Şimdi Ara

18 Btu 3500 TL klima tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir haftadır klima arıyorum hâlâ karar veremedim. Kime danışsam Mitsubishi Electric diyor ama bütçemi biraz aşıyor. Bu mitsubishi nin hiç alternatifi yok mu arkadaşlar.
    18 Btu 3500 TL civarında önerebileceğiniz bir klima olursa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: musty382

bir haftadır klima arıyorum hâlâ karar veremedim. Kime danışsam Mitsubishi Electric diyor ama bütçemi biraz aşıyor. Bu mitsubishi nin hiç alternatifi yok mu arkadaşlar.
    18 Btu 3500 TL civarında önerebileceğiniz bir klima olursa sevinirim.

merhaba arkadaşım.tabiki mitsubishi iyidir ama bütçenizi çok zorlar.o yüzden bütçeniz neye yetiyorsa iyi odur sizin için.klimayı ısıtma soğutma olarakmı kullanacaksınız.
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    Öncelikle Soğutma için kullanacağım. Isıtma için daha nadir kullanırım. Sizin kullandığınız bildiğiniz birkaç alternatif varsa görüşlerinizi alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty382

Öncelikle Soğutma için kullanacağım. Isıtma için daha nadir kullanırım. Sizin kullandığınız bildiğiniz birkaç alternatif varsa görüşlerinizi alabilirim.

bu bütçe için mitsubishi muadili bulmak çok zor.bütçenize göre seçenek verecek olur isek.

MİDEA BLANC MSMACU-18HRFN1 İNVERTER SPLİT KLİMA

MİDEA MISSION MSMBBU-18 İNV.SPLİT KLİma

Alarko Carrier 53 UQV 050H X-Power Gold Duvar Tipi Split Klima

Panasonic KIT-UE 18 RKE inverter Klima
  • Ghostkiller1 G kullanıcısına yanıt
    MIDEA MISSION MSMBBU-18 INV.SPLIT Klima mantıklı geldi. Bunu araştıracağım.

Teşekkürler..
  • Bende airfel ltxn50u dusunuyordum bugun ogleden beri midea bakiyorum alternatiflari arastirip en son birine karar verecegim
    2500 arasi ile 3500 arasi 18k btu aslinda butcem kisitlida birkere aldigimizdan iyi birsey almaya calisiyorum butceyi cok zorlayip :(
  • DAIKIN alın derim, klima'da serviste çok önemli.
    Ben geçen senes Samsung aldım 1 haftadır sevisi eve getirtemiyorum neredeyse çıldırmak üzereyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ShaRLooT kullanıcısına yanıt
    Daikin derken acaba daikin servis guvencesi altinda olan Airfiel markasinimi kastettiniz
    Direk daikin kastettiyseniz eger :D butceyi asiyor...

Bugundne itibaren aklimdaki airfiel markasini sildim
    suan aklimda
    panasonic var ama pahali
    midea blanc yada mission oncelikli ama bununda dis unite ses sorunu oldugu soyleniyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MORFEUS -- 25 Haziran 2016; 20:21:38 >
  • AR18KSSDCWK samsung ar7500 18000 bu modeli araştır yada özelden ben anlatabılırım sana
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailorsaturn

AR18KSSDCWK samsung ar7500 18000 bu modeli araştır yada özelden ben anlatabılırım sana

ilgilendiğim bir ürün özelden olmasa bile yorumlarını nuradan yazabilirmisiniz
  • evet burdan yazın da bizde bilelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

quote:

AR18KSSDCWK samsung ar7500 18000 bu modeli araştır yada özelden ben anlatabılırım sana

Takılalı yaklaşık 3 hafta.oldu gayet sessiz ve hızlı soğutan bi klima.görünüşü gayet güzel. Isıtma malum Henüz denenmedi. Yaklaşık 40 metre alanı fazlası ile soğutuyor. İzolasyon %70 diyebilirim evin. Yaklayık 23 derecede sabitliyorum gayet soğuk oluyo evin icin. 16 dereceye kadar inebilir durumda. Hızlı soğutma özelliği ile 3 dk sürmeden 40m2 yine anında 30dan 25 e cekiyor. Fatura 1 hafta içinde gelir günde yaklaşık 4 5 saat calıaıyor. Fatura geldimi ne kadar yakmış bildirebilirm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eyildiz

quote:

Takılalı yaklaşık 3 hafta.oldu gayet sessiz ve hızlı soğutan bi klima.görünüşü gayet güzel. Isıtma malum Henüz denenmedi. Yaklaşık 40 metre alanı fazlası ile soğutuyor. İzolasyon %70 diyebilirim evin. Yaklayık 23 derecede sabitliyorum gayet soğuk oluyo evin icin. 16 dereceye kadar inebilir durumda. Hızlı soğutma özelliği ile 3 dk sürmeden 40m2 yine anında 30dan 25 e cekiyor. Fatura 1 hafta içinde gelir günde yaklaşık 4 5 saat calıaıyor. Fatura geldimi ne kadar yakmış bildirebilirm

Çok teşekkür ederim ürün hakkında sesli diye yazanlar olmuştu. Demekki onun ürünü sorunlu olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.