Şimdi Ara

17500 tl arac bakıyorum fikirleriniz almak isterim arkadaslar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
990
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peugeot 307 XT benzinli arac buldum 58000km de.

Araç ilk el-garaj arabası-hata/boya yok orjinal km de,

Elektrikli Cam,Dijital Klima ,Radyo / Kaset ,Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit,Elektrikli Ayna,ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Yan Hava Yastığı ,Yol Bilgisayarı ,Metalik Boya ,Direksiyon Ayarı ,Far Sensörü,

Görüslerinizi belirtirseniz cok sevinirim.

• arkadaşım yınede sen bılırsın ama 307 lere hıc bulaşma derim sanayıye uye olursun sonra arac tamamen hatalı sanki ben kımseyı gormedım 307 var memnunum dıyen herkez sıkayetci 206 alman bence daha hayırlı tabıkı bu benım görüşümm.......
  • Bende yaklaşık 6 aydır 307 sahibiyim ama denilen sanayi üyeliğine beni almadılar. Şimdi bu şekilde konuşan onlarca kişi görebilirsin bu forumda(kaç kere bindiler bu her tarafı hatalı araca bilmiyorum)... Benim sana tavsiyem çevrende 307 kullananlar var mı git onlarla bir konuş. Hatta yolda giderken illaki görürsün birisini onlara bir sor bakalım sanayi üyelikleri ne alemde...

Ben 2003 model 87000 km'de tiptronik olanının 18750'ye almıştım 6 ay önce...Biraz araştırdıysan XT en üstün bir alt donanımı olduğunu görürsün yani yazdığın gibi epey dolu bir araçtır. Her şeyden önce sürüş zevki muazzam bir araçtır. C sınıfı olmasına rağmen oldukça geniş bir ön görüşü vardır... Örneğin arkadaşımın focusa binince afakanlar basıyor beni... 2001 model laguna bile benim araç kadar ferahlık vermiyor...

Bana en çok rahatsızlık veren Kronik sorunu arka süspansiyonların sesli çalışması ve sert olması. Ancak bu sertlik virajlara girdiğinizde yol tutuş olarak size dönüyor... Aracı iyice kontrol ettirin içinize sinerse bence fiyatı gayet makul... (Ben 100000 de olan aracımı o paraya vermem şu anda). Aradığınız araç kaç yaşında bilmiyorum ama eğer sahibi titiz biriyse ve aracınızda bir sorun varsa bu zamana kadar giderilmiştir diye düşünüyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: alimersin

Peugeot 307 XT benzinli arac buldum 58000km de.

Araç ilk el-garaj arabası-hata/boya yok orjinal km de,

Elektrikli Cam,Dijital Klima ,Radyo / Kaset ,Hidrolik Direksiyon, Merkezi Kilit,Elektrikli Ayna,ABS, Hava Yastiği (Sürücü), Çelik Jant, Hava Yastiği (Yolcu), Yan Hava Yastığı ,Yol Bilgisayarı ,Metalik Boya ,Direksiyon Ayarı ,Far Sensörü,

Görüslerinizi belirtirseniz cok sevinirim.

merhaba arkadaşım.. ben katılmıyorum diğer arkadaşa. Ben 1 yıldır kullanıyorum ki tiptronic benimki. model yazmamışsınız bide.. ben memnunum aracımdan lpg li bide benimki. gidişi filan iyi. şehir içi 20 krş yakıyor ki eşim kullanıyor aracı genelde. ben servisle gidiyorum işe. konforu yerinde olan bir araç 307 sanayiye üye filanda olmuyorsun. şu da var tabi kalite ucuza sahip olunmuyor. bence bi test et aracı derim. km kontrolü yaptır yetkili serviste. başka 307 lere bin öyle karar ver.. tabi benzinlilere bin tabi :) dizeller çok gürültülü.. soracak bişiy olursa buralardayım hoşçakal

• 2002 model 307 1,6 XT sahibiyim. Hiç yorum yapmayacağım tek şey söyleceğim.

