Şimdi Ara

18. JAPONYA GP (09.10.2005) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
145
Cevap
0
Favori
2.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

18. JAPONYA GP (09.10.2005)

(En Son Oy Tarihi: 13.10.2005)
Giriş
  • sato seneye yarışmazsa büyük kayıp bence, f1 de izlenmesi en keyifli pilotlardan biri.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sanctus Diavolos

arkadaşlar size inanamıyorum ya
    bu yarışta en hızlı adam kimi,en fazla atak yapan kimi,en cesur kimi hala alonso da alonso diyorsunuz
    yuh ya yuhhh
    anladık herif şampiyon ama kimi ye laf atmak adına yok sıfır motorla başladı,motor patlatmak bi taktikti,yok stratejiden götürdü falan diyorsunuz
    yuh size yuh
    ne biçim f1 izliyorsunuz be ayıp ayıp
    bi de etusch diyo ki fisi zorlamadı
    etusch körsün herhalde,fisico resmen kimi nin önüne kırdı iki defa da kimi yine yılmayıp geçti.yani bu geçişte bile fisico ya haklı payı cıkardın ya yuh sana yuhhh
    ha tabi haklısın,gecen haftalarda shumi den bahsetmezken şimdi alonso shumi yi iki defa çok güzel hareketle geçti ya alonso bomba adam oldu.ne de olsa shumi yi geçti
    sizin orta sıralarda süründüğünüz zamanlarda kimi o yavaş mclaren ı ile dünya şampiyonulugunu kaçırdı hemde alonso nun bi yarışta 2 defa geçtiği shumi nin sadece 2 puan gerisinde

şumacherin 2 puan gerisinde alonsonun bilmem kaç puan gerisinde
    kim bu
    kimi raikkonen

sana cevap vermelimiyim sence

• quote:

Orjinalden alıntı: _ETUSCH_

quote:

arkadaşlar size inanamıyorum ya
    bu yarışta en hızlı adam kimi,en fazla atak yapan kimi,en cesur kimi hala alonso da alonso diyorsunuz
    yuh ya yuhhh
    anladık herif şampiyon ama kimi ye laf atmak adına yok sıfır motorla başladı,motor patlatmak bi taktikti,yok stratejiden götürdü falan diyorsunuz
    yuh size yuh
    ne biçim f1 izliyorsunuz be ayıp ayıp
    bi de etusch diyo ki fisi zorlamadı
    etusch körsün herhalde,fisico resmen kimi nin önüne kırdı iki defa da kimi yine yılmayıp geçti.yani bu geçişte bile fisico ya haklı payı cıkardın ya yuh sana yuhhh
    ha tabi haklısın,gecen haftalarda shumi den bahsetmezken şimdi alonso shumi yi iki defa çok güzel hareketle geçti ya alonso bomba adam oldu.ne de olsa shumi yi geçti
    sizin orta sıralarda süründüğünüz zamanlarda kimi o yavaş mclaren ı ile dünya şampiyonulugunu kaçırdı hemde alonso nun bi yarışta 2 defa geçtiği shumi nin sadece 2 puan gerisinde

şumacherin 2 puan gerisinde alonsonun bilmem kaç puan gerisinde
    kim bu
    kimi raikkonen

sana cevap vermelimiyim sence

sen dünya ya at gözlükleriyle bakmaktan bıkmadın mı hala
    gözlüklerini çıkarıp yarışı doğru seyretseydin ki sene başından beri seyretmiyosun aynı cem yılmaz gibi sadece boş konuşuyosun
    bundan sonra ki son yarışı doğru izlede öle tarttışalım ha nersin eutsch

