Şimdi Ara

175 TL CANON MG2550S Tıpalı Kartuşlu Çok Fonksiyonlu Yazıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
3
Favori
3.224
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 175 TL CANON MG2550S Tıpalı Kartuşlu Çok Fonksiyonlu Yazıcı
    urun.n11.com
    Canon Mg2550s Tıpalı Kartuşlu Çok Fonksiyonlu Yazıcı - n11.com
    https://urun.n11.com/murekkep-puskurtmeli-yazici/canon-mg2550s-tipali-kartuslu-cok-fonksiyonlu-yazici-P220596635

Uyumlu mürekkep:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 26 Aralık 2018; 0:54:19 >

• Arkadaşlar heyecan yapmayın csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bunun kartuş dolumu nasıl oluyor, mürekkep mi döküyoruz nasıl bi sistem tam vakıf olamadım. 45 altlimitsiz kuponum var 130 a geliyor. Maliyet düşükse alayım diyorum ev için.

• 3 4 yıldır tanklı olarak kullanıyorum. Hortumda oluşan havayı almak zor olduğu için adamları arayıp delikleri kapatacak tıpa yapın hortumu söküp kendim doldurayım demiştim. O zaman yoktu ama artık yeni kartuşları tıpalı alacağım, şırınga ile kolayca doluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizinbabası

3 4 yıldır tanklı olarak kullanıyorum. Hortumda oluşan havayı almak zor olduğu için adamları arayıp delikleri kapatacak tıpa yapın hortumu söküp kendim doldurayım demiştim. O zaman yoktu ama artık yeni kartuşları tıpalı alacağım, şırınga ile kolayca doluyor.
    Hocam bundan mı kullanıyorsun, ya da aynı sistemli bi cihaz mı. Tavsiye eder misin. Ucuz yollu maliyeti düşük bi cihaz arıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

Hocam bundan mı kullanıyorsun, ya da aynı sistemli bi cihaz mı. Tavsiye eder misin. Ucuz yollu maliyeti düşük bi cihaz arıyorum

Alıntıları Göster
    Hocam bunun biraz üst modeli olan mg4250ye sahibim, tanklı olarak geçen sistem mevcut. Bu ilanın fotoğrafında tanksız olarak görünüyor ancak ilan açıklamasında tank var diyor, ve başlıkta "tıpalı" yazmışlar, ben tanklı kullanıyorum ve memnunum ama eğer görseldeki gibi kartuşun üstündeki deliklere tıpa yapılmış ise, yani üstü hortum girişi için delik olmadan, hava almayacak şekilde yapılmış ise bence daha uygundur, renkli çıktı için sorunsuz kullanılır, istendiğinde de sorunsuzca mürekkep doldurabilirsiniz. Fiyatı hakkında yorum yapamayacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Denizinbabası

Hocam bunun biraz üst modeli olan mg4250ye sahibim, tanklı olarak geçen sistem mevcut. Bu ilanın fotoğrafında tanksız olarak görünüyor ancak ilan açıklamasında tank var diyor, ve başlıkta "tıpalı" yazmışlar, ben tanklı kullanıyorum ve memnunum ama eğer görseldeki gibi kartuşun üstündeki deliklere tıpa yapılmış ise, yani üstü hortum girişi için delik olmadan, hava almayacak şekilde yapılmış ise bence daha uygundur, renkli çıktı için sorunsuz kullanılır, istendiğinde de sorunsuzca mürekkep doldurabilirsiniz. Fiyatı hakkında yorum yapamayacağım.

Alıntıları Göster
    Cevap için teşekkür ediyorum. Bana 120 civarına gelecek bu fiyata da saha iyisi bulunmaz zannımca, alıyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • malitoprak91 M kullanıcısına yanıt
    nasıl bir kombo yaptınız sorması ayıp
  • quote:

Orijinalden alıntı: zero-man

nasıl bir kombo yaptınız sorması ayıp
    Hatalı bi alışverişten dolayı n11 45 kupon vermişti. Bi de banka kampanyası.

• quote:

Orijinalden alıntı: malitoprak91

Hocam bunun kartuş dolumu nasıl oluyor, mürekkep mi döküyoruz nasıl bi sistem tam vakıf olamadım. 45 altlimitsiz kuponum var 130 a geliyor. Maliyet düşükse alayım diyorum ev için.
    aslında diğerlerinde yapılandan çok farklı değil :)
    diğerlerinde kartuşta olan deliğe bir şırınga ile mürekkep basıyorsun ,bunda ise delik açık vaziyette ve aynı şekilde mürekkep basıyorsun

yani tıpalı demesinin pek bir getirisi yok ve bu sistem tanklı denilen sistemlerden değil
    üstelik hava alma cihazını da göndermiyorlar

zaten mürekkep tam kurursa bir şey yapamazsın ,onun için arar sıra çıktı alacaksın ve mürekkeplerin azaldığını tahmin ettiğinde tekrar dolduracaksın

tek artısı mürekkepleri de cihazın yanında gönderiyorlar ,tabi tam incelemedim genelde gönderiyorlar diyeyim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C.CEMİL -- 26 Aralık 2018; 1:15:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

diğerlerinde kartuşta olan deliğe bir şırınga ile mürekkep basıyorsun ,bunda ise delik açık vaziyette ve aynı şekilde mürekkep basıyorsun

yani tıpalı demesinin pek bir getirisi yok ve bu sistem tanklı denilen sistemlerden değil

zaten mürekkep tam kurursa bir şey yapamazsın ,onun için arar sıra çıktı alacaksın ve mürekkeplerin azaldığını tahmin ettiğinde tekrar dolduracaksın

tek artısı mürekkepleri de cihazın yanında gönderiyorlar ,tabi tam incelemedim genelde gönderiyorlar diyeyim :)

Alıntıları Göster
    Çok kullanılmayacak inş sıkıntı olmaz. Arada lazım oluyor 1 yaprak için 1 lira vermektense ucuz bişey alayım dedim. Hava alma cihazına dair bilgim yok mağazaya sorayım bakalım. Açıklamada mürekkep olduğu yazıyor.