KESSSİKLE AMA KESSİNLİKLE ALMA.
  • 2006 (trafiğe 2007 çıkışlı) premium 107 binde 307 lpg/benzinli aracımı gel ben sana pazarlıksız 18 000 e bırakayım mersinde.
  • valal sorunlu dıyenler bence kendılerı sorunlu 2 ayda 10.000 km yol yaptım dıkkatlı kullanıldıktan sonra en ufak sorun cıkartmıyor araba vede dizel benımkı

hıkaye yanı sorun morun

sadece arka suspansıyon sert okadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oda sert dedıgım lakırtı lukurtu falan yok, derın cukura arka teker dusunde lok dıye vurma yapıyor okadar, araba alırken yetkılı servıs onayı ıle alın sorun yasamazsınız. Yukarıda bır arkadas yazmıs sana 2006 model yenı kasa olanı bırakıyor 18 e yetkılı servıse sok arabası pertten cıkma falandır memnun oladıgına gore 18 etmez pertten cıkma ıse 13 falan anca, sorunlu arac sakın alma bu 307 ye bok atan arkadaslar gelıp benım aracı test etsınler dıyorum sadece

motor sesı falan yok dızel olmasına ragmen 1 depo ıle 1260 km yaptım, ve hız denememde elektronık navıgasyon cıhazı ıle test yapıldı 208 kılometre hız gordum kılo metre saatınde 5 km lık sapma var...

ancak dızel araca kullanılacak yakıt onelı ve bakım ben shell GTL den baska yatık sokmuyorum depoma lıtresı 3,350 TL

setan yuksek ve kukurt sıfır. son hızda hıssedılır derecede fark yaratıyor. Aracına bakmayanlar buraya yazsın yok sorunlu yok oyle yok boyle kullanıp bakmazsan arabada senın canına okur bu bır gercek...

bu arada not: eskı kasalara yanı 2006 oncesı kasalara cok fazla sorunlu dıyorlar kasanın yenılenmesı ıle 2.000 civarı parca degıstı 307 lerde benım yorumum yenı kasası ıcındır...eskı kasa kullanmadım bılgım yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbmaster -- 12 Mayıs 2010; 2:17:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: apolloapollo

2006 (trafiğe 2007 çıkışlı) premium 107 binde 307 lpg/benzinli aracımı gel ben sana pazarlıksız 18 000 e bırakayım mersinde.

Aracınız hakkında bilgileri verebilirmisiniz? Bir tanıdığım 2006 model arıyor. Özelliklede premium olmasını istiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fordfocus

Aracınız hakkında bilgileri verebilirmisiniz? Bir tanıdığım 2006 model arıyor. Özelliklede premium olmasını istiyor.

quote:

2002 model 307 1,6 XT sahibiyim. Hiç yorum yapmayacağım tek şey söyleceğim.

Sevgili arkadaşım bir karar ver istersen yukarıda kesinlikle ama kesinlikle alma diyorsun, şimdi bir tanıdığım alacak bilgi verebilir misiniz diyorsun. Bu nasıl iş?

İşte bahsettiğim sebep bu. 307 hakkında yorum yapanların çoğu bu şekilde kulaktan dolma yorum yapıyorlar ve maalesef bir zamanlar bende ön yargı ile bakıyordum bu araca...

A 307 mi? Alma kesinlikle...

B Niye?

A Sorunluymuş?

B Ne sorunu varmış?

A Bilmem sorunluymuş. Elektrik aksanı bozulurmuş. Ön takım dayanmazmış. Araç sapıtırmış...

B Sürdün mü hiç?

A Yooo.

B Nerden biliyorsun?

A Öyle diyorlar...

B Kim diyor?

A Herkes...

B Hımmm. Tamam o zaman.

• 2005 model xt premium var bende, 1,5 yıldır kullanıyorum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Bu fiyata bu donanım ve kalitede araç bulman çok zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mitto

quote:

quote:

2002 model 307 1,6 XT sahibiyim. Hiç yorum yapmayacağım tek şey söyleceğim.

Sevgili arkadaşım bir karar ver istersen yukarıda kesinlikle ama kesinlikle alma diyorsun, şimdi bir tanıdığım alacak bilgi verebilir misiniz diyorsun. Bu nasıl iş?

İşte bahsettiğim sebep bu. 307 hakkında yorum yapanların çoğu bu şekilde kulaktan dolma yorum yapıyorlar ve maalesef bir zamanlar bende ön yargı ile bakıyordum bu araca...

A 307 mi? Alma kesinlikle...

B Niye?

A Sorunluymuş?

B Ne sorunu varmış?

A Bilmem sorunluymuş. Elektrik aksanı bozulurmuş. Ön takım dayanmazmış. Araç sapıtırmış...

B Sürdün mü hiç?

