Şimdi Ara

18. JAPONYA GP (09.10.2005) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

18. JAPONYA GP (09.10.2005)

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2005)
Giriş
    alonso nerde kimiyi arkasında tutmuş mclaren arabaları yarışın sonlarına dogru kaputt olmasa kim şampiyon oluyodu
    alonsocular kaç yıldır alonsoyu tutuyosunuz acaba bi pilot şampiyon yada moda oldu diye tutulmaz geçen yıl alonsodan kim söz ediyodu bilip bilmeden konuşmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

ben bu kimi cileri anlamıyom alonso nun agresif yarışı yokmu kimninin varsa siz gösterin lan kimi kim oluyor
    boş yolda altındaki hızlı arabayı kendi başına koşturan ve çok sağlam yapılmadıysa nerdeyse moleküllerine ayıran bir traktör şöförü

ama alonso arkasında herkesi tutabilen biri bu herkesin içinde kimi de var ama o önemli değil şumi var şumi
    üstelik bir şampiyonluğu var yorumla değil koçum bu iş pistte oluyor kimin iyi olduğu belli

kim iyi imiş alonso işte bu kadar kimi leri analamak istemesede bu budur

allahım moralim bozuk olunca bu adamın yazdıklarını okuyorum moralim yerine geliyor nedense bak ne demiş balonso kimi yi arkasında tutabiliyormuş bunların içinde schumacher de olduğundan alonso kimiden iyi imiş

alonso hayatında schumacheri geçecek atak yapmadı kimi ise schumiyi her zaman zorlayabildi (kimiden başka hangi adam schumiyi eau rouge gibi bir virajda geçebildi yada geçen senenin otomobiliyle dünya 2.si oldu)
    alonso tabi schumacheri arkasında tutar çünkü schumi ön sıralarda gözükmedi bu sezon zaten alonso amcası yaşındaki schumacheri arkasında tutamıyorsa bişey diyemeyiz

• quote:

f1 de geleceğin takımı honda racing ( bu tamamen benim fikrim) honda motor söz konusu olduğunda rakipsizdir bu sene benim beklediğimden çok daha çabuk toparladılar öyleki jenson button bile geçen seneki muhteşem performansa rağmen gitmek istediği williamsa gitmek istemedi (tabii başka etkenlerde var bunda)

honda barichello ya umulmadık bir şampiyonluk verebilir fakat bunu 2007 den önce yapması ultra şaşırtıcı olur button iyi bir pilot ama honda onu ikinci pilot olarak görse iyi olur çünkü ben onda şampiyonluk vizyonu göremiyorum (tabi ki bu onun şampiyon olamıyacağı anlamına gelmez)ama hopnda webber alonso kovalainen davidson gibi pilotları kovalamalı yada yeni bir yetenek keşfetmelidir

Bu güne kadar hep takip ediyorum bitene bile adfam gibi mesaj atmadın bu foruma yeter be çöplküğe çevirdin forumu

• Alonso'nun şumiyi zorlamadığını söyleyenler herhalde F1 yerine başka şeyi seyrediyordu.
    Kimi ne zaman alonso'yu pistte geçti ben hatırlamıyorum.Kimi dişli rakiplerini geçmek içim hep pit stopları bekledi

Kimi iyi pilot ama Alonso kadar iyi değil Hieldfeld'le sauber'de yarışırken hep hieldfeld Kimi'ye üstünlük kurmuş mc Laren de ise son sene hariç hep couldhard üstün olmuş
    Seneye de montoya kimi'den iyi olacak
  • 1.gecen sene barrichello 2. oldu bahsettiğin önceki sene ise kimi sadece 1 yarış birinciligiyle az daha şampiyon olacaktı herhalde bugün Alonso'ya ballı diyenler o zaman kimi'yi yere göge sıgdıramazdı.
  • ya şöle fake alıp durmayın ya gel adam gibi kendi nickinle söle yandaş bulamadın die hemen ne die fake alıosun
    fake alanların hepsine
  • Kanıtlayamayacağın şeyler hakkında konuşma. Adama iftira atma.
  • ne kadar tesadüf diil mi adam bugün kayıt olmuş hiç bi post atmadan tartışılan bi konuyu bulmuş bu arada nicke bakarsanız anlamsız oldugunu görürsünüz bu nick ne anlam ifade edio acaba(!!!!!!)sonra hiç kimse etuschu desteklemiyoken onu desteklemiş acaba bunun olma ihtimali ne kdar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guitarist Boy -- 6 Ekim 2005, 19:57:32 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

Alonso'nun şumiyi zorlamadığını söyleyenler herhalde F1 yerine başka şeyi seyrediyordu.
    Kimi ne zaman alonso'yu pistte geçti ben hatırlamıyorum.Kimi dişli rakiplerini geçmek içim hep pit stopları bekledi

