Şimdi Ara

18 günde 22.000tl üzerine koyan al-satçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
1
Favori
11.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi customofficer -- 28 Haziran 2020; 16:37:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Burda suçlu tamamen sensin hocam kusura bakma ama tanıdık diye iyi niyet etmişsin 3 5 altına vermişsin fakat noterde işlem gerçekleştikten sonra artık o araç seni ilgilendirmez boşuna dememisler tanıdıkla iş yapılmaz diye. Benimde başıma geldi adam araç için bin bir türlü ajitasyon yaptı yok çocuğum olacak yok zar zor biriktirdim. Benimde bebeğim olduğu için dedim al sana son bin tl indirim doğum hediyem olsun. Instagramdan takiplesmistik 2 3 hafta geçti geçmedi bi baktım storyde satılık yazmış. O günden beri daha babamın oğlu gelse 1 kuruş altına vermem beni tatmin eden fiyatın neyse bence sizde artık çok takmayın olan olmuş artık.
    quote:

Orijinalden alıntı: customofficer

Şimdi bu arkadaşa piyasası 150binken 145bine sattım tanıdık diye. Bu gidecek aracı bilmeyen birine 165bine satacak temiz diye. Alan adam bir ay sonra 180bine koyacak. Buna kimse de dur demeyecek. Yazın günah bu paraları kazanmak için alın teri döküyoruz.
    Sende git sıfır araba al

Hükümetine söyle 25 senede 2.5 tl olan euroyu 8 TL yapmasaydi enflasyonu bu seviyeye getirmeseydi

İkinci el araba almak şart mı? Bende çelik jant bakıyorum 1 aydır 1 tane ilan bulamadım satan herkes sıfırından fazla yada etmeyecek fiyata satıyor
    Ben dürüst bir şekilde değişen tüm parçaları yazdım satarken. Burada eksik olanlar bagaj sacı değişimi yazılmamış ve 22.000tl lik zincirleme trafik kazasından gelen tramer kaydının dışında bir de 5bin tl lik hasar kaydı var ondan hiç bahsedilmemiş bile. Neyse bıraktım peşini yorumlara bakar mısınız biz insanlara doğrunun peşinde gidilmesinin gerektiğini söylüyoruz ama buradaki arkadaşlar yok kardeşim boşver alan alır diyor. Alın size müstehaktır diyorum ben de. Bu tip al-satçı veya yalancı 2.el satçılarından bıktığım için gittim sıfır araba aldım.
  • Yeter la kim kaçtan fiyat veriyor, kaça alıp kaça ilana koyuyor ho hooo her gün aynı tip başlıklar...

Almazsın olur biter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu arkadaşa piyasası 150binken 145bine sattım tanıdık diye. Bu gidecek aracı bilmeyen birine 165bine satacak temiz diye. Alan adam bir ay sonra 180bine koyacak. Buna kimse de dur demeyecek. Yazın günah bu paraları kazanmak için alın teri döküyoruz.

• berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Kardeşim sattığım arabadaki üç kağıdı anlatmaya çalışıyorum. İnsan kandırmak bu kadar mı en azından forumdaşlar görsün istedim bizzat tanıdığımda yaşadığım durumu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi customofficer -- 27 Haziran 2020; 0:28:46 >
  • berkenarjen B kullanıcısına yanıt
    Katiliyorum!!!!! Artik donanimhaber yonetimi bu konulara ciddi ciddi yasak getirmeli. Yazik bosu bosuna siteyi dolduruyorlar. Bizde bunlardan keyif almiyoruz ama vallahi billahi biktik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • berkolo88 kullanıcısına yanıt
    İfşaya boşu boşuna diyorsanız gocunuyorsunuz demektir. Konuya al-satçılar sataşmazsa sevinirim!

• Son bikac konuda gordugum kadariyla ya tanidik ya da ilk aracim param bu kadar felan diye ekstra uyguna alinmaya calisiyor araçlar. Sonra hop hemen ilanda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunus00541 -- 27 Haziran 2020; 11:30:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkolo88

Katiliyorum!!!!! Artik donanimhaber yonetimi bu konulara ciddi ciddi yasak getirmeli. Yazik bosu bosuna siteyi dolduruyorlar. Bizde bunlardan keyif almiyoruz ama vallahi billahi biktik.
    gören de burayı ilim irfan yuvası sanacak ... artık hep böyle konular açılıyor buralarda

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burda suçlu tamamen sensin hocam kusura bakma ama tanıdık diye iyi niyet etmişsin 3 5 altına vermişsin fakat noterde işlem gerçekleştikten sonra artık o araç seni ilgilendirmez boşuna dememisler tanıdıkla iş yapılmaz diye. Benimde başıma geldi adam araç için bin bir türlü ajitasyon yaptı yok çocuğum olacak yok zar zor biriktirdim. Benimde bebeğim olduğu için dedim al sana son bin tl indirim doğum hediyem olsun. Instagramdan takiplesmistik 2 3 hafta geçti geçmedi bi baktım storyde satılık yazmış. O günden beri daha babamın oğlu gelse 1 kuruş altına vermem beni tatmin eden fiyatın neyse bence sizde artık çok takmayın olan olmuş artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkenarjen

Yeter la kim kaçtan fiyat veriyor, kaça alıp kaça ilana koyuyor ho hooo her gün aynı tip başlıklar...

