Şimdi Ara

Skoda rapid 1.4 tsı almayı düşünüyoruz sizce nasıl bir araç ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
7.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımcı olacak biri yok mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende 1.6 tdi elagance var...
    öncelikle araç çok ekonomik bir araç dizel olarak , sanırım sizin düşündüğünüz benzinli araçta sınıfına ve motoruna göre ekeonomiktir....
    süspansiyonlar biraz sert , araç sınıfının en konforlu aracı bence , ölçüleri sınıfına göre oldukça büyük neredeyse c sınıfı araç boyutlarına yakın , en önemlisi ise bir çok c sınıfı araca göre çok geniş bagajı olması... arka bagaj kapağının liftback olması yukleme - boşaltma kolaylığı sağlıyor... rampada çekişi çok iyi , 1.4 tsi motorların diğer benzinli motorlara göre daha çok tork ürettiği için bu en önemli artısı bence , 1.4 tsi leon , jetta kullanan arkadaşlar var motor performansından oldukça memnıunlar...
    aracın iç malzeme kalitesi biraz vasat , güvenlik ve konfor donanımları yeterli düzeyde....

bu yorum umarım size faydalı olur.... gönlünüze göre olması dileğiyle...

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_doruk

bende 1.6 tdi elagance var...
    öncelikle araç çok ekonomik bir araç dizel olarak , sanırım sizin düşündüğünüz benzinli araçta sınıfına ve motoruna göre ekeonomiktir....
    süspansiyonlar biraz sert , araç sınıfının en konforlu aracı bence , ölçüleri sınıfına göre oldukça büyük neredeyse c sınıfı araç boyutlarına yakın , en önemlisi ise bir çok c sınıfı araca göre çok geniş bagajı olması... arka bagaj kapağının liftback olması yukleme - boşaltma kolaylığı sağlıyor... rampada çekişi çok iyi , 1.4 tsi motorların diğer benzinli motorlara göre daha çok tork ürettiği için bu en önemli artısı bence , 1.4 tsi leon , jetta kullanan arkadaşlar var motor performansından oldukça memnıunlar...
    aracın iç malzeme kalitesi biraz vasat , güvenlik ve konfor donanımları yeterli düzeyde....

bu yorum umarım size faydalı olur.... gönlünüze göre olması dileğiyle...

Hocam bilgilendirme güzel oldu teşekkür ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: GoldenEye350

Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim

aynı aracın tdi dsg modelini kullanıyoruz.. bütçeniz uygunsa dsg yi tercih etmenizi tavsiye ederim, araç çok geniş sınıfına göre.. bana göre tek kusuru süspansiyonların çok sert olması ve ince yanaklı lastik kullanılması.. ama genel olarak güzel bir araç tavsiye ederim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: armi89

quote:

aynı aracın tdi dsg modelini kullanıyoruz.. bütçeniz uygunsa dsg yi tercih etmenizi tavsiye ederim, araç çok geniş sınıfına göre.. bana göre tek kusuru süspansiyonların çok sert olması ve ince yanaklı lastik kullanılması.. ama genel olarak güzel bir araç tavsiye ederim :)

Hocam belirtmedim ama dsg düşünüyoduk biz de zaten :)
    Teşekkür ediyorum yorumunuz için

• quote:

quote:

quote:

Rica ederim :) fiyat aldiniz mi hic bayiden?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tdi DSG elegance versiyonuna sahibim, araçtan çok memnunum özellikle yakıt konusunda çok iyi, İstanbul - Ankara arasında yaptığım hızlar şu şekilde ve ortalama 6 litre yaktı

Kadıköy-Kurtköy 32
    Kurtköy-Sakarya 70-130
    Sakarya-Bolu Dağı 160-200
    Bolu Dağı geçişi 70
    Bolu Dağı- Ankara 160-200

• quote:

Orijinalden alıntı: ellesharr

Tdi DSG elegance versiyonuna sahibim, araçtan çok memnunum özellikle yakıt konusunda çok iyi, İstanbul - Ankara arasında yaptığım hızlar şu şekilde ve ortalama 6 litre yaktı

Kadıköy-Kurtköy 32
    Kurtköy-Sakarya 70-130
    Bolu Dağı geçişi 70

bu hızlara göre gayet iyi değer yakalamışsınız :) max kaçı gördü araç? bir de 15000 bakımına girdiniz mi?
  • quote:

quote:

Tdi DSG elegance versiyonuna sahibim, araçtan çok memnunum özellikle yakıt konusunda çok iyi, İstanbul - Ankara arasında yaptığım hızlar şu şekilde ve ortalama 6 litre yaktı

Kadıköy-Kurtköy 32
    Kurtköy-Sakarya 70-130
    Bolu Dağı geçişi 70

bu hızlara göre gayet iyi değer yakalamışsınız :) max kaçı gördü araç? bir de 15000 bakımına girdiniz mi?

