Şimdi Ara

18. JAPONYA GP (09.10.2005) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.338
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

18. JAPONYA GP (09.10.2005)

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2005)
Giriş
  • kimi raikkonen motor cezası aldı ama bence bu yarışı gene montoya ile bir iki bitircek
    suzuka da yagmur varmış
    yani ferrari lere gün doğdu
    bence çok heyecanlı bir yarış olcak
  • quote:

zaferlere karşın değişmedi.renault 2004 sezonunda geriden gelip 40 yıllık tecrübesi bir takıma ders vermesine ben hiç bir şey demem

Şunu diyecem Renault'nun 20 küsür yıllık tecerübesi var ama şu andaki Renault ile alakası yok.
  • tek gerçek juan pablo montoya
  • geçen sene tv de iki yanlız adamı izlemiştik :

birincisi michael schumacherdi çıktığı gibi hiç zorlanmadan yarışı bitirdi. belkide hayatının en rahat yarışı idi..

ikincisi her sene olduğu gibi takuma sato , adamlar en az 15 dakika takuma satoyu göstermekten başka bir şey yapmıyorlar. bu sene de aynı olacak takuma satonun kafasının yanına bir kamera seyret dur artık.
  • arkadaşlar bende senna nın öldüğü kazanın videosu var ama adres bilmediğim için size nasıl göndereceğimi bilmiyorum isteyenler bişeyler düşünsün
    not: msn olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phoneix TUR

quote:

Orjinalden alıntı: cncrd

Phoneix Tur arkadaşım F1'i 1996 sezonundan beri takip ediyorum arada bulunduğum yerdeki Tv yayınlarından takip edemediğim yarışlar oldu.
    kimi Alonso'nun hep önünde yer aldı derken herhalde sezonun başını da kaçırdın bir öncekini de.
    hieldfeld kimi karşılaştırmasına gelince Alonso'da minardi'de ilk kez f1 deneyimi yaşadı. ama takım arkadaşını geride bıraktı.Takım arkadaşlarına karşı hep üstünlük kurdu.Bugüne kadar hep takım arkadaşlarından daha hızlı olan fisichella'ya bile.
    İyi bir pilot tecrübe olmadan da takım arkadaşını geride bırakabilir
    Örnek M. Schumacher

Bana göre iyi pilot Alonso'dur sana göre Kimi'dir zamanla kimin haklı çıktığı görülür.

2000 sezonundan beri hiç bir yarışı kaçırmadım ve unutmam imkansız bana 2003 brezilyayı kim kazandı diye sor sana 1 saniye içinde düşünmeden cevabını veririm

bu söylediğime dayanarak sezon başı gibi bir dönemin turlarını bile unutmam imkansız kimi hep ceza aldı ve alonso baskı altında olmadan yarışları tamamladı ve özellikle bahreyn-san marino yarışlarında kimi ya ceza aldı(bahreyn) yada liderken yarış dışı kaldı(san marino) ilk iki yarışa şapka çıkarttım zaten ona bir şey demiyorum...ama ispanya gp sine bakarsak kimi aynı 2002 de schuminin yaptığı gibi bir pazar gezmesiyle yarışı bitirdi ve bir sonraki monacoda geriden gelip 1. olurken alonso o daracık pistte 2 williamsa geçilme becerisini gösterdi hemde ayni virajda

senin karşılaştırma yorumlarına gelirsek tarso marques gibi pilotu dedem bile geçer alonso neden geçmesin
    sen şu karşılaştırmalara bir daha bak

tarso marques-fernando alonso
    nick heidfeld-kimi raikonnen

ve 2004 sezonunda mclaren MP4/18 e tabirim(kendi kendini yakma becerisine sahip gümüş rengi çelik yığını)

zaferlere karşın değişmedi.renault 2004 sezonunda geriden gelip 40 yıllık tecrübesi bir takıma ders vermesine ben hiç bir şey demem

ama 2004 sezonu mclaren diye bir takımın var olupda yarışmadığı bir sezondu o yüzden renault-mclaren karşılaştırmasına o sezona bakarak konuşmayalım

herhalde o yarışıda seyretmedin Seyretsen Alonso'nun lastiklerinin halini görürdün ve webber'in yarış sonrasındaki röportajında bu konuya değindiğini de duyardın ama bence geçilmek için bu bahane değil Alonso yada takım doğru lastikleri seçseymiş
    Tıpkı kimi'nin şu veya bu sebeble yarış dışı kalmasının bahane olmadığı gibi onlarda adam gibi motor yapıp doğru lastikleri seçseymiş Kimi de arabasını limitlerine göre düzgün kullansaymış. motoru patlatmasaymış niye montoya kimi kadar motor problemi yaşamıyor.Kimi niye tüm takım arkadaşlarından istisnasız daha fazla yarış dışı kalıyor.