Almazsın olur biter
    Aynen öyle hep saçma konular açıyorlar. Birbirinin kopyası. Git şikayet et madem diyorum, edemem suç değ diyor bir de.

• customofficer kullanıcısına yanıt
    Satmasaydın sende hocam.Adam kafana silah mı dayadı? Düşmeseydin fiyatı o da bu fiyata koymasaydı.

Burada arkadaşta bir hata görmüyorum yem atmış sende takılmışsın oltaya bu kadar basit 😊

• 20 gün önce benim fluence 120.000 ₺ isteniyordu, şu an 150.000 ₺. Piyasa artıyor, sen ister sat ister satma, sen satmasan da yükseliyor. İzliyorum daha da yükselse keşke, bizim insanımıza henüz bu az çünkü.

• Küçük Oscar kullanıcısına yanıt
    adam dupeduz kandirmis,serefsizlik yapmis .bir seyin hukuki olmasi onun adil oldugu anlamina gelmez
    konu sahibi sonuna kadar hakli.

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Neyi kandırmış? Ucuza alabilmek için yol yapmış evet bu bir gerçek ama zorla almamış ki? Araç sahibi kendi isteği ve iradesiyle satışı vermiş.Bunun hukuksal açıdan ne suçu var? Ne diyecek mahkemeye "şu fiyata aldı benden şu fiyata satıyor hapise atın" mı diyecek?

Ahlaki suçu var ona birşey demiyorum zaten ama Araç sahibi kanmasaydı kardeşim bu kadar basit.Zoruna gitmiş arkadaşın konu açmış madem zoruna gidecek neden o fiyata verdin?

Alıcının hakkı bu kardeşim artık araba ona ait ister 300 e satar ister 50 ye.Alan alır almayan almaz.

"ikinci el piyasasını bunlar bu hale getiriyor" yazmış birde hayır onlar getirmiyor!!

Bu faiş paraları verip de bu arabaları alan "Alıcılar" getiriyor.Bu fiyatlara almasalar piyasa da artmayacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Küçük Oscar -- 27 Haziran 2020; 2:10:36 >
  • Küçük Oscar kullanıcısına yanıt
    mesajimi bi daha oku kardesim.

• Dharma Initiative kullanıcısına yanıt
    Okudum sende oku 2 açıdan da cevap verdim zaten.

• Bundan sonra bunun benzeri Passat satılacaksa adam da bu ilanı kaale alacak paaat koyacak yüksek fiyattan... Öte yandan ederinde satan adam da ben keriz miyim diyecek güncelleyecek zam yapacak fiyata...

Al sana piyasanın durduk yere şişmesi.
    Sonra birkaç kişi gelecek konuya diyecek ki biz al-satçıyız ama piyasayı etkilemiyoruz.

Yersen.

• quote:

Orijinalden alıntı: customofficer

Şimdi bu arkadaşa piyasası 150binken 145bine sattım tanıdık diye. Bu gidecek aracı bilmeyen birine 165bine satacak temiz diye. Alan adam bir ay sonra 180bine koyacak. Buna kimse de dur demeyecek. Yazın günah bu paraları kazanmak için alın teri döküyoruz.
    Sende git sıfır araba al

Hükümetine söyle 25 senede 2.5 tl olan euroyu 8 TL yapmasaydi enflasyonu bu seviyeye getirmeseydi

İkinci el araba almak şart mı? Bende çelik jant bakıyorum 1 aydır 1 tane ilan bulamadım satan herkes sıfırından fazla yada etmeyecek fiyata satıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdinc1

Bundan sonra bunun benzeri Passat satılacaksa adam da bu ilanı kaale alacak paaat koyacak yüksek fiyattan... Öte yandan ederinde satan adam da ben keriz miyim diyecek güncelleyecek zam yapacak fiyata...

Al sana piyasanın durduk yere şişmesi.
    Sonra birkaç kişi gelecek konuya diyecek ki biz al-satçıyız ama piyasayı etkilemiyoruz.

Yersen.
    Sıfır araba alın şart mı 2. el?

Ben ilan koyarken aracımın sıfır fiyatını baz alıyorum , değişeni boyası kozmetiğine göre fiyat biçiyorum

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.