Şimdi Ara

18 Wheels of Steel American Lonh Houl Başlangıç için yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu yükledim.New game,campaign dedim ve oyuna girdi.Sonra entera bas diyor.Basıyorum hiç birşey olmuyor.Görevlere nasıl başlıycam?Bilen biri varsa yardım edebilir mi?

Teşekkürler.

• Firmalara gitmen gerekiyor. Firmaların girişlerinde bir işaret var. Tırla onun üzerine geliyorsun. Sonra entera basıyorsun. Yük seçiyorsun....
  • çok iyi bu oyun ya
  • Oyun kalite. Euro truck simulator den daha kaliteli bir oyun. Grafikleri biraz daha güzel olsa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata326

Oyun kalite. Euro truck simulator den daha kaliteli bir oyun. Grafikleri biraz daha güzel olsa...

Bunda double dorse var mı ? ETS'de yok.
  • var.
    Convoyda sadece görevlerde Double Trailer var. American Long Haul da Double Trailer alabiliyorsun istediğin zaman.
    Ekstradan mod atıp 3 treyler de alabiliyorsun..

Tır simulasyonlarıyla ilgili herşeyi sorabilirsiniz... 7 yaşımdan beri tır simulasyonu oynuyorum..

Son zamanlarda oyunlarda değişiklik yapmaya başladım. 200.000$ lık yükler ekliyorum. Limitsiz benzin yapıyorum, Tırın hızını 200 milin üzerine çıkarıyorum... Her türlü gereksiz şeyler mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ata326 -- 2 Eylül 2009; 17:50:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.