Şimdi Ara

Sapphire Pulse ITX RX570 4GB Oyun Ekran Kartı 850TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    1
    1 Sapphire Pulse ITX RX570 4GB Oyun Ekran Kartı 850TL
    Ürünün kutusu başka bir RX570'e aittir. Overclock, mining vb hiç bir işlem yapılmamıştır.

Kargo alıcıya aittir. İstanbul Kartal civarı elden teslim ederim. Termal macunları yeni temizledim ve termal blok içindeki tozları da temizledim temizleyebildiğim kadar. Garantisi bu sebepten dolayı yok (daha 1 sene devam ediyor normalde).

2019 Ocak sonunda İnventus'dan satın aldım. Yük altında 79 dereceyi geçmiyor. 5600XT aldığım için satılık.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
    Fiyat : 850 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• Olması gereken fiyattan satılık. Fahiş fiyat çekenler bu ilana iyi baksınlar. İyi satışlar hocam.
  • ürün tarafımca alınmış olup kargo beklenmektedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBonez

Olması gereken fiyattan satılık. Fahiş fiyat çekenler bu ilana iyi baksınlar. İyi satışlar hocam.
    Olması gereken fiyat olan kart 79c de çalışıyor hocam yalnız dikkatinizi çekerim blower fanlı kartlar anca o sıcaklıkta çalışıyor bence airfact sorunu mevcut değilsede yakında olur bu sıcaklıkta çalışacaksa
  • dokuzkuyruklu-_- kullanıcısına yanıt
    hocam kart tek fanlı model görmüyor musunuz? bir sorunu olsa ben buraya açık açık yazarım, kartıma kefilim alan arkadaşa da sorun çıkması dahilinde iade alacağımı belirttim zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.