< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
176,90 TL Cat7 Ethernet Internet Kablosu 20M Metre 10Gbps 600Mhz Lan Slim Flat (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
hocam kopma oluyor günde 1-2 kez. bina içi tesisat %90 sorunlu. modemden ayarla duruyorum
-
Snr 0 kalma o zaman.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben kullanıyorum. Superonlien wifi 6 modem ile xiaomi wifi 6 router arasında. 10 gbps test etme imkanım olmadı ancak 500 mbps internet ile gayet sorunsuz kullanıyorum.
-
Dışarıdan 2 ucu bağlı 4 uçlu bir kablo geliyor internet için, bunu alınca bana ne faydası olur? Sonuçta 2 uca bağlanmıyor mu?
Çok anlamadığımdan soruyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cngzsnl57 -- 21 Ekim 2022; 16:3:13 >
Otoya cekince hiz asiri yavasliyor. Suan 5 db stabil gibi bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Onun için zaten böyle ucu hazır kablo alınmaz. Soket farklı dsl için.
Ethernet kablosu, telefon kablolarından daha kaliteli ve artık telefon kablosu diye bir üretim fazla kalmadığından tercih ediliyor.
2 uç kullaniliyor. Kalan 6 uç yedekli olabiliyor.
Yassı kabloları ben pek sevmiyorum. Bir süre sonra yamuluyor iyice. Slim kablolar çok güzel ama içlerinde parazitten koruyan tabakalar pek olmadığı için kısa mesafe için öneririm. Eğer apartman girişinden daireye çekicekseniz içindeki koruyucu yalıtım tabakalarına bakarak sipariş verin. cat6/7 olmasından veya markasından çok daha önemli böyle bir iş için. Zaten gürültüdür hat zayıflamasıdır bu yüzden oluyor.
-
Bu kablo utp. Bana göre apartman girişinden çekmek için aşırı kullanışsız. Hiçbir yalıtımı yok nerdeyse. Ben olsam STP bir kablo en kötü FTP bir kablo kullanmaya çalışırdım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X