Yorum için teşekkür ederim.

• İşyeri için Epson markasından bir kaç farklı modelden 8-10 tane aldık. Yaratabildiği en büyük sorun şu: ilk mürekkep dolumunda hortumları doldurması, 20 dk kadar sürüyor, eğer mürekkep azalır da eklemeyi unutursanız, yine hortumları doldurmak için 20 dk bekliyorsunuz. Acil bir işiniz varsa, öyle laser veya klasik mürekkep püskürtmeli yazıcılardaki gibi tak toneri/kartuşu, şak yazdır yapamıyorsunuz.

Ama çok ucuza geliyor, hele de küçük tüpler yerine litrelik mürekkeplerden alırsanız.
  • quote:

Alıntıları Göster
    Hocam tanklı sistemde de hava alma diye bir şey yapmıyoruz ki, gerektiğinde hortumu çıkarıp 3ml mürekkep basıp hortumu takıyorum, bunda da tıpayı takabiliriz. Ben de Canon kullanıyorum ve genelde çocuklara renkli sınav yaparken kullanıyorum, yani haziran başı ekim sonu arası kullanmıyorum, buna rağmen 4-5 yıldır kuruma yaşamadım. Eğer kuruma mürekkep azaldığında oluyorsa -bu konuda bilginiz varsa- ben de tanklı kullanmaya devam edeyim, yoksa hortumu söküp tıpayla kullanmayı düşünüyordum.

• Denizinbabası kullanıcısına yanıt
    hava alma her zaman gerekmiyor ama bazen sorun çıkıyor ,ya renkler tam gelmiyor yada çizgi çizgi çıktı veriyor ,böyle bir durumla karşılaştığımızda hava alma aparatı gerekiyor

mürekkep azaldığı zaman değil ,çok bekletirseniz kuruma yapıyor ama tam bitirirseniz de bazen sorun çıkartıyor
    bu tip sorunlarla karşılaşmamak için kartuşlu yazıcılarda mutlaka asgari ayda birkaç çıktı almak ve mürekkep tam bitmeden doldurmak gerekiyor

daha önceki yazıcılarım da hep bu şekilde sorunlarla karşılaştım
    zaten kartuşlar tamamen bozulmadığı sürece hep kendim doldurup kullandım ,hatta sorunu çözemediğim durumlarda üst kapağını söküp süngerlerini ve içini iyice açılana kadar temizleyerek kullandım

şimdi ise geçenlerde yazıcım bozulduğu için bende tıpalı yazdığı için bunlardan aldım ama görünce biraz şaşmadım desem yalan olur :)
    benim kartuşun deliklerini bularak yaptığım dolumdan hiç farkı yokmuş
    hatta bu yazıcılarda dolum sonrası kartuş temizleme işlemini yapmak gerekiyor ,yoksa düzgün çıktı alınamıyor

tanklı sistemlerde de kuruma olaylarını çok duydum ,yani pek bir farkı olduğunu zannetmem
    kuruma derken illa taş gibi olması gerekmiyor ,bir yerde tıkanmaya sebep veriyor ve asla yazdıramıyorsunuz

hocam tıpa derken delik kısmına plastik delikli bir parça koymuşlar ,oradan doldurup öylece takıyorsunuz

• qzwxec kullanıcısına yanıt
    yalnız bu bahsedilen yazıcı sizin bahsettiğiniz tanklı sistemlerden değil ,bildiğimiz kartuşlardan var ,sadece kartuşa delikli birer plastik bir parça koymuşlar ve o deliklerden enjektör ile mürekkep basıyorsunuz

lakin çoğu kişinin yaşadığını söylediği durumu bende yaşadım ,ilk dolum sonrası düzgün çıktı vermiyor ,kartuş temizleme yaptırdıktan sonra normal yazmaya başlıyor
  • Fotoğraf yazdıran var mı? Acaba kalitesi nasıl?

• quote:

yalnız bu bahsedilen yazıcı sizin bahsettiğiniz tanklı sistemlerden değil ,bildiğimiz kartuşlardan var ,sadece kartuşa delikli birer plastik bir parça koymuşlar ve o deliklerden enjektör ile mürekkep basıyorsunuz

lakin çoğu kişinin yaşadığını söylediği durumu bende yaşadım ,ilk dolum sonrası düzgün çıktı vermiyor ,kartuş temizleme yaptırdıktan sonra normal yazmaya başlıyor
    Kartus temizleme nasil yapiliyor acaba

• kank07 kullanıcısına yanıt
    windows denetim masasında yazıcıyı tıklıyorsunuz ,orada bakım bölümü var ,kartuş temizleme yazıcı kafası hizalama gibi bir sürü bakım hizmetleri var

kartuş temizleme deyince kartuşu çıkartıp silmek gibi anlaşıldı galiba :)
    gerçi yazma olmazsa nemli bir peçete ile kuru mürekkepleri fazla bastırmadan silmenin de bazen faydası oluyor
  • Canon mg 3051 modelini 190 liraya almıştım. Tıpalı kartuşlu ve Wifi li model. Wifi çok stabil çalışıyordu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.