Şimdi Ara

175.000 TL Kompakt SUV tavsiye lazım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
0
Favori
3.214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafetgulmez -- 9 Aralık 2018; 17:20:36 >

• Hocam işinize karışmak istemem ama aylık başka geliriniz yoksa o maaşa o fiyatta bir araba fazla başka yatırım yapın bence o parayla kendinize 60-70 bine bir araba alıp kalanını başka türlü değerlendirin başınızı ağrıtır o fiyatta bir araba tabi karar sizin zevk sizin bir daha mı gelcez dünyaya diyip aladabilirsiniz hiç yadırgamam açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam alacağıniz aracın kaskosu sigortası sizin bir maaş tutar o seviyede. Pulları var 1400 liraya yakın 1.6 alırsanız. O araçları bir lastiği zaten 1000 lira 4 lastik 4 bin

Size fazla gelir o miktarda araç almak. Reno capture bakın derim. Bayilerde sıfır uygun fiyata var şu aralar. Lüks istiyorsunuz ama 3500 lira ile o lüks size dert olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus01

Hocam işinize karışmak istemem ama aylık başka geliriniz yoksa o maaşa o fiyatta bir araba fazla başka yatırım yapın bence o parayla kendinize 60-70 bine bir araba alıp kalanını başka türlü değerlendirin başınızı ağrıtır o fiyatta bir araba tabi karar sizin zevk sizin bir daha mı gelcez dünyaya diyip aladabilirsiniz hiç yadırgamam açıkçası

Doğrudur hocamda ne bileyim sıfır araç öyle çok masrafı olmaz , benzinini koyar binerim hesabı yapıyorum, yanılıyormuyum? Yıllık 1 maaşımı arabaya versem zoruma gitmez açıkçası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: batkent

Hocam alacağıniz aracın kaskosu sigortası sizin bir maaş tutar o seviyede. Pulları var 1400 liraya yakın 1.6 alırsanız. O araçları bir lastiği zaten 1000 lira 4 lastik 4 bin

Size fazla gelir o miktarda araç almak. Reno capture bakın derim. Bayilerde sıfır uygun fiyata var şu aralar. Lüks istiyorsunuz ama 3500 lira ile o lüks size dert olur.

1 defaya mahsus masraflardan kaçmıyorum, beni düşündüren sürekli masrafları??...
  • Merhabalar
    Bende sizinle aynı düşüncedeydim.Limitim 180.000 tl idi.Çok araştırdım.Tercihimi Ford Kuga dan yana kullandım.Sebepleri;
    1.Araca inip binme çok kolay koltukları çok rahat.
    2.0-100 değeri 12.4 sn olmasına rağmen ivmelenmesi çok iyi kesinlikle üzmüyor.
    3.Yakıta gelirsek sakin sürümde 6.2 litre seri kullanırsam 6.8 litre civarlarında yakıyor.
    4.Aracın multimedya ekranına bayıldım.Dokunmatik çok iyi çalışıyor ve her ihtiyacınızı karşılıyor.Apple car play çok kullanışlı.
    5.Benim aracımda ekstra olarak konfor paket (direksiyon ısıtma koltuk ısıtma elektrikli koltuk elektrikli bagaj kapağı) var.Benim için çok önemli değil demişsin ama bence çok çok işine yarıyor.
    6.Görünüş olarak yine bence çok güzel duruyor.
    Bu sebeplerden dolayı aralık ayında 174.000 tl ye st line 1.5lt dizel otomatik+sunroof+xenon+konfor paket siyah renk aracımı aldım ve çok memnunum.Şu an 4500 km de.Evde annemin kullandığı 2016 tiguan var 1.4 tsi yakıt ortalaması 9.4 lt.Vw kullananlar kızabilir ama kuga bence 1 gömlek üstün.

Not:Önceki aracım 3.20d xdrive 2014 modeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ergunsoy

Merhabalar
    Bende sizinle aynı düşüncedeydim.Limitim 180.000 tl idi.Çok araştırdım.Tercihimi Ford Kuga dan yana kullandım.Sebepleri;
    1.Araca inip binme çok kolay koltukları çok rahat.
    2.0-100 değeri 12.4 sn olmasına rağmen ivmelenmesi çok iyi kesinlikle üzmüyor.
    3.Yakıta gelirsek sakin sürümde 6.2 litre seri kullanırsam 6.8 litre civarlarında yakıyor.
    4.Aracın multimedya ekranına bayıldım.Dokunmatik çok iyi çalışıyor ve her ihtiyacınızı karşılıyor.Apple car play çok kullanışlı.
    5.Benim aracımda ekstra olarak konfor paket (direksiyon ısıtma koltuk ısıtma elektrikli koltuk elektrikli bagaj kapağı) var.Benim için çok önemli değil demişsin ama bence çok çok işine yarıyor.
    6.Görünüş olarak yine bence çok güzel duruyor.
    Bu sebeplerden dolayı aralık ayında 174.000 tl ye st line 1.5lt dizel otomatik+sunroof+xenon+konfor paket siyah renk aracımı aldım ve çok memnunum.Şu an 4500 km de.Evde annemin kullandığı 2016 tiguan var 1.4 tsi yakıt ortalaması 9.4 lt.Vw kullananlar kızabilir ama kuga bence 1 gömlek üstün.

Not:Önceki aracım 3.20d xdrive 2014 modeldi.

