Şimdi Ara

171 Su Markasından Sadece 12'si İçilebilir Kalitede

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
2.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar arıtıcı yoksa herkes ya damacana ya da şişelenmiş su içiyor.
    Sağlık bakanlığının verilerine göre ülkemizde satılan 171 su markasından sadece 12'si içilebilir kalitede.

Sıkı durun en pahalı erikli 160, nestle 157. sırada.
    sırma 152, damla 151.
    Bim'in özkaynak'ı 46.

İyi diyebileceğimiz 12 su arasında tanıdık markalar var. Ve bunlar nispeten ucuz diye tercih etmediğimiz sular.
    Migros'taki Abant 5. Kipa su 7. Şoktaki Efem su 9.

kaynak:
    http://www.cayyolu.com.tr/haber/Icilebilir-10-su-markasinda-yenilenen-liste/91921
     171 Su Markasından Sadece 12'si İçilebilir Kalitede

• Su sudur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BonezCrusher

Yalan erikli birincidir.

İtiraz eden olmamış. Demekki doğru. Haber Sözcüde taa ocak ayında yayınlanmış.
    http://sozcu.com.tr/2014/genel/icilebilir-10-su-markasinda-yenilenen-liste-440611/

Tadı güzel gelse de demekki analizlerde - puan almış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuş Lastiği -- 23 Haziran 2014; 17:09:18 >
  • Amasya'daki Akdağ Su listede yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: Empennage

Amasya'daki Akdağ Su listede yok
    Baya önceden verildi ve tartışıldı
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt
    Benim yeni haberim oldu. Arattım sitede bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kuş Lastiği

Benim yeni haberim oldu. Arattım sitede bulamadım.
    Saka su kadar kötüsünü içmedim şimdiye kadar. Biz yıllardır mahalle çeşmelerinden dolduruyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marty.McFLY

Saka su kadar kötüsünü içmedim şimdiye kadar. Biz yıllardır mahalle çeşmelerinden dolduruyoruz.

Alıntıları Göster
    Allah verecek belalarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bingbang

Allah verecek belalarını.

Alıntıları Göster
    171 sudan 171'idide içilmez.
    Kaynak dedikleri 200-300 metrelik sondaj.. Bildiğiniz kuyu suyu be
    20'e yakın tesis gezdim hepsi aynı b.k, bakanlığa sağlam para yatırılıp ruhsat ve izinleri hallediyorlar sonra piyasaya sürüyorlar..
    Sağlık, hayat, erikli, abant; gibi markaların bayilik ücretleri tavan durumda ve satışları çok yüksek.
    Gimata gidin palet palet bu markaların suları satılıyor ama millet tesislerine girse damacananın 10 saniye sürmeyen yıkama işleminden bile tiksinir...
    Pet şişe zaten başlı başına zarar.

Maden suyu için diyor konuyu kapatıyorum.
    Toptancı pazarında en çok satılan ürün hangisi diye sorarsanız "beypazarı maden suyu" lafını duyarsınız..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 23 Haziran 2014; 17:41:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

20'e yakın tesis gezdim hepsi aynı b.k, bakanlığa sağlam para yatırılıp ruhsat ve izinleri hallediyorlar sonra piyasaya sürüyorlar..
    Sağlık, hayat, erikli, abant; gibi markaların bayilik ücretleri tavan durumda ve satışları çok yüksek.
    Gimata gidin palet palet bu markaların suları satılıyor ama millet tesislerine girse damacananın 10 saniye sürmeyen yıkama işleminden bile tiksinir...

Toptancı pazarında en çok satılan ürün hangisi diye sorarsanız "beypazarı maden suyu" lafını duyarsınız..

Hocam normal suyla maden suyu bir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Hocam normal suyla maden suyu bir mi?

Alıntıları Göster
    Damla suyunu içmeyin.Adamlar yer altında ki kuyu suyunu arıtıp arıtıp içiriyorlar millete.Su soğukken iyi ama sıcaktan o kadar ekşi oluyor ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Damla suyunu içmeyin.Adamlar yer altında ki kuyu suyunu arıtıp arıtıp içiriyorlar millete.Su soğukken iyi ama sıcaktan o kadar ekşi oluyor ki.

Halbüki tadı çok güzel böyle şekerli su gibi içesi geliyor insanın. Aynen sıcakta bekleyince içilmesi imkansız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan-

quote:

Orijinalden alıntı: *DeviantART

Halbüki tadı çok güzel böyle şekerli su gibi içesi geliyor insanın. Aynen sıcakta bekleyince içilmesi imkansız.

Alıntıları Göster
    Vay be kalabağa bak :D
    Gerçi Eskişehirde okurken dağıtım arabası müziği beynimi az yemezdi.

• Çeşme suyu iyidir.
  • Nazilli çıkışlı markalar sırayı doldurmuş damacanasını aldığımız 32. sırada
  • +18 kullanıcısına yanıt
    3 4 damacana alıyodum bikerede
  • asıl ucuz diye tercih ettiğimiz sular olacak onlar
    öz kaynak suyuna bayılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Six_Strings

asıl ucuz diye tercih ettiğimiz sular olacak onlar
    öz kaynak suyuna bayılırım
    Hayat, abant dışında su tercihim yok...
  • Tekir çok güzeldir Pozantı da Şeker Pınarı(suyun geldiği yer aynı) var ben direk kaynağından içiyorum öyle daha güzel oluyor doğal oh mis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cübbeli gandalf -- 23 Haziran 2014; 18:57:34 >
  • Erikli 160 yav he he
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.