176,90 TL Cat7 Ethernet Internet Kablosu 20M Metre 10Gbps 600Mhz Lan Slim Flat
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ugrenn sandım hocam heyecanlandım :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
ugreen nasıl kaliteli mi reis. bana 2 metre lik ethernet kablosu lazım. bu linkteki ürün iş görür mü. ( edit: sıcak fırsat olmayabilir pahalı olabilir ben parasına bakmıyorum burda ürün iyi mi manasında)
amazon
Ugreen Cat6A Slim 10 Gbps Ethernet Kablosu 2 Metrehttps://www.amazon.com.tr/Ugreen-CAT6A-Ethernet-Kablosu-Metre/dp/B081MPVF1Y/ref=sr_1_31?__mk_tr_TR=%C3%85M%C3%85%C5%BD%C3%95%C3%91&crid=KIE1YO9JUY5R&keywords=Ethernet+Internet+Kablosu&qid=1666260393&qu=eyJxc2MiOiIwLjAwIiwicXNhIjoiMC4wMCIsInFzcCI6IjAuMDAifQ%3D%3D&sprefix=ethernet+internet+kablosu%2Caps%2C86&sr=8-31
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 20 Ekim 2022; 13:13:32 >
-
CAT6 mı CAT6A mı CAT7 mi daha iyi
ve
flat kablo mu slim kablo mu daha iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi liang -- 20 Ekim 2022; 15:23:53 > -
Teşekkürler, yararlandım.
-
CAT7 en iyisi slim/flat kullanım yerine göre karar vermelisiniz.
-
Ugreen en iyisi bence, şarj kablolarım dahil evdeki bütün cat kablolarını ugreen ile değiştirdim.
-
Bana 40-50 metre lazim nerden alabiliriz acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ugreen Cat6 1000Mbps Ethernet Kablosu 50 Metre - 334TL
(İLK SİPARİŞ İNDİRİMİ İLE 294TL)
amazon
Ugreen CAT6 Ethernet Kablosu, 50 Metrehttps://www.amazon.com.tr/Ugreen-CAT6-Ethernet-Kablosu-Metre/dp/B08FGD2HPF -
Hocam apartman girisinde ki telefon kutusuna daire cekilecek. Switchleri kesipte yapmak gerekiyor. Bu kablo is gorur mu
Operatör girişten daireye kadar kablo çekiyor siz kendiniz mi çekmek istiyorsunuz?
-
-
Birebir aynı üründen 1 yılı aşkındır kullanıyorum. Tertemiz ürün. Şu an yedeklemeyi düşündüm resmen.
Bu fiyata 10 metre ethernet kablosu bulmanız bile zor. İhtiyacı olan alsın geçsin.
Edit: Bir arkadaşım uyardı. Flat kablolarda UTP oluyor ve içerisindeki kablo kalınlığı çok ince (32AWG) diyor. Çok yüksek kaliteli bir şey bekleme en fazla CAT 5e kalitesi alırsın ve yüksek parazit olan yerde problem yaşama riskin var dedi. Ben yine de alırdım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi massacrer -- 20 Ekim 2022; 17:28:5 > -
-
Dün gece hepsiburadadan almıstım hepsipay tanınlanmıstı 30 tl ve en uygun ordaydı amazonda satıcıda farklıydı amazondan almamıştım o yüzden
Selamlar. Bu değerlerin ölçümü çok yüksek ihtimalle yanlış. 0.4 DB SNR ile bağlı kalmanız pek mümkün değil. Zaten atanabilir hız da o kadar yüksek olamaz. Modemden SNR ayarı mı yaptınız?
-
Evet modemden snr ayari yapmayinca internete giremiyorum. Modemim keenetic ac1300
0.4 SNR ile de hiçbir şekilde hattın bağlı kalmaması gerekiyor. İç hat için Cat7 kablo aşırı gereksiz olur. Bakır oranı yüksek Cat 6 kablo kullanabilirsiniz ben öyle yaptım. 20 yıllık bir bina fakat benim hat değerlerinde hiçbir değişim olmamıştı.
-
valla hocam değer bu. internet var 60 mbit civarı
Benzer içerikler
- terabox güvenilir mi
- deepcool morpheus
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X