Kimi iyi pilot ama Alonso kadar iyi değil Hieldfeld'le sauber'de yarışırken hep hieldfeld Kimi'ye üstünlük kurmuş mc Laren de ise son sene hariç hep couldhard üstün olmuş

alonso schumiyi zorlandı diyen şahsa bir göz kontrolüne gitmesi gerektiğini gerekirse yarışları teleskopla izlemesini tavsiye ediyorum

kimi alonso u tabi geçemez çünkü kimi her zaman alonsonun önünde yer aldı bu sezon ve f1 kimse arkasındaki pilotu geçemez bence alonso bile

ha sen zannettin alonso hep kimiyi geçerek 1. oldu ama yarış dışı kalan bir pilotu geçmek en basit şeydir

heidfeld tabi sauberde kimi ye üstünlük kurar çünkü kimi sadece 23 yarışa çıkıp f1 e geldi heidfeldse daha tecrübe kazanarak f1 e geldi

ve coulthard ne zaman kimiye üstünlük kurdu acabey merak ettim 2004 ve 2003 te imkansız 2002 de belki

sadece 2005 sezonunu izleyip yorum yapmayın

• quote:

Orjinalden alıntı: albus

ne kadar tesadüf diil mi adam bugün kayıt olmuş hiç bi post atmadan tartışılan bi konuyu bulmuş bu arada nicke bakarsanız anlamsız oldugunu görürsünüz bu nick ne anlam ifade edio acaba(!!!!!!)sonra hiç kimse etuschu desteklemiyoken onu desteklemiş acaba bunun olma ihtimali ne kdar

yok daha sağlam deliller olmalı adam istediği nicki yazabilir ve bu adamı ben 5 gündür görüyorum burda(yoksa karıştırıyor muyum)

etusch zaten mesajlarıyla renault taraftarı olduğunu apaçık belli ediyor

adamın alonso startta yarış dışı kalsa alonso yarışın kahramanı demediği kaldı
  • ne kadar tesadüf diil mi adam bugün kayıt olmuş hiç bi post atmadan tartışılan bi konuyu bulmuş bu arada nicke bakarsanız anlamsız oldugunu görürsünüz bu nick ne anlam ifade edio acaba(!!!!!!)sonra hiç kimse etuschu desteklemiyoken onu desteklemiş acaba bunun olma ihtimali ne kdar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albus -- 6 Ekim 2005, 19:57:32 >

albus arkadaş sırayla cevap vereyim istedim forumda yeniyim(kayıt olarak)ama 1 kaç haftadır takip ediyorum
    etuschu tanımam birini desteklemek için de yazmıyorum.
    Forumunda kişilerin takım gibi desteklenmek için değil herkesin görüşlerini başkalarıyla paylaşabilmesi için olduğuna inanıyorum.
  • alonso schumiyi zorlandı diyen şahsa bir göz kontrolüne gitmesi gerektiğini gerekirse yarışları teleskopla izlemesini tavsiye ediyorum

kimi alonso u tabi geçemez çünkü kimi her zaman alonsonun önünde yer aldı bu sezon ve f1 kimse arkasındaki pilotu geçemez bence alonso bile

ha sen zannettin alonso hep kimiyi geçerek 1. oldu ama yarış dışı kalan bir pilotu geçmek en basit şeydir

heidfeld tabi sauberde kimi ye üstünlük kurar çünkü kimi sadece 23 yarışa çıkıp f1 e geldi heidfeldse daha tecrübe kazanarak f1 e geldi

ve coulthard ne zaman kimiye üstünlük kurdu acabey merak ettim 2004 ve 2003 te imkansız 2002 de belki

sadece 2005 sezonunu izleyip yorum yapmayın

diyen
    Phoneix Tur arkadaşım F1'i 1996 sezonundan beri takip ediyorum arada bulunduğum yerdeki Tv yayınlarından takip edemediğim yarışlar oldu.
    kimi Alonso'nun hep önünde yer aldı derken herhalde sezonun başını da kaçırdın bir öncekini de.
    hieldfeld kimi karşılaştırmasına gelince Alonso'da minardi'de ilk kez f1 deneyimi yaşadı. ama takım arkadaşını geride bıraktı.Takım arkadaşlarına karşı hep üstünlük kurdu.Bugüne kadar hep takım arkadaşlarından daha hızlı olan fisichella'ya bile.
    İyi bir pilot tecrübe olmadan da takım arkadaşını geride bırakabilir
    Örnek M. Schumacher

Bana göre iyi pilot Alonso'dur sana göre Kimi'dir zamanla kimin haklı çıktığı görülür.

• Raikkonen motor değişikliğinden dolayı 10 sıra geriden başlayacak
  • quote:

Alonso'nun şumiyi zorlamadığını söyleyenler herhalde F1 yerine başka şeyi seyrediyordu.

arkadaş başka serilerle karıştırmaları imkansız heralde hayal kurup onu söylüyorlar

çok haklısın kimi montoyanın gelişinden boşuna rahatsız değildi montoya bu sene suskundu çünkü ders almıştı(bu kiminin asla yapmadığı bir şey ders almak) otoya alışacak mclaren i tanıyacak seneye kimi onu geçmekte zorlanır seneye eğer alonso williamslarlka mücadele ederse bu şu anlama gelir gelecek sene williamslar zirveye yarışacak

couldhard çok üstün bir pilot ve kimiye geçildiği sene şunu biliyordu bu alet biraz daha hızlı gidebilir ama o zaman yarışı bitirmesi imkansız olur işte kimi bunu hiçö bilemedi

benim forumu çöplüğe çevirdiğimi düşünenede ne diyim artık eğer farklı görüşte kimselere katlanamıyorsanız kimiciler için bir konu açın girersem namerd olayım
    eger adam olsaydınız alonsoyu tebrik eder bide iyiydik ama şampiyon olack kadar iyi olamdık derdiniz bizde darısı sizin başınıza derdik ama siz o kadar yürekli insanlar da değilmişsiniz emeğe saygılı insanlarda değilmişsiniz ki biz hakettik alonso aldı dfeme talihsizliğini gösterdiniz halada aklınız başınıza gelmedi

bakın şu kimiye bu yarışı ne yapıp yapıp birinci bitirmeli sonra alonsonun yaptığı gibi rakibinin hata yapmasını beklemeliydi belkide alonso spin atıp dörde düşecekti,
    işte kimi bu sadece gaza basmayı bilir taktikten felan haberi yok olsa olsa iki kere mike gibi şampiyon olabilir ama alonso şuminin yolunda ve kimileri ona ancak yol kenarındaki paramparça arabadan bakmakla kalmaya mecbur

• Kimi yine 10 sıra geriden başlayacak.

Son olarak buna ister Kimi.nin motoru fazla zorlaması deyin, ister Mercedes motorunun dayanıksız olması ya da isterseniz şanssızlık deyin ancak Kimi ve hatta belki de Mclaren takımının takımlar şampiyonasını kaybetmesinin en önemli sebebi bu.
  • bakın kimi gene dört ayak üstüne düştü bu motor yarışta patlasaydı ya
  • kimi bu gidişle mclareni iflas ettirecek, bu kadar da motor patlatılmaz ki
    ah kimi ahh
  • quote:

bakın kimi gene dört ayak üstüne düştü bu motor yarışta patlasaydı ya

siz bütün sezon 100 ayak üzerine düştünüz orası başka
  • quote:

Phoneix Tur arkadaşım F1'i 1996 sezonundan beri takip ediyorum arada bulunduğum yerdeki Tv yayınlarından takip edemediğim yarışlar oldu.
    kimi Alonso'nun hep önünde yer aldı derken herhalde sezonun başını da kaçırdın bir öncekini de.
    hieldfeld kimi karşılaştırmasına gelince Alonso'da minardi'de ilk kez f1 deneyimi yaşadı. ama takım arkadaşını geride bıraktı.Takım arkadaşlarına karşı hep üstünlük kurdu.Bugüne kadar hep takım arkadaşlarından daha hızlı olan fisichella'ya bile.
    İyi bir pilot tecrübe olmadan da takım arkadaşını geride bırakabilir
    Örnek M. Schumacher

Bana göre iyi pilot Alonso'dur sana göre Kimi'dir zamanla kimin haklı çıktığı görülür.

2000 sezonundan beri hiç bir yarışı kaçırmadım ve unutmam imkansız bana 2003 brezilyayı kim kazandı diye sor sana 1 saniye içinde düşünmeden cevabını veririm

bu söylediğime dayanarak sezon başı gibi bir dönemin turlarını bile unutmam imkansız kimi hep ceza aldı ve alonso baskı altında olmadan yarışları tamamladı ve özellikle bahreyn-san marino yarışlarında kimi ya ceza aldı(bahreyn) yada liderken yarış dışı kaldı(san marino) ilk iki yarışa şapka çıkarttım zaten ona bir şey demiyorum...ama ispanya gp sine bakarsak kimi aynı 2002 de schuminin yaptığı gibi bir pazar gezmesiyle yarışı bitirdi ve bir sonraki monacoda geriden gelip 1. olurken alonso o daracık pistte 2 williamsa geçilme becerisini gösterdi hemde ayni virajda

senin karşılaştırma yorumlarına gelirsek tarso marques gibi pilotu dedem bile geçer alonso neden geçmesin
    sen şu karşılaştırmalara bir daha bak

tarso marques-fernando alonso
    nick heidfeld-kimi raikonnen

ve 2004 sezonunda mclaren MP4/18 e tabirim(kendi kendini yakma becerisine sahip gümüş rengi çelik yığını)

zaferlere karşın değişmedi.renault 2004 sezonunda geriden gelip 40 yıllık tecrübesi bir takıma ders vermesine ben hiç bir şey demem

ama 2004 sezonu mclaren diye bir takımın var olupda yarışmadığı bir sezondu o yüzden renault-mclaren karşılaştırmasına o sezona bakarak konuşmayalım

• ah kımı yıne yaptın yapacagını motr bum olmus sıralamada 10 sıra gerıye duscek sumı ve barıchelo bu yarısta ıyı sonuclar alıcak bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.