• at gözlükleri atın sadece karşısını görmesini sağlar
    atlar normalde arka ayaklarını bile görebilirler gözleri bu özelliklere sahiptir
    bu yuzden sadece onlerine bakmaları ve dikkatlerinin dağılmaması için açılarınıo daraltan bu gözlükler kullanılır aksi halde arkasındaki bir kısrağı bile görüp azabilirler

bence sende bir at gözlüğü takta yarışa odaklan

çünkü başka alemlerden yazıyor gibissin

bu arada çok kültürlüyüm haa

• _ETUSCH_

geçen sezon 2 puan geride kaldığı doğrudur tabi yanlış hatırlamıyosam

tamam alonso da iyi bir pilot ama adam balonso kardeşim napalım kızmayın hiç, zorlamamışmış bu sezon hep temkinliymiş zorlasa 1 yarış bile bitiremezdi emin olun yarışda farketdinizmi bilmiyorum yavaşladı sanırım vides kutusu sorunu oldu 3 sıra geri düştü, hep böyle yarışsa ne olurdu acaba 2 kez şumiyi geçti 1 kez weberi onların durumu belli be sengel kimiyi geç öylebir durumda
    YOK ABİ YİĞİDİ ÖLDÜRÜN HAKKINI VERİN, ALONSO BU SENE ŞANSINA ŞAMPİYON OLMUŞTUR TABİ MCLAREİNİN TETİKLEMESİYLE ÇÜNKÜ ONLAR DEDİ Kİ BİZ BU SENE İSTEMİYORUZ SİZ OLUN ŞAMPİYON AMA ŞUDA BİR GERÇEK ALONSO ÇOK GENÇ GELECEĞİ VAR AMA Bİ ADAMI DA BU KADAR ŞİŞİRMEYİN CANIM PATLAR SONRA

abi satosuz bi sezon olmaz zevi çıkmıyo adam resmen kamikazeydi bu günn

• patladı bu yaşta şampiyon oldu seneyede bi patlama düşünüyoz

siz seneye kaç motor patlatmayı düşünüyonuz azizim

şaka şaka umarım çekişmeli bir sezon olur
  • etusch
    kafanın basmadıgı bi nokta var
    kimi o sene shumi nin 2 puan gerisindeydi,peki alonso o sezon nerelerdeydi
    bi bak bakalım
    ondan sonra konuş
    sana at gözlüğü de yaramamış anlaşılan
  • kimse itiraz etmesin
    kimi bu sabah reno pilotlarını resmen ezdi geçti
    buna itiraz eden ancak zeka özürlü olabilir
    kürsü ne güzeldi öyle
    en üstte kimi,iki yanında neredeyse ağlayacak olan iki reno pilotu
  • quote:

etusch
    bi bak bakalım
    ondan sonra konuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ETUSCH_ -- 9 Ekim 2005, 14:53:23 >

• quote:

etusch
    bi bak bakalım
    ondan sonra konuş

o sezon en geç gp kazanan pilot olmuştu pistteydi gelişmekte olan bi takımdaydı
    ayrıca o sezon mclaren ferrarinin yaşadığı problemler nedeniyle o noktaya gelmişti ve sadece bir zafer kazanmıştı geçmişi avuntu yapmaya mı çalışıyonuz siz kuzum

• cnn hatasından dolayı tekrarı izliyorum şimdi
  • beyler boşverin ya uğraşmayın şu adamla.

japonyada cümle alem gördü kralın kim(i) olduğunu.

bu birincilik kimiyi tartışanlara ithaf olunur. ama ne yazıkki hala inatla tuhaf şeyler söylüyorlar "kimi de kimmş" gibi.

eee bir laf vardır: anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az...
  • walla ben tarafsız bakıyorum olaya yıllanmış bir ferrarici olarak

Raikkonen herkese gösterdi hem kendi kalitesini hem arabasının kalitesini

ama sezona çok geç açıldı bu mclaren, bi de bu motor sorunlarını düzeltmediler, ona rağmen takır takır nerelerden gelip yarış kazanıyorlar

bu arada alonso yarış kazandıktan sonra sağa sola gösterdiği parmaklarını neresine saklıyor çok merak ediyorum , çünkü pistlerde bir pilot var ki yüzsüzlük yapacak kadar onursuz ve görmemiş olsa neler neler gösterir

ha bir de şu var mevcut puanlama sisteminin pilotları yarışmaktan çok tın tın sürmeye sevkettiği alonso tarafından açıkça beyan edildi hala bu puanlama sisteminde ısrar ediyorlarsa yuh artık F1 in bütün yöneticilerine

