Bildirim
18 - 105 mercek kullanimi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Manuel odaklama halkası değil mi o?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam biliyorsaniz aciklayabilirmisiniz makinayi yeni aldim a/m den a ya aldim mercegi vr acik yani o onemli mi
A : Otomatik netleme yapmanı sağlar.
Bunu M'ye alırsan o bahsettiğin küçük çevirme yeri ile de kendin netleme yapmanı sağlar.
VR ise titreşim engelleme özelleğinin açılıp kapanmasını sağlarsın. -
sagol aklima takildi ne oldugunu cozemedim ilk yazan arkadas aklimi karıştırdi ama sen iyi toparladin
Arkadasim sende benim yillar once dsrl aldigim zaman ki gibisin😁
Birkac konu acmissin
Once kullanma kilavuzunu denemeker yaparak. Diyafram, enstantane, iso vs ile ilgili yazilari oku. Bol bol deneme fotolari cek. 😉
haklisinda eğitim cd leri klavuzlar turkce degil netten baktigim klavuzdada bu bilgiler yazmiyor :D simdi öğrendik
quote:
Orijinalden alıntı: skylineGTR_34
O makineye olan coriolis effecti dengelemek icin. Dunyanin tersi yonde cevirmeniz lazim fotograf cekerken yoksa kadraj tutmaz.
+9999
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X