Gitti gidiyora koy ordan satmaya çalış. Burdan sırf güven sorunu bile satmanı engeller.
18k gold ne demek yaw,, bide bannable diolar gold'a doğru mu ?
18k Gold çok basit kazanılması. Mining im ve 1 günde çok iyi kasar isem Full daily vs 1 aydan daha az sürede çıkarırım o parayı. çünkü geçen 3 günde 4.5k Gold kastım gemler ve Ench ler için.
quote:
Orjinalden alıntı: Saphrenia
Gitti gidiyora koy ordan satmaya çalış. Burdan sırf güven sorunu bile satmanı engeller.
Güven sorunu olmaz bence yüzyüze alışveriş olacağı için ne olabilirki hatta birz silkelensem 20000 gold olacak.
Yokmu gold isteyen ? 20.000 gold 200 ytl
quote:
Orjinalden alıntı: BAAN
quote:
Güven sorunu olmaz bence yüzyüze alışveriş olacağı için ne olabilirki hatta birz silkelensem 20000 gold olacak.
Yokmu gold isteyen ? 20.000 gold 200 ytl
Nasıl yüz yüze güvenli ya, ciddimisin sen bu konuda. Açıkçası ben 30 yaşımda adamım ama elimde 200 YTl ile bir herhangi bir internet kafeye gidipte, orda yan yana iki makinada online olup "al 200 ytl nakit, ver bana oyun içinden 18k" yı yapmam şahsen.
Karşıma 3 tane tinerci çıkmayacağını kimse garanti edemez (lafımı üstüne alınma ama gerçek bu). Tabi aynı şey senin içinde geçerli, senin o internet kafeden sağ salim elinde 200 ytl ile çıkman için yanında 5 arkadaşla gitmen lazım. Eeee sen 5 kişi ile gelmişsen ben o ortamda 1dakka durmam şahsen :D.
Komik ama harbiden yüz yüzenin hiçbir güvenilirliği yokya, zar atmak gibi 6-6 da gelebilir ama 1-1 gelmeside mümkün.
Bana kalır ise internet kafeye gitme zorunluluğu olmamalı ne bileyim 1 kişi Notebook götürür ve Transfer onun üzerinden yapılabilir. Hem 200YTL için bilmiyorum ama 5 - 6 adam ile gelmeye gerek yok. Yani ben alacak olsam İSTANBUL içinde böyle bir olay da kesinlikle endişe duymam. Sağımı solumu önümü arkamı bildiğim sürece kolay kolay olmaz böyle birşey.
Kendi açından haklı olabilirsin,ama yolda yürürken bile kafana odun vurup paranı falan çalarlar şahsen ben bu yaşıma kadat int.cafeye gitmiş biri değilim bu gold ve acc.lar oğlumun o oyunu bıraktığından satma işi de bana düştü bu yüzden felaket senaryosu yazmaya gerek yok. Ama insanlarımızı da senin gibi duyar lı arkadaşların uyarması tabiki çok güzel Bu arada acc.ve gold almak isteyen varsa ben gelirim neresi olursa hiç sorun yapmam hemde tek başıma
Yok canım amacım felaket senaryosu yapmak değil. Sadece risk almayı sevmiyorum ve bir süredir kullandığım gittigidiyor-Ebay tarzı sitelerin verdiği güvenlik hissi çok hoşuma gidiyor.
En basitinden size parayı direk ödeyen ama alıcıya taksit imkanı sunan bir sistem bile gerçekten inanılmaz. Bu tarz bir siteden satsanız çok daha kolay alıcı bulursunuz anlatmak istediğim o sadece.
çok ucuza satıyorsun yazık.
quote:
Orjinalden alıntı: PhØxien
20.000 gold aldığında loglarda illa dikkat çekecektir. hani 1-2 bin goldu arkadaşın da verebilir. ama 20.000 sakat bi rakam.
wow'da gold sorun değil isteyen kısa sürede kasar
quote:
Yok canım amacım felaket senaryosu yapmak değil. Sadece risk almayı sevmiyorum ve bir süredir kullandığım gittigidiyor-Ebay tarzı sitelerin verdiği güvenlik hissi çok hoşuma gidiyor.
En basitinden size parayı direk ödeyen ama alıcıya taksit imkanı sunan bir sistem bile gerçekten inanılmaz. Bu tarz bir siteden satsanız çok daha kolay alıcı bulursunuz anlatmak istediğim o sadece.
Valla oralardan nasıl ilan verilir bilmiyorum açıkçası zaetn gerçek alıcı falan bulursam acc.tumuzu ve goldları fazla bi ücret istemeden bırakacam tşk.ler bilgilendirdiğin için.
quote:
Orjinalden alıntı: oLoRiN82
quote:
Orjinalden alıntı: PhØxien
20.000 gold aldığında loglarda illa dikkat çekecektir. hani 1-2 bin goldu arkadaşın da verebilir. ama 20.000 sakat bi rakam.
şöyle 40 tane abuk sabuk bişey tanesi 500g dan ah ye konsa ve onlar alınsa dikat çekermi:)
Çinlilerin taktiği o zaten.
Hala oyun için okadar para veren varmı, o parayla sevgilinizle aqua parka gidin Ayrıca Devilin dediği gibi mining+daily le artık çok kolay para kasılıyor.Bu yüzden ucuz olması normal
@Exhell
Sevdiği ile aqua parka gitmek için veriyorlar o parayı zaten. Sonuçta gold=zaman, gidip 20k gold almak aylarca oyunda farm yapmaya gerek duymadan istediğin gibi enchant-gem vs işlerini görmek demek. Günde 1-2 saat az oynasan o zamanındada sevdiğinle ilgilenirsin işte :D
ama o goldu kasana yazık be abi :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme