Şimdi Ara

175.000 TL Kompakt SUV tavsiye lazım arkadaşlar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • st line kuga, bütçen doğrultusunda güzel ilanlar var 3008 e de bakabilirsin

https://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-ford-kuga-1.5-tdci-st-line?sorting=price_desc
  • emre-sti kullanıcısına yanıt
  • bi an Amerikada yasadiginizi ve para biriminin $ oldugunu hayal ettim..

tek onerecegim araba..

MERCEDES G AMG olurdu...

liste fiyati $175.000
  • aresGTi kullanıcısına yanıt
    Siz nerede yaşıyorsunuz bilmiyorum ama ben Konya'da yaşıyorum.Bizim buralar ova :) yokuş yok.Ben 7 litreyi hiç görmedim.
  • Param € da duruyor arkadaşlar. Zamanında kafamızı çalıştırıp aylık %20 veren çiftlik banka yatırmakta aklıma gelmedi... Başına geçmediğim işe yatırım yapmam yani şu durumda mantıklı bir yatırım görünmüyor kısa vadede....

Ama anladığım kadarıyla sıfır araba aşacak gibi beni....

100 bin altı , yüksek(SUV - pikap tarzı) , sürekli masrafları nispeten düşük(yakıt v.s., (hayalet gösterge takılabilecek tmm bu şart değil )
    2.ci el öneriniz var mı? Marka - Model-Model yılı- 2012 model üstü Nissan Qashqai v.s..... Alabilirsem 10 yıl kankam olur çok büyük ihtimal,,,, ondan bu kadar titizleniyorum , arabalara çok meraklı olduğumdan değil.

+Uzun yola genelde ailecek gidiyoruz yani unlukla şoför dahil 5 kişi rahat etmeli...

Konu dışı: Japon arabaları sağlam oluyor filanda , geçen kış az bi kar yağdı arkadaşın son model toyota corolla padinaj yapınca önde iteyim dedim kaportası az da olsa içine göçtü ulan benim şahin valla iyi dedim bu ne....

yani 2.ci el bile olsa ne bileyim araba dediğin kaportası filan sağlam olmalı, şimdiklerin hepsimi böyle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafetgulmez -- 4 Nisan 2018; 13:3:17 >

• Miu M kullanıcısına yanıt
    tableti gösterge yapmış derseniz bu iş tekerleğin icadına kadar gider.
  • rafetgulmez R kullanıcısına yanıt
    Sıfır Duster alınır hem istediğiniz tarzda yerden yüksek hem ucuz, hatta dağa bayıra çıkıyorsanız 4x4 bile alınır.
  • dacia ,skoda, renault, peugeot, hyudai, kia markaları hep dandik gelmiştir bana....çin hindistan arabalarını saymıyorum bile... tabi bu benim fikrim psikolojik olabilir ... sıfırda olsa , ucuzda olsa dacia almam. daciaya vereceğim parayı peşinat olarak sağlam bir markaya vermeyi tercih ederim açıkçası....yinede tşk ederim öneriniz için....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafetgulmez -- 4 Nisan 2018; 14:53:5 >
    Haklısın tercih meselesi tabi, ne kadar ekmek o kadar köfte.
  • Yeni Vitara al gec 4×4. 100 bin bandında. Kalan parana da altın+döviz+hissesenedi+eurobond fonlarından bir sepet yap. 5 sene sonra paranın durduğu yerde minimum 3 e katlanmış olduğunu göreceksin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Škoda Karoq alın. Kredi falan çekmeyin, ne gerek var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    bütçenize göre ve sizi yolda birkmayacak performans beklentiniz yoksa ve 3008 size fazla geldiyse xv test sürüşü yapın mutlaka
    aradiğiniz kriterlerden hayalet ekran eksik onu başta söyleyeyim :D
  • kimse C-HR önermemiş okadar para vermene gerek yok. 1.2 turbo benzinli cvt şanzımanlı sorunsuz otomatik vites ve benzinlilere göre az yakan 1.2 vergisi ile daha az vergi ödeten ayrıca alım fiyatıda kredi çekmenize gerek bırakmadan üstüne para kalan şık ilgi çekici bir arabadır. krediye vereceğiniz parayı benzine sayar bedavaya gezmiş olursunuz.

175.000 TL Kompakt SUV tavsiye lazım arkadaşlar.

175.000 TL Kompakt SUV tavsiye lazım arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 4 Nisan 2018; 17:45:29 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.