Şimdi Ara

18.Haftada 14 puan fark yiyen bir Beşiktaş (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuncuların, teknik heyetin ve yönetimin şu anki kapasitesi yaklaşık olarak bu.
    pektemekten bir drogba olmasını bekleyemezsiniz. serdar kurtuluştan bir gökhan gönül ya da.
    yönetim de transfer işinde iyi olmadığını daha önceki 3 transfer döneminde göstermişti zaten.

tek dileğimiz önümüzdeki sezona kadar toparlamaları.
    bu sezon gs maçından sonra bitmişti zaten.
  • Buluttanda nem kapıyorsunuz hemen. Size adalıcı mı dedim. Biraz etrafı anlamaya çalışın ikinizde. Sadece kendi dediğiniz olmaz.

TD Biliç malesef bitti. Şu anda TD Biliç, başkanda Fikret Orman. Bunları şu anda değiştirebiliyor muyuz? HAYIR. O zaman mevcut durumda çözüm üretin. Bende yazarım buradan 50 tane oyuncu adı, teknik direktör adı. Başkan şu oldun bu olsun. (size adalıcı demiyorum gene alınmayın )

Teknik direktör olayına ben sadece Ersun Yanal derim. Oda teknolojiyi kullanmayı çok sevdiği için ve disiplinli bir teknik adam dendiği için. Gerçekte nasıldır bilemem. Mustafa Denizliyi istemiyorum çünkü ben hırslı saldırgan futbol izlemeyi severim. Mesela Schuster'in oynattığı futbol çok hoşuma giderdi.

Kendini ispatlamadan bir takımda efsane olup dünyaya kendini ispatlayan örnekler mevcut. HA Ligimizden dolayı bu dünyaya olmaz Lokal bir alana olur o ayrı konu. Biliç öyle rezil bir teknik adamda değil ayrıca, çok abartmayın. Fatih Terim'e gelirsek GS onun zamanında UEFA kaldırdı, GS onun zamanında Çeyrek final yaşadı, onun zamanında 6 yedi. Başarılı oldu olmadı herşeyi yaşadı adam. Şenol Güneş'e gelelim kendisini severim ama Beşiktaş'ta ne yapar o kadar bilgili değilim kendisi hakkında.

Ben kimseye isim takmam umurumdada değildir. İsteyen Quaresma başkan olsun der, isteyen Serdal Adalı. Benim için aslolan Beşiktaştır. Şu anda Beşiktaş'ın başındaki adam F.Orman ise onu desteklerim bu kadar basit. Seçim zamanı gelir o zaman düşünürüz başka şeyler. Şu anda konuşmanın kimseye faydası yok. Memleket olarak bir noktaya varamıyorsak tek sebebi budur. Mevcut olanı yapıcı eleştiriyle yıkmak varken, sadece azarlamak mantığıyla yıkmak istiyoruz. Şahsi fikrim tabiiki.

Ligin ilk 4 maçında galibiyet alan takımda bu takımdı. Hatta ben güçlü takımlar değil demiştim. Trabzon maçınıda kazanmamız hala bana göre geçen 1 puan alışımızla aynı. Orada 1 tane maç var. Bursaspor maçı. O takım orda destan gibi top oynarken takımın başında gene Biliç vardı, Başkan aynıydı, sportif direktör gene aynıydı. Futbolcular gene aynıydı. Ne yani Samet Aybaba'nın emeklerimiydi onlar

Football Manager değil ki hileyi açıp tek tıkla futbolcuların moralleri düzelsin. Sahana adam girmiş, futbolcuna darbe gelmiş, hakem hataları denk gelmiş. Birkaç maç kaybetmişsin ve zirveden kopmuşsun. Etraftaki Beşiktaşlıların biri Q7 der, öteki Adalı der başkası başkasını der.

