Bildirim
18 wheels of steel pedal to the metal
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: Egecanince91
yaa ben bu oyunu full internetten indirmek istiyorum biliyorum full link vermek yasak bari nasıl bulacağıma bi yardım etseniz noolur yaa cd sini arıyorum bulamadım
BEN BU OYUNU ALDIM AMA HATA VERIYO SOPRUN NERDE ACABA BULAMIYORUM LUTFEN YARDIM
OYUNUN TAM ADI WHEELS OF STEEL
KENDİ PC MDE YENI TEKNOLOJIYE SAHIBIM P4 3,2 INVIDA6600 256MBEKRAN,VS DONANIMDA BI SORUN OLDUĞUNU DUSUNMUYORUM SİZCE HATA NEDEN VERIYO
OYUNDA İSTENILENLER
P3 800MHZ
256RAM
DRECTX 8,1compatıble sound card
32mb 3d vıdeo kard with t&l and directx 8,1 compliand video drivers(ben burayı anlamadım)
LUT FEN BILGISI OLANLAR VE BU SORUNU YASAYANLAR BI YARDIM ETSIN
-
quote:
yaa ben bu oyunu full internetten indirmek istiyorum biliyorum full link vermek yasak bari nasıl bulacağıma bi yardım etseniz noolur yaa cd sini arıyorum bulamadım
BEN BU OYUNU ALDIM AMA HATA VERIYO SOPRUN NERDE ACABA BULAMIYORUM LUTFEN YARDIM
OYUNUN TAM ADI WHEELS OF STEEL
KENDİ PC MDE YENI TEKNOLOJIYE SAHIBIM P4 3,2 INVIDA6600 256MBEKRAN,VS DONANIMDA BI SORUN OLDUĞUNU DUSUNMUYORUM SİZCE HATA NEDEN VERIYO
OYUNDA İSTENILENLER
P3 800MHZ
256RAM
DRECTX 8,1compatıble sound card
32mb 3d vıdeo kard with t&l and directx 8,1 compliand video drivers(ben burayı anlamadım)
LUT FEN BILGISI OLANLAR VE BU SORUNU YASAYANLAR BI YARDIM ETSIN
-
quote:
ya noolur aynen(yüzde yüz) aynı problem noolur yardım kimse yokm uuu -
bendede hata veriyo openGL Dirver falan diyo benim sistemde fazlasıyla yetiyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X