Şimdi Ara

18 günde 22.000tl üzerine koyan al-satçı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
11.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşallah buna benzer bir durumu yaşamazsın kardeş, parayı nereden kazanıyorsun bilmiyorum ama kolay kazanılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dharma Initiative

adam dupeduz kandirmis,serefsizlik yapmis .bir seyin hukuki olmasi onun adil oldugu anlamina gelmez
    konu sahibi sonuna kadar hakli.
    neyin şerefsizliği? varsay ki ben dökülen bir şahini 10.000 tl ye sattım, sattığım adam arabayı yıkatmadan ilana 110.000 e koydu, biriside çıktı aldı. şimdi burada bir kandırmaca bir şerefsizlik var mı? sadece bir mala ederinden fazlasını ödeyen bir safdil var. senin pazardan 5 liraya aldığın domates üretisinin belirlediğinin 5 katı fiyatla satılıyor bir şerefsizlik varsa burada var markette var araba alım satımı insanları yaşaması için zaruri birşey değildir.

not: al-satçı diye boşuna klavyeni yorma basit bir işçiyim.
  • hocam konuda sana laf atan herkes , işte o berber kafalı. hükümet yetmezmiş gibi bi de vatandaş birbirini düdükluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen 20 gun bekleseydin sen koysaydin 22bin fazlasina

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EEE BİZ DEDİĞİMİZ DE SERBEST PİAYASA DİYORLARDI ALIN SİZE SERBEST PİYASA
  • texjrwillerjr T kullanıcısına yanıt
    Hocam serefsizlik kismi “binicem yeni cocugun oldu” gibi duygu somurusu yaparak arabayi ucuza almak. Genelde al satci taktigidir.

• Şu binicem çocuğum oldu diye kendisini acındırmaya çalışanlara hiç ama hiç acımıyorum. Çocuğu yaparken bana mı sordun!

Malın ederi neyse o kardeşim. Bende böyledir.

Maalesef bizi bu hale getiren yine bizim çakal insanımız oldu.

• Acıma yetime koyar sütüne😂

• merak ediyorum alan şahıs, sattığın fiyatın çok çok altına, zararına satmak zorunda kalsa yine dee üzülürmüydün?

ben kendi aracımı geçen sene aylarca 45 bine satacağım diye uğraştım sonunda dayanamayıp 42 bin liraya bıraktım. 1 ay sonra, benim 45 bin liraya zamanında anlaşıp fakat parasını denkleştiremediği için anlaşmayı bozduğumuz başka bir şahısa aracı 45 bine sattı. benim müşterime benim aracımı 3 bin lira kar ile sattı. helali hoş olsun. kısmet meselesi bu işler diyip takılmamak lazım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MindWalker -- 28 Haziran 2020; 15:3:51 >
  • Şu yorumların çoğuna baktığımda gerçekten de hedef 2023 ne demekmiş şimdi daha iyi anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi customofficer -- 28 Haziran 2020; 15:47:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu konudan ve başlıktan rahatsız olan tipler aşağıdadır:

Al sat yapanlar
    Fırsatçılar
    Bugün kimi silkelesek acaba diye sabah uyananlar
    "Serbest piyasa kardeşim" diyen ağzına kürekle vurulması gereken tipler
    v.s v.s
  • Konunun esas vermek istediği mesajı anlamadım. Al-sattan mı şikayetçisiniz yoksa sadece duygu sömürüsü ile aracınızı ucuza almış olmasından mı? İkisi çok farklı konular ama konuya gelen mesajlarda her iki duruma yorum bulunmakta. Neyden şikayetçiyiz tam olarak?
  • 1- Kazaları hakkında eksik bilgi verip insanları kandırması.
    2- Aracımın piyasasını bilerek sattım ben, bir al-satçının olmayan fiyatları nasıl insanlara empoze ettirerek piyasayı yok yere yükseltmesini göstermek istedim.

• MindWalker kullanıcısına yanıt
    Bu karşılaştırmanın benim anlattığım örnekle hiçbir alakası yok.
    Mesele sadece pahalıya satması değil aynı zamanda ayıplarını gizleyip ahlaksızlık yapmasıdır.

• Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Gereksiz yorum. Toplumu uyandırmaya çalışıyorum. Ben yine yetime acırım. Allah bunu kullananları affetsin.

• DH | equ* kullanıcısına yanıt
    20 gün bekleyip 22bin üzerine ekleyip ilana koymazdım çünkü ben ahlaksız değilim. 22bin için dökülen alın terinin ne anlama geldiğini bilirim.

• elweda kullanıcısına yanıt
    Bu aracın olması gerektiği piyasa değerine vurgu yaptığınızı düşünmek istiyorum.

• V.K. kullanıcısına yanıt
    Zoruma giden para değil çok şükür istediğim aracı alacak güçteyim. Benim dikkat çekmek istediğim noktalar farklıydı. Alan aldı, almayan sürüye uyar.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.