Bizim büyük takımlarımızda en büyük eksiklik oyuncuların bir kontrole tabi olmamalrı. At koşturuyorlar, parayı vuruyor şımarıyor. Bakıyorsun ben bütün gün antrenman yapsam bunun kadar oynarım, daha iyi çabalarım diyorsun. Neyse uzattım yeteri kadar, bana mevcut imkanlarla çözüm üretin arkadaş 50 kere yazdırmayın aynı şeyi. MEVCUT İMKAN. Haa bunu yapamıyorsanız sene sonuna doğru bekleyin yoksa milletten daha çok küfür yersiniz.

• Bence kadromuz kötü değil o kadar adam aldık Bilic hiç kullanmıyor. Yani Bilic'in bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum hiç rotasyon yapmıyor oyuncuları hiç kullanmıyor. Mancini kısıtlı kadronun tamamını kullanıyor her maç yeni bir şeyler deniyor. Biz başarısız olduğumuz halde tek forvet oynamaya devam ediyoruz. B planımız yok. Bilic'in açıkçası takımda ağırlığı da yok gibi. Mesela yarın takımın başına Fatih Terim gelse hatta bırakın Sergen gelse 4-5 maçlık galibiyet serisi başlar. Oyuncular Bilic'i pek takmıyor gibi geldi. Takımda bir sıkıntı var bilerek oynamıyorlar. Yoksa ben kadromuzun özellikle de Türk rotasyonunun iyi olduğunu düşünüyorum.
  • Aklıma 2003-2004 sezonu 18. Haftasını getirerek hüzünlenmeme sebep olan durumdur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şunu ciddiye alıp cevap vermeyin artık yüz verdikçe abartıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Bence kadromuz kötü değil o kadar adam aldık Bilic hiç kullanmıyor. Yani Bilic'in bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum hiç rotasyon yapmıyor oyuncuları hiç kullanmıyor. Mancini kısıtlı kadronun tamamını kullanıyor her maç yeni bir şeyler deniyor. Biz başarısız olduğumuz halde tek forvet oynamaya devam ediyoruz. B planımız yok. Bilic'in açıkçası takımda ağırlığı da yok gibi. Mesela yarın takımın başına Fatih Terim gelse hatta bırakın Sergen gelse 4-5 maçlık galibiyet serisi başlar. Oyuncular Bilic'i pek takmıyor gibi geldi. Takımda bir sıkıntı var bilerek oynamıyorlar. Yoksa ben kadromuzun özellikle de Türk rotasyonunun iyi olduğunu düşünüyorum.

Eline sağlık harfi harfine aynı şeyi düşünüyorum.Bilic otoriter değil takım kafasına göre oynuyor

• Her gun takimla antrenmanlara mi cikiyorsunuz? Kimin hazir olup olmadigini nerden biliyorsunuz? Bilic gerizekali mi hazir adami oynatmasin, hem de bu yoklukta? demekki gencler daha hazir degil... Ha hazirlamak kimin gorevi? Elbette tum teknik ekibin, bunun icin de calistiklarindan hic suphem yok. Ligin ilk 4 haftasinda agziniz acik seyrettiginiz futbolu oynatan da bu hocaydi, oynayan da bu oyunculardi, bunu sakin unutmayin elestiri yaparken. Kimse kalkip ilk 4 haftadaki rakiplere laf etmesin, biri Trabzon, biri Bursa... 5. hafta ve sonrasinda olanlar da ortada...