A Yooo.

B Nerden biliyorsun?

A Öyle diyorlar...

B Kim diyor?

A Herkes...

B Hımmm. Tamam o zaman.

Ne alakası var. Ben alcam demiyorumki. Tanıdığım alcak diyorum. Kendi arabamı teklif ettim modeli düşük diye istemedi. Kaldıki zaten ben ona 307 almaması için gerekli uyarıyı yaptım. Ama nafile. Ben almadanda herkes alma demişti ama ben dinlememiştim. Keşke dinleseymiştim. Ama iş işten geçti artık aldık bikere.

Onun için bu arabayı almayı düşünen veya alacak olanlara tekrar tekrar tavsiyem

KESSİNLİKLE almayın...

• Kesinlikle almayın biraz ağır olmuş ancak narin araçlar olduğu için anlamayan insanın verip parayı alacağı bir model değil 307

Geçmişinin iyi bilinmesi gerekiyor.

Kronik sorunlarından başka şükür bi arızasını görmedim.

Ama babaanne gibi araç kullanırım o da var.

Bu arada konuya yazan uğramamış ama siz kavgasını yapıyorsunuz :)
  • Sevgili dbmaster arkadaşım.Forumda sallama mesaj yazan tiplerden değilim.307 için Peugeotun efsanesidir diyen bir kişiyim.Aracımdan çok ama çok memnunum fakat bu satmama engel değil.alacağım araç auto6R şanzımandan hoşlanmasam da eşimin isteğini kıramayacağımdan dolayı 3008 olacak muhtemelen.Gelelim aracıma.Aracım pertten çıkma değil arkadaşım.Bugüne kadar yetkili servis dışında sadece sağ arka bilyesini değiştirmek (sanayide)haricinde bakım yaptırmadım.1 ay önce 3.kez lastiklerimi yeniledim.100 bin ağır bakımlarını yetkili serviste (herzamanki gibi )yaptırdım.tüm diskleri ve balataları triger setini filtreleri yağı ve bobini(300 liradır ve sırf hüsnü kuruntum nedeni ile)fren yağını değiştirttim.1500 lira gibi masraf yaptım.Kaskomu yeniledim.Numarasını vereyim istersen tramerden sorgulat bakalım hakikaten pertmiymiş.Lpg bakımlarnı yaptırdım ve üstünde en iyi kitlerden zavolli var.1600 lira değerinde.ruhsata da işli.O kadar titiz olduğum için en ufak seste servise çekip ustaları delirten bir adamım.yolda inanması zor ama aracımdan çıt sesi bile gelmiyor kokpitte.Diyeceksinki arkadaşım neden 18 000 e satıyorsun.Piyasası 22-23 bin civarı imiş aracın.ama sol ön çamurluk ve sağ arka çamurluk değiştiği için ve 2 kapımın eteklerinde kılcal çiziklerden ötürü lokal boya olması nedeni ile(ki bilirsin senin bakarak anlayacağın şeyler değil bunlar anca yılların kaporta ustası olacaksın ve elinde o ölçüm cihazı olacak) tam 5000 lira fiyat kırıyorum ki alacak adam bana yahu bunun şurası boyalıymış biraz daha ındırelim fiyatı demesin diye ölü fiyatına veriyorum.Öyle 3ün 5 in muhabbetini yapacak adam değilim.Pazarlıktan nefret ederim.sok aracımı ekspertize varsa farklı bişey al 10 bine götür.İnsanların parça boyalı araçları ölü fiyatına almak istemesine isyanımdan bu fiyata satıyorum.hiç biyerde ilanım yok hiç bir tanıdığımada satıyorum demedim.yazın alacağım yeni aracımı ama almak isteyene bugün vereceğim.Şirketimin araçlarından birine binmeye devam ederim diye.Bu fiyata da satamazsam eğer satarsam insan değilim.
    aracım 2006 model 307 1.6 110 hp premium benzin/lpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apolloapollo -- 14 Mayıs 2010; 3:03:24 >