202'i geçemedim zaten araç 197'i üzerinde yol düz ise çıkıyor. Araç şu an 9000 km de olduğu için daha bakıma gitmedi.

Ama şunu söyleyebilirim yüksek hizlarda araçta hiç guven kaybı olmuyor(otoban icin konusuyorum) hic kontrolumden çıktığını hissetmedim aracın. Birde isin güzel tarafı, c sınıfı sedanların aracı küçük görüp selektor atmasindan sonra o gaza yuklendiginizde aninda geride kalislari cok keyif veriyor. Tabi bunda C sinif bir sedan 1300-1400 kg iken bu aracın 1200 civarı olmasının artilari var

• quote:

quote:

quote:

Kadıköy-Kurtköy 32
    Kurtköy-Sakarya 70-130
    Bolu Dağı geçişi 70

202'i geçemedim zaten araç 197'i üzerinde yol düz ise çıkıyor. Araç şu an 9000 km de olduğu için daha bakıma gitmedi.

Ama şunu söyleyebilirim yüksek hizlarda araçta hiç guven kaybı olmuyor(otoban icin konusuyorum) hic kontrolumden çıktığını hissetmedim aracın. Birde isin güzel tarafı, c sınıfı sedanların aracı küçük görüp selektor atmasindan sonra o gaza yuklendiginizde aninda geride kalislari cok keyif veriyor. Tabi bunda C sinif bir sedan 1300-1400 kg iken bu aracın 1200 civarı olmasının artilari var

evet mantıklı söylemişsiniz aracın c sınıfına göre hafif olması avantaj.. 105 hp olsaydı bambaşka olurdu ama bu da yeterli geliyo.. çukurlu yollarda süspansiyonların rahatsız etmesinden başka bi kusuru yok çok şükür :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bayilerden fiyat almadık sadece netten yazan fiyatlara göre değerlendirdik..
    50-55 bin tl lik sıfır araçlara bakıyoruz, baktıklarımız arasında bu aracı gördük bir yorum alalım dedim :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Bayilerden fiyat almadık sadece netten yazan fiyatlara göre değerlendirdik..
    50-55 bin tl lik sıfır araçlara bakıyoruz, baktıklarımız arasında bu aracı gördük bir yorum alalım dedim :)

Araci alirsaniz memnun kalirsiniz hayirlisi olsun :)

• Ben rapidin 1.2 tsi nı kullandım eger benzinli düşünüyorsanız(ki bende dizeli tek geçerim) araba haddinden atik 1.4 gerek bile yok 1.2 tsi sizi alır götürür son olarak eğer dizel almayı planlıyorsanız 105 lik almayın 90 lığıda alıp götürüyoo nede olsa araba hafif :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslan0669

Ben rapidin 1.2 tsi nı kullandım eger benzinli düşünüyorsanız(ki bende dizeli tek geçerim) araba haddinden atik 1.4 gerek bile yok 1.2 tsi sizi alır götürür son olarak eğer dizel almayı planlıyorsanız 105 lik almayın 90 lığıda alıp götürüyoo nede olsa araba hafif :D

Hocam benzin düşünüyoruz aslında dedikleriniz benzin için de geçerli midir ?

• ben de dsg elegance almayı düşünüyorum 2014 te....bu arada firmaların ellerinde rapid kalmamış,şubat sonunda elagance donanıma ek olarak usb,aux,bluetooth standart olarak eklenecekmiş,tabi fiyatlar da artacakmış,bayinin dediği bu,1,6 tdi 90 dsg motor devam edecekmiş,dsg motorda değişiklik olmayacakmış deniyor..
  • GoldenEye350 kullanıcısına yanıt
    1.2 tsi motorun performansı gayet iyi yakıt tüketimi şehir içi 7-7.5 arası değişiyoo ama sakin kullanımda
  • quote:

Orijinalden alıntı: ceping

ben de dsg elegance almayı düşünüyorum 2014 te....bu arada firmaların ellerinde rapid kalmamış,şubat sonunda elagance donanıma ek olarak usb,aux,bluetooth standart olarak eklenecekmiş,tabi fiyatlar da artacakmış,bayinin dediği bu,1,6 tdi 90 dsg motor devam edecekmiş,dsg motorda değişiklik olmayacakmış deniyor..

Ne kadar olucak hocam fiyatı bilginiz var mı ?

• GoldenEye350 kullanıcısına yanıt
    gaziantep skoda dan aldım bu bilgileri,fiyat değişecek dedi,ama ne kadar değişeceği hakkında kendilerinin de bilgisi yokmuş,şubatın sonuna doğru yeni liste açıklanırmış
  • 2.el 2013 model beyaz 1.4 tsi dsg elegance var 7.000 km de fiyat 44.900

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.