Şimdi Ara

18 şubat ehliyet sınawı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaslar sınawa gireler nasıl gecti .....bide bu sınavın soruları cwpları ne zaman acıklanır

• burada yayınlanırhttp://www.aybak.org/

Ayrıca geçmiş olsun , umarım geçersin ben trafikten 98 motordan 98 ilk yardımdan 94 almıştım Direksiyon sınavını da 85 ile geçtim, arkada oturan komisyon görevlisi hocamı görünce biraz şaşırdım da La okulun müdür yardımcısı geldi yaw bana

bende nisanda mayısda gittim sınava ehliet elime ağustosun ortasında geçti

Emniyette de tanıdık vardı millet bekledi bir hafta falan ben ertesi günü aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 18 Şubat 2006 17:04:30 >

• 3-4 hafta sonra açıklanır
  • bende girdim baya bi iyi geçti zaten çok kolaydı kundaktaki çocuğa sorsalar 3 aylıkken ehliyet alır
  • nakata sınaw soruları acıklanan bi yer war mı öss bile 4 te veriyodu soruların cwlarını benim de iii gecti ama içim rahat olsn die kontrol edicem.arkadas bi yer yazmıs ama orda cwplar daha acıklanmamıs
    quote:

Orjinalden alıntı: nakata

bende girdim baya bi iyi geçti zaten çok kolaydı kundaktaki çocuğa sorsalar 3 aylıkken ehliyet alır
  • bizimki 1.5 ay sonra açıklandı..direksiyondan 3 gün önce..millet fıtık olmuştu
  • benim verdiğim sitede açıklıyacaklar bekle ehliyet sınavı hemen açıklanmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ehliyet e-sınav ücreti
    2 ay önce açıldı
    27 yaş ehliyet yok
    2 ay önce açıldı
    30. Dönem pomem
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende girdim bu 2.girişim motordan kalmıştım.Bu seferki de fena sayılmaz ama atmasyon yapdığım sorularda olmadı değil hani.
  • beyler sınavda kaç soru war yaw? her bölüm ayrı ayrı mı değerlendiriliyor? geçme sınırı 70miş sanırım
  • ilk yardım > 30
    trafik & çevre > 50
    motor > 40

Toplam: 120

motor biraz kastı ama rahat geçerim hepsini sanırım.
  • yaw benim zamanımda 2000 senesinde temmuz da kaydolmuştum ağustosda elimdeydi ehliyet siz baya beklionuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 18 Şubat 2006 19:37:36 >
  • ok cok sagol
    quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

benim verdiğim sitede açıklıyacaklar bekle ehliyet sınavı hemen açıklanmıyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.