Şimdi Ara

17500'e Kadar Grande Punto Düşünüyorum. Sizce?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üstadlar ne diyorsunuz? Özellikle tasarımını çok beğeniyorum. Hangi model, seri, yıl vb önerirsiniz? Bütçem 17.500'ü geçmiyor.

Grande Punto yerine önerebileceğiniz başka bir araç var mı? Örn; Mitsubishi Colt

Yorumlarınız benim için çok önemli, şimdiden teşekkür ederim.

• Yardım lütfen
  • Ben GPunto1,4 16V kullanıyorum memnunum.
    17500e 1,4 77 hp active bulabilirsin. Memnun da kalırsın. Çok az yakıyor tavsiye ederim.

Colt güzel araba ama 2. eli düşük ve servis sıkıntısı var.
    17500e alınabilecek en ekonomik ve güzel araç GPdir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Ben GPunto1,4 16V kullanıyorum memnunum.
    17500e 1,4 77 hp active bulabilirsin. Memnun da kalırsın. Çok az yakıyor tavsiye ederim.

hocam gp lar 18500 den aşağı göremedim nette.pazarda farklı galiba fiayatları?
  • hocam o fiyata gp dynamic 77 hp rahat bulunur ama iyice etraflıca araştırma yapıldıktan sonra 1.4 16v starjet 95 hp bulunursa daha da iyi olur.
    gp bu fiyata alınabilecek en mantıklı seçim.
    mümkünse ilk gelen 2005 araçlardan olmamasına dikkat et diyeceğim ama bütçeyle onlar bulunabiliyor.
    ilk gelenlerde direksiyon tkırtısı arızalanıyordu sürekli.
    ama o sorun giderildi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkvan

Ben GPunto1,4 16V kullanıyorum memnunum.

1.4 77 beygir araştırmaya başlıyorum hemen, 95 hp'si olursa daha iyi olur diyorsunuz yani, 2006 modeli var bu fiyata,

Tqavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • Ford Focus HB
  • o fiyata 17500 Opel türü bişeyLer bakmanı da tercih ederim...hem avrupa araç hemde dayanıkLı yani memnun kaLırısn bi avrupa araç aLırsan...tercih senin..!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fdd24

o fiyata 17500 Opel türü bişeyLer bakmanı da tercih ederim...hem avrupa araç hemde dayanıkLı yani memnun kaLırısn bi avrupa araç aLırsan...tercih senin..!!!!

grande puntolarda yerli değilki italyan üretim. 1.4 fire 77 bg olanı tavsiye ederim çok düşük yakıt tüketimi var, ama biraz zayıf kalıyor çok fazla performans beklememek lazım.e haliyle devir ekonomi devri bu devirde çok kaçan değil az yakan araç makbul. hele birde dinamik versiyon bulursan aksusuarları kesinlikle tatmin edici.
  • tabi tabi, çokta performanslı olması gerekmiyor zaten, İstanbul şehir için kullanılacak ki yeterli olacağını düşünüyorum.
  • Bende Puntolar Colttan daha ii..Puntonun ikinci eli daha iyi gider.Servis desen yine rahat..17.500 e de GP bulabilirsin.Nette 18-19 yazdıklarına bakma.PAzarlıkla 1.000 ytl indirim yaptırma şansın var..ben sana GP al derim ama yine de sen bilirsin..
  • Ya arkadaşlar konu ile alakası yok ama.Geçenlerde arkadaşımın 1.3 mj 75hp puntosu ile bayabi gezdik.Hızlanması durması kalkışları ara devirleri çekişi beklediğimin çok çok ötesindeydi.İnanamadım.Alınacak araçlardan biri hakikaten punto.Dedimki eğer 75 lik böyle ise 90 lık nasıldır?

(gendarme okumasın bunu....bana nediyeyeceğini çok iyi biliyorum)

• okudum ama...

sen bir de 1.4 turbo benzinli t-jeti dene bakalım...
    bakalım onu nasıl yorumlayacaksın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.