Biraz araştırdım, ford ta hayalet gösterge yok sanırım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rafetgulmez R kullanıcısına yanıt
    Evet yok hayalet gösterge şart diyorsanız benzinli tiguan alabilirsiniz yada biraz daha bekleyip skoda karoq alabilirsiniz.
  • Tucsona bakın, hayelet göstergenin hiçbir anlamı yok bana göre oyuncak araba gibi oluyor hatta...

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

Tucsona bakın, hayelet göstergenin hiçbir anlamı yok bana göre oyuncak araba gibi oluyor hatta...

12 yıldır 92 şahine biniyorum, arkadaşlar sayesinde son model mercedeslere bindik, gezdik, hep şöyle dedim benim arabada A noktasından B noktasına götürüyor bunlarda..... uzun yolda 100 le gidiyorum km de 0,31 TL yakıyor.

Emin olun hala aynı fikirdeyim arabalara bakış açım bu(kınamayın ) arıza çıkarmasın, masrafsız olsun yeter di, ta ki hayalet göstergeyi görene kadar sizde şimdi kalkmış oyuncak gibi diyorsunuz, teessüf ederim. Vazgeçerim 10 sene daha şahine binerim haaa

Alınca biniyorum 10-15 yıl , bari araştırıp istediğim gibi bişey olsun istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafetgulmez -- 2 Nisan 2018; 16:40:38 >

• Parayı bankaya koyarım. Aylık en az 2000 TL çalıştırır banka. Bu fiyatlardan araba mı alınır.

• manuel düşünsem direk tiguan dizel alırdım.
  • Mokka, renegade ve hrv modellerini listeden çıkarın derim, bu bütçelerle b suv yerine daha iyi bi araç alıp uzun yıllar binin. Ve bence otomatik bir araç bakın, tonla para verip manuel araç almak bana çok tuhaf geliyor.

Ben direk dizel otomatik 3008 alırdım, bu paraya daha güzel, donanımlı ve o seviyede bi iç mekana sahip araç yok. Motor ve şanzımanı da oldukça başarılı.

Liste fiyatına bakmayın, ciddi alıcı olarak bayiye gidip fiyat alın, pazarlık yapın.

• Uygun fiyat dersen seat arona yeni benzinli otomatik 110 ,dizel 135 bin tl bakılabilir...

• 3008 bence en güzeli içinde sıradan bi markadan ziyade Premium hissi çok yüksek, karışmak gibi olmasın ama bari kredi çekmeyin.

Kasko 1400 Trafik sigortası 700 bakım 800 MTV 1200 küsür, 4 bin sabit gideri var bir de aylık en azından bir depo mazot alsanız 250 de o 3000 yıllık toplamı 7000.

Aylık 585 lira yapıyor Kredinin de ödemesi en az 600 olsa.

Her ay 1200 sabit gider çok fazla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ergunsoy kullanıcısına yanıt
    aynı apartmanda arkadaş ile araç aldık: ben forester 2,0 dizel kendisi kuga dizel 1.5 aldı

benim ortalama 7.3 onun ki 7,8 siz nasıl o değerleri yakaladınız 1.5 o cüssede araç ile helal o kasayi taşıyor ama biraz performans isterseniz su gibi içiyor onun dısında 5. ve 6. secenekleriniz dışında pek akla yatkın bir araç değil kuga ki o grupta birçok araçta var zaten onlar ama o araç için güzel değer 6,2
  • 50 bine alırım bı Sandero kalan parayada 1+1 ev alırım veririm kiraya para gelir yada kalan parayı vaize atarım ordanda gelir para işiniz var sanırım zaten iş kurmaya gerek yok mis gibi tabi benim planlarim bundan

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Parayı bankaya koyarım. Aylık en az 2000 TL çalıştırır banka. Bu fiyatlardan araba mı alınır.

Para bankada € olarak duruyor, TL yılda %13 veriyor, € geçen hafta 3 günde %5 koydu

@beyinsis ilk baştan beri tiguan düşünüyorum..

@lojistisyen 3008 de mantıklı evet...

@agah07 2. el kolay satılır mı?

@orktas yıllık ev kira gelirim filan var da onları konuya dahil etmek istemiyorum, özünde sabit masrafları düşük bir araba bulayım , bir defaya mahsus masraflar önemli değil yani

@aresGTi Bu araçlar gerçkte bu kadar fazla mı yakıyor?? Öyleyse hiçbir espirisi yok bence.... İş yerinde 2006 Nissan çift kabin pikap var, ikinci eli 30 bin lira, çok beğendiğim bir araç fakat mazot ibresi gözümün önünde iniyor içim sızlıyor billa.... Yoksa 2006 Nissan pikap bile işimi görür. Pikapta yüksek araç sonuçta...

@Silenforce Güzel araç fakat bu kadar para verip 2.ci el almam....

@LiteraryN Bu zamanda evsahibi olmakta düzgün kiracı bulmakta zor.

@Daerohn 3 çocuk var, yeter şahine bindiğimiz dedikte, gerçekte yakıt bu kadar fazlaysa SUV larda fenaymış,,, belkide 100 bin altı 2.ci el passat filan bakmalıyım ( HAYALET GÖSTERGE TAKILABİLEN )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rafetgulmez -- 2 Nisan 2018; 22:6:20 >

• 3008 al geç bütün isteklerini karşılar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.