G29+Shifter 2800TL Satın Al 25 Nisan 2021 11:08 1 1 [SATILIK] Logitech G29+Shifter 2800TL Merhabalar, aktif olarak kullanmadığım direksiyon+vites setimi satıyorum. Geçtiğimiz yaz sonuna doğru forumdan almıştım. Fotoğraflardan bağımsız olarak şuan kutusunda duruyor. Tercihim İstanbul Anadolu yakası içi elden teslim, kargo ile bir ton ücret çıkar, veya ufak bir yakıt parası dahilinde ben de getirebilirim bana uyarsa mesafe. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün AMD Wraith Stealth SIFIR Soğutucu AM4 [SATILIK] Logitech G29+Shifter 2800TL 170TL CoD Modern Warfare + Warzone Hesabı Sapphire Pulse ITX RX570 4GB Oyun Ekran Kartı 850TL