neyse artık sezon bitti halamın bıyığı muhabbetini bırakmak lazım Alonso şampiyon geriye markalar şampiyonası kaldı

• bu alonso sumı raikonen montoya sansızdı yarın ralf yada jenson kazanabılır
  • 2005 Japanese Grand Prix
    Pos
    No Driver Team Laps Time/Retired Grid Points

1 17 Ralf Schumacher Toyota 1:46.106

2 3 Jenson Button BAR-Honda 1:46.141

3 6 Giancarlo Fisichella Renault 1:46.276

4 15 Christian Klien Red Bull Racing 1:46.464

5 4 Takuma Sato BAR-Honda 1:46.841

6 14 David Coulthard Red Bull Racing 1:46.892

7 7 Mark Webber Williams-BMW 1:47.233

8 11 Jacques Villeneuve Sauber-Petronas 1:47.440

9 2 Rubens Barrichello Ferrari 1:48.248

10 12 Felipe Massa Sauber-Petronas 1:48.278

11 19 Narain Karthikeyan Jordan-Toyota 1:48.718

12 8 Antonio Pizzonia Williams-BMW 1:48.898

13 21 Christijan Albers Minardi-Cosworth 1:50.843

14 1 Michael Schumacher Ferrari 1:52.676

15 20 Robert Doornbos Minardi-Cosworth 1:52.894

16 5 Fernando Alonso Renault 1:54.667

17 9 Kimi Räikkönen McLaren-Mercedes 2:02.309

18 18 Tiago Monteiro Jordan-Toyota

19 16 Jarno Trulli Toyota

20 10 Juan Pablo Montoya McLaren-Mercedes

• abi bu nası bir sıralama ya sabah yarı uykulu uyandım tv yi açtım yağmurlu bir pist vardı o ara gözüm kapanmış bi açtım, benim için saniyelik olay ama ne saniye 1 saat bide baktım sıralamalar bitmiş yani anlıyacagını izleyemedim kimi niye okadar kötü derece aldı montoya niye sonuncu oldu alonso niye sonlarda walla biri anlatsınnnn
  • kimi motor değiştirmiş aynı zamanda, galiba son sıradan başlayacak
  • piste ilk çıkanlar daha şanslı intermediate lastiklerle pist daha az ıslakken çıktılar sonlardakiler ise ıslak pistte tur atmak zorunda kaldılar.
  • Fisinin 3. sırada olması takımlar şampiyonası için önemli. Bir McLaren puan alabilir. Alonso da alabilir. Yarışta yağmur olursa çok kaza olacaktır. Güzel yarış olacak.
  • evet yağmur fisi ye ikinci defa gülüyor
    ama en iyiler hep arkada muhteşem bir pazar sdabvahı bizi bekliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: muzoline61

abi bu nası bir sıralama ya sabah yarı uykulu uyandım tv yi açtım yağmurlu bir pist vardı o ara gözüm kapanmış bi açtım, benim için saniyelik olay ama ne saniye 1 saat bide baktım sıralamalar bitmiş yani anlıyacagını izleyemedim kimi niye okadar kötü derece aldı montoya niye sonuncu oldu alonso niye sonlarda walla biri anlatsınnnn

schumachere kadar yer ıslak ama bu andan itibaren yağmur başlayınca son dört pilot iyi dereceler yapamadı. schumacher , alonso , montoya ve raikkonen , montoya derecesinin kötü olduğunu görünce son anda pite girdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northern -- 8 Ekim 2005, 12:25:31 >
  • http://rapidshare.de/files/6019671/Capture_f1_son_dort.avi.html

sıralama son 10 dk burada 8.5mb sıkıştırabildiğim için kalite düşüyor tabi
  • Bu haftasonu cok supriz olur yagmur dewam ederse tabii
  • bu yarışı eğer gine otomobili b,i yere çarpmazsa fisico kazanır
    button ikinci olur ralf de dört
  • 1-jb
    2-ralf
    3-sato
    4-kimi
    5-montoya
    6-alonso
    7-schumi
    8-klien
    ilk yd-fisico
    eht-kimi
  • eger fisico yarış dışı kalırsa button ilk zaferine ulaşır ama fisico bunu harcamayacaktır
  • tahminlerim kuru zemin ,içindir

ilk virajla birlikte

1-Fisico
    2-ralf
    3_button

yarış sonucu

1-Fisico
    2- button
    3-kimi
    4-alonso
    5-ralf
    6- klien
    7-david
    8-webber
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.