Şimdi Ara

176,90 TL Cat7 Ethernet Internet Kablosu 20M Metre 10Gbps 600Mhz Lan Slim Flat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.674
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 176,90 TL Cat7 Ethernet Internet Kablosu 20M Metre 10Gbps 600Mhz Lan Slim Flat

https://www.n11.com/urun/cat7-ethernet-internet-kablosu-20m-metre-10gbps-600mhz-lan-slim-flat-3311848?magaza=kablomarketim

Alternatif:

https://www.amazon.com.tr/dp/B07NL5WSKY/

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Ugrenn sandım hocam heyecanlandım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • daquied kullanıcısına yanıt

Elektrik toptancılarının olduğu yerdeyim. 8-9 farklı yere sordum yassı olmayan CAT7 kablonun metresine 13 TL'nin altında veren yok, jacklar da hariç fiyat bu. Siparişi verdim testini gelince eklerim.

• ugreen nasıl kaliteli mi reis. bana 2 metre lik ethernet kablosu lazım. bu linkteki ürün iş görür mü. ( edit: sıcak fırsat olmayabilir pahalı olabilir ben parasına bakmıyorum burda ürün iyi mi manasında)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 20 Ekim 2022; 13:13:32 >

• CAT6 mı CAT6A mı CAT7 mi daha iyi

ve

flat kablo mu slim kablo mu daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 20 Ekim 2022; 15:23:53 >
  • Teşekkürler, yararlandım.

• liang kullanıcısına yanıt

CAT7 en iyisi slim/flat kullanım yerine göre karar vermelisiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • liang kullanıcısına yanıt

Ugreen en iyisi bence, şarj kablolarım dahil evdeki bütün cat kablolarını ugreen ile değiştirdim.

• Bana 40-50 metre lazim nerden alabiliriz acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Ugreen Cat6 1000Mbps Ethernet Kablosu 50 Metre - 334TL

(İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ İLE 294TL)

• DavlumBazlama kullanıcısına yanıt

Hocam apartman girisinde ki telefon kutusuna daire cekilecek. Switchleri kesipte yapmak gerekiyor. Bu kablo is gorur mu

Operatör girişten daireye kadar kablo çekiyor siz kendiniz mi çekmek istiyorsunuz?

• Evet apartman girisinden daireye kadar kablo cekmek istiyorum. Cunku operatörler sallamiyor maalesef. Altyapi degerlerim su sekilde

Binamiz 27 yillik. Ic tesisat sikintili gözüküyor

• Birebir aynı üründen 1 yılı aşkındır kullanıyorum. Tertemiz ürün. Şu an yedeklemeyi düşündüm resmen.

Bu fiyata 10 metre ethernet kablosu bulmanız bile zor. İhtiyacı olan alsın geçsin.

Edit: Bir arkadaşım uyardı. Flat kablolarda UTP oluyor ve içerisindeki kablo kalınlığı çok ince (32AWG) diyor. Çok yüksek kaliteli bir şey bekleme en fazla CAT 5e kalitesi alırsın ve yüksek parazit olan yerde problem yaşama riskin var dedi. Ben yine de alırdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 20 Ekim 2022; 17:28:5 >
  • Aynı ürünü bu yıl Şubat ayında 92,81 TL' ye Amazon'dan satın almıştım. Hız olarak görseli ekliyorum, herhangi bir sorun yaşamadım.

• Dün gece hepsiburadadan almıstım hepsipay tanınlanmıstı 30 tl ve en uygun ordaydı amazonda satıcıda farklıydı amazondan almamıştım o yüzden

Selamlar. Bu değerlerin ölçümü çok yüksek ihtimalle yanlış. 0.4 DB SNR ile bağlı kalmanız pek mümkün değil. Zaten atanabilir hız da o kadar yüksek olamaz. Modemden SNR ayarı mı yaptınız?

• By_Alesia B kullanıcısına yanıt

Evet modemden snr ayari yapmayinca internete giremiyorum. Modemim keenetic ac1300

0.4 SNR ile de hiçbir şekilde hattın bağlı kalmaması gerekiyor. İç hat için Cat7 kablo aşırı gereksiz olur. Bakır oranı yüksek Cat 6 kablo kullanabilirsiniz ben öyle yaptım. 20 yıllık bir bina fakat benim hat değerlerinde hiçbir değişim olmamıştı.

• By_Alesia B kullanıcısına yanıt

valla hocam değer bu. internet var 60 mbit civarı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.