• 1 ben senın aracını HDI olarak gördum

ve ne olursa olsun aracın 18.000 lira ucuz mıllet nelerı ne fıyata satıyor sen 18 e 1 gunde satarsın hatta satmıs olabılırsın su anda,

ama sen cok sorunlu yazmıssın ben buna sasırdım aslında aracta kronık bır soruna rastlamadım ben yada sans benımkısı kaldıkı ben gunde 300 km falan yapıyorum zaman zaman 100 km yapıyorum tabıkı ve hıc bır problem yok , benımde aracım 10.000 km evvel eskı sahıbı tarafından servıse sokulmus zaten kayıtlar mevcut durumda ve 900 lıra masraf ederek komple on duzen sıfırlanmıs arka duzende elden gecmıs o nedenlemıdır bılemıyorum ama yururde ınanırmısın tık yok parke yolda bıle ses yok acık konusmak gerekırse, bende zaten aracı dıkkatlı kullanan bırıyımdır yanı bozuk yollarda 1. vites le 10 km suratle gıderım aracı uzmem cunkı kendımı uzmek ıstemem, şu forumda bakıyorumda 307 lerın yenı kasası ıcın on duzen arka duzen seslı dıyenlere guluyorum acıkcası benım araba opel astradan daha sessız parkede bunu bızzat test ettık arkasala ve arkasımın astrası 2007 model henuz 35.000 km de daha ve gözu gıbı bakar arabasında tık yok ama sessızlık desıbelı konusunda benım arac daha sessız parke denememızde. Heralde bu kotuleyenler ya araba kullanmayı bılmyor yada arabaları hurdaya cıkmıs ....

Saygılar ve sızede ıyı satıslar dılerım ancak ınanın cok ucuza gıdıyor aracınız ....

birde alıcı vasfında olan kısılere bende kızıyorum o konuda haklısınız yok kapı altı boyalı o boyalı bu boyalı , affet be şerefsiz dıyorum bu gıbı tıplere ben kendılerı satarken bunlar dıle gelmez o nedenle boyle tıplere araba satmayın zaten satacak bırı degılsınız mesajınızda okuduugum kadarı ıle, araba alacak kısler ılk once ınsan olmayı ogrensınler ozellıkle galerıcı olucak şerefsizler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dbmaster -- 14 Mayıs 2010; 3:42:56 >

• aynen katılıyorum size.O tiplere isyanımdan bu fiyata ''satıyordum''.Yani daha fazla aracımı bana kötüleyip fiyat kırmasın diye.Adamın birisi yıkamacıda iken bugün baktı.cümleye başlamam direk şöyle oldu.''arkadaşım aracımın şuralarında hata ve boya var.O yüzden direk bu kadar fiyat kırıyorum.piyasanın çok çok altına veriyorum.Bana sakın aracın şöyle böyle diye arabayı kötüleme.Alacaksan al ve pazarlık yapma''..Test sürüşü yaptı geldi ve evet araç çok temiz fakat boyaları nedeni ile ancak 15 veririm dedi.Tepem nasıl attı bilmiyorum.adamla konuşmam şöyle bitti.''senin gibi tipler piyasada bitmez.Bedava desem bahane bulur üstüne para bile isterisiniz.İsyanım bile kar etmiyor sizin gibilere.30 bin versen bile senin gibilere satmam''.
    Aracımı eşime hediye ettim ve yorgan yandı kavga bitti.İstediğin gibi çarp sürt çiz kır dök diye.(acemi biraz).Nasılsa piyasası iki çamurluk yüzünden bitmiş.Tabi kıyamam aracıma.yeni bir çizik bile acayip üzer beni.Nede olsa ilk gözağrımız.
    Bu arada ben peugeot için çok sorunlu diye yazmadım.hani kronik sorunları olan araçtır peugeot ama beni delirten yada deli gibi masrafı çıkmadı bugüne kadar.Hatta o kadar araca bindim abartmayayım ama bende uyandırdığı güvenlik hissi ve konforu hiçbir arabada alamadım henüz.(kendi sınıfında).Belkide bu yüzden 3008 alacağım birazda.İlk yazım biraz sert gibi olmuş tekrar okuyunca özürdilerim sizinle ilgili değil aslında dediğim gibi daha nasıl ucuza alabilirim diye fiyat kıran tiplere ve galerici şerefsizlere sinirimden öyle yazdım.Ne olursa olsun 307 peugeotun efsanesidir...

• kesınlıkle cok guzel yazmıssınız , bu mıllete ıylık yaramaz boş verın. bende zaten 307 sonrası 308 dusunuyorum allahın ıznıyle
  • apollo apollo ve master 2nizde cok haklısınız arkadaşlar
    Apollo aracı sattın mı acaba hala 18 e mı bırakıyorsun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.