Şimdi Ara

18 günde 22.000tl üzerine koyan al-satçı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
11.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Satsın kardeşim aynen alıcısı da olur da kazasız fiyatına kusurlarını yazmayarak ilana koymasına dikkat çekmek istedim. Belki de biz fazla Delikanlıyız. Ben kendimi neden düşüneyim ona bakarsan aldığım sıfır aracı şuan istesem 30bin tl üstüne koyarak çok rahat satabilirim ama bunun sonu nereye varacak?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • customofficer kullanıcısına yanıt
    Satsan aynı paraya araç alamadığın için satmayacaksın aracını gözümüz açıldın Tl eriyor eridiği içinde karşılığı olan ürünler değer kaybediyor araç piyasası içinde kesinlikle fırıncı kuaför marketçi araba satmasın sadece bu işi galeriler yapsa yine fiyat düşecek ama vatandaş galeriden binbir pazarlıkla alıp yine üstüne koyarak satıyor sizin aracınız içinde alan arkadaş bi zahmet o kadar para veriyor gitsin kurumsal bir ekspertize oto rapor bu konuda iyi gibi çamurluklara plastik yazan kaputa sök tak orjinal yazan ahmaklardan uzak dursun satıcının malı dediği gibi değilse bir güzel tartaklasın adamı dönsün yoluna baksın piyasanın yükselmesi ne yazık ki sıfır araçların bulunabilirliğinin azalması ve az araç olması bu sorunun çözümü ise fabrikaların normal üretime geçmesi ve sıfır araç sayısı artması haricinde tutmak zor piyasayı ötv indirimi ise hikaye

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ülkemizde olması gereken değeri 150 olan arabayı 155e koyduğunda "alayım da 170e okuturum" kafasıyla sıraya giren tonla adam var.
    Süreli araç fiyatlarından dert yanıyoruz da biz toplum olarak böyleyiz bu bir gerçek. Fırsatçılık konusunda ahlaksızlık olarak üstümüze yok. Bende arabayı satıp alacaktım istediğim fiyata satamadım, daha da gittiği yere kadar satmam binerim.
    Herkes adam akıllı elindekinin kıymetini bilip fırsatçılara sebep vermese piyasa adam olacakta işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 27 Haziran 2020; 12:28:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkolo88

Katiliyorum!!!!! Artik donanimhaber yonetimi bu konulara ciddi ciddi yasak getirmeli. Yazik bosu bosuna siteyi dolduruyorlar. Bizde bunlardan keyif almiyoruz ama vallahi billahi biktik.
    Sende al satciein sanırım bilader

• Evet arkadaşlar 5 sene önce 50 bine satılan aracın şu an 150 bin liraya satılmasının sebebi lanet olası al satçılar. Ah şu alsatçılar yokmu!
  • Ben ifşa konularında bir sakınca göremiyorum. Tamam bu fiyat artışlarının sebebi rezil olan ekonomi ama toplumdaki kokuşmuşluğun da etkisi yok değil. Konu sahibinin de en büyük hatası tanıdık diye indirimli vermiş olması. Ya da arkadaşlıklarını iyice gözden geçirmiyor.
  • Bu fiyatlara araba alacak kadar aptal olmayın. İhtiyacınız yoksa almayın. Zarar etsinler. Aldıkları arabalar ellerinde patlasın. Ama o dirayet bizim vatandaşta yok. Ben araba almama kararı aldım. Bugün 150 bin lira havadan para gelse yine almayacağım. Değil onca yıllık emeğimi 10 yaşındaki yağ tenekesine vermek, havadan gelen parayı bile vermem düzelene kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rasyonel teletabi -- 27 Haziran 2020; 19:38:29 >
  • Sende hata var neden düşük fiyata satıyorsun.Adama satmışsın ister 200 bine satar ister 500 bine alıcı oldukça ohoo.
  • 34gu7107 34 GU 7107

• Adam gelmiş burada dolandırıcıyı ifşa ediyor, böyle bir ilan var adam yalan konuşuyor, kimsenin başı yanmasın diyor.

Siz gelmiş hala vıdı vıdı.

Al-satçılar belli ediyor kendini. Adam iyiliğimiz için konu açmış. Bunu idrak edemeyenler de burada yeter artık böyle konu açmayın diyor.

Boş insanlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Köl Tigin -- 27 Haziran 2020; 23:33:8 >
  • Aracın satışını verdikten sonrası sizi ilgilendirmiyor.
    Aracı satın aldıktan sonra aracı gaz yağına bulayıp yaksaydı bu kadar önemsermiydiniz ?.
  • Böyle adamlar her zaman vardı ve maalesef olacak, 95 yılında 90 model skoda favoritim vardı yeni araba aldım, bunu satacaktım. Bir amca geldi ben öğretmenim eşim hasta ondan almak istiyorum şudur budur yap kardeşim bir güzellik sana hayır duası ederim vs. Bende yanlış olmasın 235 e vereceğim arabayı 225 e verdim. adam galerici çıktı direk 250 ye koymuş aldığı gibi
  • Boşver arkadaşım

........ davası olmaz.
  • alsatçılar suçlu diyenlerde gram beyin yok vizyonsuzluktan vatandaşlıktan at gitsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Malesef hayat dersi...Acıyarak iş yapmamak lazım, piyasasına göre fiyat belirliyorsunuzdur eminim. Ancak satışı yaptıktan sonrası sizi bağlamamalı.

Alan kişi 18 gün sonra, acil nakit lazım diye 20000 düşüğe satsa, buraya konu açar mıydınız?

Adamın sizden para kazanması zorunuza gitmiş sadece. Kaldı ki 5000 düşüğe vermeseniz de, bu niyette olan adam 15000 yukarıdan yine ilana koyardı arabayı.

Bu fiyatları vermeye hazır olan kişiler olduğu müddetçe, bu satıcılar da olacak. Araç piyasası bu şekilde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V.K. -- 28 Haziran 2020; 9:20:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: customofficer

Ben dürüst bir şekilde değişen tüm parçaları yazdım satarken. Burada eksik olanlar bagaj sacı değişimi yazılmamış ve 22.000tl lik zincirleme trafik kazasından gelen tramer kaydının dışında bir de 5bin tl lik hasar kaydı var ondan hiç bahsedilmemiş bile. Neyse bıraktım peşini yorumlara bakar mısınız biz insanlara doğrunun peşinde gidilmesinin gerektiğini söylüyoruz ama buradaki arkadaşlar yok kardeşim boşver alan alır diyor. Alın size müstehaktır diyorum ben de. Bu tip al-satçı veya yalancı 2.el satçılarından bıktığım için gittim sıfır araba aldım.
    bende diyorum bu ülke niye bu halde demek ki üçkağıtçıları koruyan insanlarımız çogunlukta diyeymiş bunu gördük bu konuyla.

• sen 100 liralık aracı 140 küsüre satarsan adama, adamda 170'e koyar :)
  • Adamlar üç kağıdı, yalancılığı bile allayıp pullayıp savunuyor.
    Konu al-satçıları bloklamak için güzel olmuş, teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.