Sacma sapan elestirilerde bulunacaginiza bu takimi destekleyin, ha siz desteklersiniz, sezon sonunda ilk 3 disinda kalirsa bu takim o zaman istediginzi soyleme hakkinda sahip olursunuz. Hem kostek ol, hem basari iste, boyle bir dunya yok arkadaslar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hicks

Her gun takimla antrenmanlara mi cikiyorsunuz? Kimin hazir olup olmadigini nerden biliyorsunuz? Bilic gerizekali mi hazir adami oynatmasin, hem de bu yoklukta? demekki gencler daha hazir degil... Ha hazirlamak kimin gorevi? Elbette tum teknik ekibin, bunun icin de calistiklarindan hic suphem yok. Ligin ilk 4 haftasinda agziniz acik seyrettiginiz futbolu oynatan da bu hocaydi, oynayan da bu oyunculardi, bunu sakin unutmayin elestiri yaparken. Kimse kalkip ilk 4 haftadaki rakiplere laf etmesin, biri Trabzon, biri Bursa... 5. hafta ve sonrasinda olanlar da ortada...

Sacma sapan elestirilerde bulunacaginiza bu takimi destekleyin, ha siz desteklersiniz, sezon sonunda ilk 3 disinda kalirsa bu takim o zaman istediginzi soyleme hakkinda sahip olursunuz. Hem kostek ol, hem basari iste, boyle bir dunya yok arkadaslar...

Olur mu be kardeşim , dediğine bak ?

Sanki sen bilmiyor musun , bu forumda bilic'ten daha iyi teknik adamlar ve Fikret Orman'dan daha bilgili inşaat mühendisleri var . Ayrıca bu adamların hepsi ayrıca ekonomi uzmanı .

• YGS için Türkçe, edebiyat, İngilizce ve matematik özel dersleri verilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

YGS için Türkçe, edebiyat, İngilizce ve matematik özel dersleri verilir.

Hahaha

• siz böyle bu yorumları yaptığınız sürece bu arkadaş buradan gitmez yani gitmesini istiyosanız cevap atmayın topiklerine

kısmen hak veriyorum ben zalimkurta
  • Ben Kadromuzun kötü olduğunu düşünmüyorum. Bilakis BENCE GS ve FB nin kadrosu kadar iyi bir kadromuz var.

Zorla bozdurulan, her taraftan çomak sokulan takımımız , tüm konsantrasyonunu ve düzenini kaybetmiş durumda. Şu anda takımın en büyük sorunu düzensizlik. GS maçı ile başlayan ve üzerimize oynayan oyunlar, ne yazık ki başarılı olmuş durumda.

Biliç in bir şekilde takımı tekrar motive etmesi gerek ama nasıl olacak.... bilemiyorum.

Yönetimimiz Klübün haklarını savunma konusunda biraz güçsüz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Takımda abi mi yok ?

Tolga var.

Sivok var.

Belki Fernandes var.

Daha ne olsun ?

Bence Türk takımlarının genel eksiği ; Disiplinsizlik ve vurdumduymazlık.

Abi den kasıt, hem takımı saha dışında hem saha içinde sürükleyebilecek biri olmalı benim gözümde.Fernandes e hiç girmiyorum ondan ne abi ne başka birşey olur.Tolga desen mükemmel bir karakter ama takımının oyununa nereye kadar katkısı olabilir bir kaleci olarak.Sivok desen benzer şeyler onun içinde geçerli.
  • Bilic'in gelmesi "hata"mış. Bilic değil Mourinho gelse ona da bir kulp bulursunuz siz.

Futboldan anlamıyor diyerek yolladığınız yabancı teknik direktörlerin listesi:

Mircea Lucescu 2002 > 2004
    Vicente del Bosque 2004 > 2005
    Jean Tigana 2005 > 2007
    Bernd Schuster 2010 > 2011

Zihniyet değişmediği sürece Beşiktaş başarılı olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertanunver

harbi uzaklastirin su herifi de rahatlayalim. her seyi elestiren kaynanalar gibi dir dir dir 3 gundur. bir sus ulan liseli!

• quote:

Orijinalden alıntı: zalimkurt

Can sıkıcı bir tablo bence bir neden listesi çıkarabiliriz.

