Şimdi Ara

179000 de 2006 model getz alınır mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.619
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba ben 2006 model dizel getz almak istiyorum ama aracın 179000 de olması aklımı karıştırıyor.aracın fiyatı 16000 tl.araç masraf çıkartırmı mesela trigger kayısı değişimi gerektiginde ortalama ne kadar masraf çıkartır.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

• yanına bile yaklaşmam
  • o km'rede ki araç için fiyat çok.boş ver başka araç bak bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erciyaz

merhaba ben 2006 model dizel getz almak istiyorum ama aracın 179000 de olması aklımı karıştırıyor.aracın fiyatı 16000 tl.araç masraf çıkartırmı mesela trigger kayısı değişimi gerektiginde ortalama ne kadar masraf çıkartır.yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar

Fiyatı yüksek. Ekspertize sokabilirsiniz. Verin 50TL aklınızda soru işareti kalmasın.
  • dızelde trıger kayısı yok zincir var o yonden ıyı cunku zıncır degısım zamanı trıgere gore daha fazla ve kopma derdı yok degısımıne az kala zaten cıkardıgı sıngırtılı sesten anlasılır

o araba donanımını bılemıyorum 14.000 14.500 arası olur 16.000 bıraz fazla

bu arada gecmısını bılmedıgın dızel sakıncalı ılla dızel ıstıyorsan en azından 100.000km ve altı tum bakımları yetkılı servıste yapılmıs bır arac bak yada lpg lı bır getz al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur-d -- 7 Mart 2011; 13:07:31 >
  • Merhaba Arkadaslar,

2006 vgt dizel makyajlı kasalardada triger yokmu? zincir degisim km si yaklasık ne kadar?
    birde kac numara hangi yagı kullanmak gerekiyor? bir önceki sahibi 10/40 kullanmıs,
    birde aracı ikinci el aldım, önceki sahibi orijinal mp3 calarlı teybini pioneer in mp3 calarlı teybi ile degistirmis, ben orijinal teybe dönmek istiyorum. Tesisat baglatıp orijinal mp3 teybini satan varsa veya pioneer ile takas yapmak isteyen varsa yapabiliriz,

Selamlar,
  • Hiç düşünmezdim hemde fiyatı çok fazla.Dizel araçta km çok önemli istediği kadar temiz olsun yarın birgün satarken çok uğraştırır ayrıca çok düşer fiyatı arıza çıkarma olasılığının yüksekliğini saymıyorum bile daha.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fiyat fazla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.