Şimdi Ara

18.5k İLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
2
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayar mühendisliği istiyorum,fakat ne yapacağımı bilmiyorum .Gtü'nün pek sosyal ortamınının olmamasından ve derslerin çok yoğun olmasından iyte'de ise genel olarak ulaşım ve kalınacak yer bulunamamasından şikayetçi çoğu kişi.İstanbul da pek düşünmüyorum.Ege yazmak istiyorum ancak 32.000 ile almış geçen sene.Arada biraz sıralama farkı olması ve eğitiminin %30'unun İngilizce olması kafamı karıştırıyor.Ege yazarsam eğitim olarak gtü ve iyte'ye göre geri mi kalırım?Siz olsanız ne yapardınız?Fikirlerinizi almak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gtü yazardım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam aslında eğitiminden genel olarak herkes memnun ama 4-5 sene boyunca sosyal ortamın çok az olduğu bir yerde okumak gözümü korkutmuyor değil

• Up

• Redding11 R kullanıcısına yanıt
    Böyle bir çekinceniz varsa Marmara falan yazın, neden Istanbul düşünmüyorsunuz ki?
  • Ege de zaten 2,3 yıla sizin sıralamanızda kapatır, eğer Gtü ve İyte yazmayacaksınız en iyi alternatif ege, okuyanlar memnun..

• Tamamen aynı problemi ben de yaşıyorum 22k yaptım gebzeden korkuyorum ege istiyorum ama eğitimi hakkında Gebze ile yakın mi nasıl hiçbir fikrim yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dota hesapları 4.5-7k arası
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hocam hem kalabalık hem de birkaç senedir konuşulan deprem mevzusu beni İstanbul'dan uzaklaştırıyor.

Direkt yurtdışı durumunuz olmayacaksa büyük ihtimalle nitelikli pozisyonlar için İstanbula gelmeniz gerekecek zaten mezuniyet sonrası. Bunu da aklınızda bulundurun
  • Dr John H. Watson kullanıcısına yanıt
    Evet hocam bu da doğru kafam çok karışık

• EternalLord E kullanıcısına yanıt
    Umarım gittiğimiz yerde mutlu oluruz hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redding11 -- 12 Ağustos 2020; 13:24:44 >
  • TAÜ yaz diyeceğim ama İstanbul istemiyormuşsun. İzmir Ekonomi gelmez ama bir şansını dene derim, isteklerin doğrultusunda yazabileceğin en iyi üniversite Ege sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2CE6EA6FE -- 12 Ağustos 2020; 13:25:27 >
  • Aynen hocam bu kadar kafa yorduktan sonra yine Ege'yi seçeceğim sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Redding11 -- 12 Ağustos 2020; 13:28:50 >
    Ege gayet iyi bir okul, özel olarak Istanbul istemiyorum diyen birinin tercih edebileceği en iyi birkaç okuldan biri zaten. IYTE yerine Ege yazmakta bence sakınca yok. Fakat ben yine de Istanbul düşünmenizi öneririm TAU, Marmara, GTU falan yazmanın da konum bakımından çeşitli artıları olacaktır ilk mesajda söylediğim gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr John H. Watson -- 12 Ağustos 2020; 13:49:12 >
  • Şimdi neden unilerin sadece tabanlarına bakiyorsunuzki tavaninada bak.Senin sıralamanda da ege ye girenler vardir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1EDF234D

Şimdi neden unilerin sadece tabanlarına bakiyorsunuzki tavaninada bak.Senin sıralamanda da ege ye girenler vardir
    Sıralamama yazık ederim düşüncesi oluyor. Değişik bir kompleks aslında aslında. Burdakiler benden ezik görüsü. Ulan bu sene sınavda adam senden 1 mat az yaptıysa 10bin geribde zateb bu sene gtüye girenle egeye giren arası 1mat 1 sosyal sorusu farkı olacak.

Olay eğitimse eğer egedekiler egeden memnun
    Taüdekiler taüden memnun
    Gtüdekiler gtüden memnun
    Boundakiker boundan memnun
    Okuduğu yerde memnun olmayan çok yok hani.

Gelelim soruna benim zamanımda bana ege gelmedi gelse diğer alternatifleri düşünmezdim . Ege gayet köklü ve güzel bir üniversite tercih listemde İstanbul dışı yazdığım 2 okuldan üstte olanı egeydi. İstanbul dışı yazdığım diğer yer geldi malesef . Okulun adı da g ile başlayan yer.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.