1sn daha zayıf bir paket ile hiçbir iddiası kalmayan ferrari pilotu schumacherin de gösterdiği direnişi ayakta alkışlıyorum,
    yorumcu kardeşimizin dediği gibi sen ki 7 kez şampiyon olmuş pilotların kralısın ve hala 1 puan için hemde eninde sonunda geçileceğini bile bile savunma yap direksiyon kır, risk al, diren !

toyotaya gelince, bu kadar da olmaz be kardeşim ayıptır ya, diyecek hiçbişey bulamıyorum, ralf bir sorun yaşadıda ekranlara mı yansımadı ne oldu ben anlamadım, bu adam birden bire nasıl bu kadar gerilere düştü ?

sato ya gelince, kovun bu adamı, seven kaldı mı bu adamı ???

• quote:

at gözlükleri atın sadece karşısını görmesini sağlar
    atlar normalde arka ayaklarını bile görebilirler gözleri bu özelliklere sahiptir
    bu yuzden sadece onlerine bakmaları ve dikkatlerinin dağılmaması için açılarınıo daraltan bu gözlükler kullanılır aksi halde arkasındaki bir kısrağı bile görüp azabilirler

bence sende bir at gözlüğü takta yarışa odaklan

çünkü başka alemlerden yazıyor gibissin

bu arada çok kültürlüyüm haa

ne güzel bak sende benim dediğime katılmışsın işte
    diyosun ki at gözlüğü sadece karşısını görmesini ve daha dikkatli görmesini sağlar yani etrafını değil
    sen hep alonso yu görüyodun at gözlüğünü de takınca senin alonsoyu görme dikkatinde artmış oldu

ayrıca merak ediyorum ya sen evde yarışı takip ederken alonso yu daha iyi görmek için dirbün felan kullanıyomusun ya da raikkonen in en küçük hatalarını bile aklına not edip sonra da raikkonen in hataları adlı kitabına geçiyon mu bunu gerçekten merak ediyom

• bayılana da ayılanada çekemeyenede

ALONSO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ETUSCH_ -- 9 Ekim 2005, 17:20:44 >
  • quote:

ne güzel bak sende benim dediğime katılmışsın işte
    diyosun ki at gözlüğü sadece karşısını görmesini ve daha dikkatli görmesini sağlar yani etrafını değil
    sen hep alonso yu görüyodun at gözlüğünü de takınca senin alonsoyu görme dikkatinde artmış oldu

ayrıca merak ediyorum ya sen evde yarışı takip ederken alonso yu daha iyi görmek için dirbün felan kullanıyomusun ya da raikkonen in en küçük hatalarını bile aklına not edip sonra da raikkonen in hataları adlı kitabına geçiyon mu bunu gerçekten merak ediyom

iki paragraf kendi arasında çelişiyor arkadaş

bu arada yazımı çarpıttığın gibi yarışlasrıda çarpıtıyosun yarışları çarpıtman önemli değil ama söylenenleri çarpıtmasan senin için iyi olur

ki ki kim ki kimi

•  18. JAPONYA GP (09.10.2005)

bizim yapamadığımız bir şeyi onlar yapabiliyor ve sizin kabul etmek istemdiğiniz
    bir şeyi bütün f1 kabul ediyor toyota Fernando nun peşine düştü bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ETUSCH_ -- 9 Ekim 2005, 17:47:12 >
  • quote:

artık alonso ya laf söyleyenler susarlar heralde yağmur yağmamış olsa kimi kesinlikle birinci olamazdı
    bu alonsoya kimse dayanmaz fisico da risk yerine takıma puan kazandırmaya çalıştı daha iyisini yapabilirdi
    ama raikkonene dayanmak için çok yavaştı

evet kimi çok iyiydi ve yarışıda kazandı ama en iyi alonso ydu

dostum kendine gel
  • boşver onu sen alonso formasyon turunda yarış dışı kalsa yarışın en iyisi alonso der o
  • ama işte bi sorun var öyle şieyler yapan pilotu siz tutuyonuz hep yarış bitireni ben
    yoksa derdim
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.