Şimdi Ara

18.000 btu Klima önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2 adet 18000 btu klima alacagım.ikisi için maksimum bütçe 8 bin Tl.york ,midea,gree,Airfel bütçeme uygun markalar.Diğer marka Model seri tavsiyelerinizi bekliyorum.

• nerde kullanıcaksınız bu öenmli

mesela ben evde sadece sogutma için kullandım gecen sene taktırdım airfell var gayet menunun ilk defa ısıtmada denedik ılık havalarda 24 derece bile evin salonu super ısındı

ark odadaki eski 9 binlik olefini klima yerinede 12 bın lik siparis verdim bugun
  • Salonda kullanacagım komşularım 12 lik kullanıyor 18 e gerek yok diyor ama onlar mitsubishi kullanıyor.salon yaklaşık 30 m.Btu dan ziyade hangi markada hangi seriyi almak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamgibiadam

Salonda kullanacagım komşularım 12 lik kullanıyor 18 e gerek yok diyor ama onlar mitsubishi kullanıyor.salon yaklaşık 30 m.Btu dan ziyade hangi markada hangi seriyi almak lazım
    Merhabalar. 30m2 alana 18000btu gereklidir. Kapasite seçimi markadan bağımsızdır. Bazı markalar vardır ki üzerinde yazan kapasiteyi sağlayamaz,o ayrı bir konu. Ancak markası ne olursa olsun mekana göre kapasite seçilmelidir.

York markasında Sierra serisini tavsiye ederim. Memnun kalacağınız bir cihazdır. Ancak bölgenizde servis yaygınlığı ne durumda almadan önce ona bakmanızı tavsiye ederim.

Gree Lomo ile York Sierra aynı cihazlardır. Hangisi daha uygun ve yine hangisinin servisi daha yaygınsa onu tercih ediniz.

Midea ile Airfel de aynı cihazlar. Airfel klimalar Midea üretimi. Bu nedenle tercih konusunda yine üst satırdaki yorumum geçerlidir.

York'ta Monterosa serisi de Midea,Airfel ile aynıdır.

Saygılarımla...

• klima5505 kullanıcısına yanıt
    ben milleyetçi adamım bana yabancılara satılmamış burda montaj yapan firma ne önerirsin

arçelik eca vestel uğur var sanırım bu kriterlerde
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocky_balbao

ben milleyetçi adamım bana yabancılara satılmamış burda montaj yapan firma ne önerirsin

arçelik eca vestel uğur var sanırım bu kriterlerde
    Merhabalar.

Arçelik ve Vestel Türkiye'de montajlanıyor ancak parçalar ithal. Uğur klimalar Midea üretimi,yabancı firma. E.C.A'nın klimaları da aynı şekilde.

Saygılarımla...
  • ben beko aldım memnunum ekolojik inverter diye geçiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.