Şimdi Ara

175.000 TL Kompakt SUV tavsiye lazım arkadaşlar. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllık 1 maaşımı vermeye razıyım demişsiniz. Bu seviyede bir araca 3.500 liradan yıllık en az 2 maaş vermeye hazır olun derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba hocam. Geçen ay Skoda Karoq test sürüşüne gittim. Test aracı 1.6 TDI idi. Ben yeterli buldum performansı. Sürüş pozisyonu da yeterince yüksekte idi. İsterseniz bir inceleyin, belki hoşunuza gider.
  • Ben ucu ucuna denkleştirdiğim paranın hepsini arabaya bağlamazdım şahsen. Kullanım şartlarınız da önemli. Kırsal ağırlıklı ise Duster alırdım mesela. Hem yakıtta hem diğer giderlerde üzmezdi. Ama şehirdışı demişsiniz. O yüzden duster gereksiz olabilir.

175.000 in hepsini kullanıp alacağım derseniz o sınıfta 3008 en iyi tercih. Biraz daha orta halli bir şey isterseniz Kadjar da olabilir. 105-110 civarına temiz dizel otomatik dolularını bulabilirsiniz. Hayalet ekran Kadjarların hepsinde mevcut. 120 civarına sıfır dizel otomatik Qashqai de bakabilirsiniz. Galericilerde mevcut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seat arona yeni ikinci eli şuan için belirsiz yinede Bir bayiden bakıp bilgi alınabilir...

• 7,4 x 5.23= 38,7 kuruş
    siz şahğine şehir içi lpg ile 38 kuruştan az mı yaktırıyorsunuz

sanmıyorum
    şahinle aynı yakar 1.3 murat 131 ve 1.6 şahin 1.6 doğan kullandım daha önce :D aynı yakıyordu hatta o zaman dizel aracım 25 kuruş şahin doağn 40 kurus yakıyordu
  • aresGTi kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda yazdığım gibi %90 şehir dışı uzun yol gittiğim için şahinin tüketimi 31 kuruş, şehir içi kullanımda 50 kuruş yakıryordur belki doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zwartvis

Yıllık 1 maaşımı vermeye razıyım demişsiniz. Bu seviyede bir araca 3.500 liradan yıllık en az 2 maaş vermeye hazır olun derim.

Neye göre hesapladınız bunu?
  • Draqonn kullanıcısına yanıt
    3008 ikinci el tutulmuyor gibi şeyler okudum, sıkıntılı bir araç mı, kullandınızmı siz?
  • 3008 gibi hem iç hem dış tasarımı mükemmel, en iyi dizel+otomatik kombinasyonu olan araç varken bu VW fanatikleri ikinci el goy goyu ile sana Tiguan aldıracaklar. Tiguan, Passat veya Golf gibi kendi segmentinde çok tutulan bir VW modeli değil. Mart ayı satş rakamlarına bak. Tiguan'ın satış adeti 3008'den de, Kuga'dan da düşük.

175.000TL para vereceksin ve o araç manuel vites olacak !!!

Bana kalırsa o gelirle bu fiyat skalasındaki arabalara hiç bulaşma derim ama illa alacaksan 3008 - Kuga arası kararını ver derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafetgulmez

3008 ikinci el tutulmuyor gibi şeyler okudum, sıkıntılı bir araç mı, kullandınızmı siz?

3008 in satış rakamları gayet iyi ikinci el olarak bir sorun yaşamazsınız emin olun, aracı kullandım her açıdan iyi özellikle istediğiniz hayalet göstergeleri muhteşem aynı şekil aracın iç dizaynı ve kalitesi de yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rafetgulmez

Manuel bir tiguana göre 2.eli çok daha hızlıdır.

• rafetgulmez R kullanıcısına yanıt
    Kasko, sigorta, bakım, gerektiğinde alınacak lastikler, çıkabilecek ek hasar ve masraflar, vergi, yakıt gibi kalemleri düşünerek kabaca yazdım.

• O kadar parayı arabaya ötv ye gömmek ne kadar mantıklı acaba, 100binTL ya da sıfır araç var. Sizinki biraz ayranı yok içmeye suvla gider çeşmeye olmuş sanki.
  • 2019 seçimlerden sonra fiyatlar düşer, yerli oto üretilir fiyatlar düşer

• rafetgulmez R kullanıcısına yanıt
    forester almadan önce tüm suvlarla test sürüşü yapan biri olarak forester almasam kesinlikle 3008 alırdım
  • Kusura bakmayın ama baktığınız araçları yürütebilecek güçte değilisiniz. 3500tl maaşla ben olsam 50.000tl üstüne çıkmazdım. Kalan parayı daha mantıklı işler için kullanabilirisiniz. Araba almakla bitse keşke , 160.000tl ye aldığım 320i sadece aylık 1000tl civarı gideri var neredeyse. Kıra gelirleriniz iyiyse belki ama bence paranızla yatırım yaparsaniz onun geliriyle alırsınız . Suv olarak önerim Kuga olur tabi benzinli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nejoz -- 3 Nisan 2018; 21:12:25 >
  • emre-sti kullanıcısına yanıt
    gerçekten inanıyor musunuz yerli otoya ben inanmıyorum
    inşallah bu yorumu yazdığıma pişman olurum 2020 de herkes çatır çatır vergisiz yerli oto alır ithal araçlar hiç satılmaz
  • Selamünaleyküm Ford kuga bakmanızı da tavsiye ederim araç çok iyi bu forumda ya 3008 önerilir yada tiguan yani git hepsini test et hangisi seni tatmin ederse al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence en fazla 100 bine kadar bir araç alın gerisini uzun vadeli yatırım yapın.
  • mevcut geliriniz bu tarz bir araç icin yetersiz. Çok strese girersiniz, sonrada araci satmak zorunda kalirsiniz. kasko ve sigorta, yıllık bakim ve vergi, yakıt, ceza, otopark, ariza, otoban paralari gibi pek çok masrafı var arabanın. Kazaya karissaniz aracın değeri düşer. en fazla 70 80 bin lik araba, kalani da bankaya atin derim. Devlet bütçesini otomobilden çıkarıyor.. 180 binlik araba alırsanız 90 bin devlete hediye edeceksiniz. Hayalet gosterge bir hevestir.. tableti gosterge yapmışlar..bence gereksiz ama tabi keyif sizin..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.