Şimdi Ara

+18 Üstü SMİTE takım Arkadaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 arkadaş 1 haftadır SMİTE oynuyoruz.LVL ler henuz -20 altı.MOBA gecmısımız eskı oldugundan cokrahat bır sekılde oyunu oynuyruz ama dıger takım elemanları berbat.
    Bızımleberaber oynamak ısteyen var ıse lvl hıc fark etmez. Yas olarak 18 ustu arıyoruz.

Ilgınenler PM atabılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 10 Aralık 2014; 20:43:48 >

• Oyun hata vermese katılabilirim hala bir çözüm bulamadık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan41

Oyun hata vermese katılabilirim hala bir çözüm bulamadık

Nasıl bir hata veriyor #
    Ss ekle bi bakayım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

quote:

Orijinalden alıntı: Okan41

Oyun hata vermese katılabilirim hala bir çözüm bulamadık

Nasıl bir hata veriyor #
    Ss ekle bi bakayım

Bu hatanın aynısını alıyorum şifrenin altında unable to connect diyor işte internet var herşey doğru ama girmiyor resim çekmeye çalıştım ama siyah ekran verdi iyice cinnet geçirecek hale geldim valla hocam
     +18 Üstü  SMİTE takım Arkadaşları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okan41 -- 11 Aralık 2014; 15:37:42 >

• Okan41 O kullanıcısına yanıt
    Tamam bende bu hatayı alyıordum..
    PC den SMITE e daır her seyı kaldır..Once program ekle kaldırdan kaldır..Kaldırma bıtınce SMITE ı kurdugun dızıne gıt.C ıcınde SMITE klasoru olacak onu elle DELETE yap..SOnra sıtesıne gırıp yenıden smıte ınıdrıceksın.Cok surmuyor zaten.

Bu senın kullandıgın eskı guncelleme de yapılmıyor buna..Yenı SMITE da o logın ekranındakı tema yok :)

Yenıden yukledın mı sorun cozulecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlluminatideİmam

Tamam bende bu hatayı alyıordum..
    PC den SMITE e daır her seyı kaldır..Once program ekle kaldırdan kaldır..Kaldırma bıtınce SMITE ı kurdugun dızıne gıt.C ıcınde SMITE klasoru olacak onu elle DELETE yap..SOnra sıtesıne gırıp yenıden smıte ınıdrıceksın.Cok surmuyor zaten.

Bu senın kullandıgın eskı guncelleme de yapılmıyor buna..Yenı SMITE da o logın ekranındakı tema yok :)

Yenıden yukledın mı sorun cozulecek.

Bir deniyim dediklerini teşekkür ederim
  • Unable to connect server demeye devam ediyo tekrar yüklememe rağmen, üyeliği giriyorum siyah bi pencerede yazı çıkıyo sonra tekrar ana ekrana dönüyo şifre ekranına unable to connect server yazıyo şifre kısmının altında kaç gündür uğraşıyorum olmuyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • LOL'de high elo oyuncusuyum ama açıkçası sıkıldım oyundan, tavsiye ediyor musunuz bu oyunu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auphoria.

LOL'de high elo oyuncusuyum ama açıkçası sıkıldım oyundan, tavsiye ediyor musunuz bu oyunu?

Bız de lol u baya bı onceden bıraktık buraya yenı geldık.Tavsıye edıyoruz. Oynarsan RBMTZ oyun ıcı ekleyebılırsın.

İstersen burada izleyip kendın de karar verebilirsin,arkadaşla oynnuyoruz.

http://www.twitch.tv/yersiniapestiss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tastarakay -- 12 Aralık 2014; 19:18:15 >
  • Okan41 O kullanıcısına yanıt
    Oyunun kurulu oldugu dizine gel..orada " HiRezGamesDiagAndSupport " adında bir dosyavar onu calıstır..acılan pencereden Sol en alttakıne tıkla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.