Ben disiplinsizlik,pozisyon bilgisi eksikliği ve otorite boşluğu diyorum.Takımın abisi yok.Yanlış transferler de neden sayılabilir ama ben bu kadronun daha iyi bir noktada olabileceğini düşünüyorum.Bu camia kazandığı çoğu şampiyonlukta rakiplerinden iyi kadroya sahip değildi.

"Pozisyon bilgisi eksikliği" durumunu örneklendirebilir misin kardeşim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: vural_kral

quote:

Orijinalden alıntı: zalimkurt

Can sıkıcı bir tablo bence bir neden listesi çıkarabiliriz.

Ben disiplinsizlik,pozisyon bilgisi eksikliği ve otorite boşluğu diyorum.Takımın abisi yok.Yanlış transferler de neden sayılabilir ama ben bu kadronun daha iyi bir noktada olabileceğini düşünüyorum.Bu camia kazandığı çoğu şampiyonlukta rakiplerinden iyi kadroya sahip değildi.

"Pozisyon bilgisi eksikliği" durumunu örneklendirebilir misin kardeşim?

Olcay,gökhan töre,serdar,ersan,necip özellikle bunlara dikkat edersen ne demek istediğimi anlarsın.

• takımın en iyisi dediğimiz adamlar:

fernandes: yürüyor.

oğuzhan: 45dkyı zor çıkartıyor

olcay: 90dk koşuyor ama katkısı çok az.

veli: veli'ye laf yok.
  • orta saha Veli,Atiba,Oğuzhan 3lüsünden olmazsa bu kırılganlık devam eder kaptırılan her top gol pozisyonu zaten defans evlere şenlik.
  • takımı oyuncu bazında değerlendirirsen bence ligin en iyi 3.kadrosu yapılanma kabuklasma olarak malesef 6.olarak görüyorum .takımın bu halde olmasının sebebi tamamen yanlış yapılanma .sivokun yanına 1tane ayakları iyi .kuvvetli stoper koyamadılar .(yerli vaya yabancı) göbek halledilseydi eldeki yeteneksizlerlede yaması yapılırdı . gitdiler pedroyu aldılar. 2.5 euro gibi onemli bi paraya. belki pedro ilerde çok iyi olucak ama bu sezon uçtu.HATA. geçen sezon hugo sakatlanana kadar bizi taşıdı 2.st lazımdı eneramoyu aldılar. eneramo yeteneklerine lafım yok yıldız oyuncu . ama takım okadar çok dökülüyoki sen yabancı hakkını eneramodan kullanamıyosun . oraya kuvvetli pasör bi yerli st alınmalıydı emre güral tarzı .HATA. sağbek hilbert gitti oraya 2 sağbek alınmalıydı sen gittin serdarı aldın. serdar iyide asıl ön libero oraya serkan balcıda alınıp serdarla değişmeli oynatabilirdin.2. gökan süzen vakası HATA .necip mami ozi gibi gelecek vadeden oyuncular banko 30 35 maç onayabilcekleri gece hayatından uzaklaşıp kendilerini işlerine verebilcekleri takımlara kiraya gidebilirlerdi. necip heryıl daha kötü oynuyo HATA. takım ferdi ve ozinin yaratıcılığına bel bağlamiış durumdaydı .sen ortasahaya hem bu adamları forma telasına düşürecek ve bunların kaleye gidicek hali olmadığı zaman. iş yapıcak bi adam alınmalıydı alınmadı HATA. ferdi ve hugo takımın en değerli 2oyuncusu seni taşıyan adamlar sen bunların sözleşmesi sene basında halletmezsen. böyle taraftarın beynini mıncıklarsın .maçlardan çok bu olaylarla gündeme gelirsin HATA .bu kadar hataya ramen gs nin eldeki yerli ve yabancı rotasyonunu bozmasını fb nin ise kendine çok güvenip trasfer yapmamasını bu arada konyayı iyiki yendkiler yoksa takke az daha düşüyodu fırsat bilib cl ye gidebiliriz. orda iyi para var diollar

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.