Şimdi Ara

18 wheels of steel pedal to the metal

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaa ben bu oyunu full internetten indirmek istiyorum biliyorum full link vermek yasak bari nasıl bulacağıma bi yardım etseniz noolur yaa cd sini arıyorum bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egecanince91 -- 31 Temmuz 2006; 12:25:10 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Egecanince91

yaa ben bu oyunu full internetten indirmek istiyorum biliyorum full link vermek yasak bari nasıl bulacağıma bi yardım etseniz noolur yaa cd sini arıyorum bulamadım

BEN BU OYUNU ALDIM AMA HATA VERIYO SOPRUN NERDE ACABA BULAMIYORUM LUTFEN YARDIM

OYUNUN TAM ADI WHEELS OF STEEL
    KENDİ PC MDE YENI TEKNOLOJIYE SAHIBIM P4 3,2 INVIDA6600 256MBEKRAN,VS DONANIMDA BI SORUN OLDUĞUNU DUSUNMUYORUM SİZCE HATA NEDEN VERIYO
    OYUNDA İSTENILENLER
    P3 800MHZ
    256RAM
    DRECTX 8,1compatıble sound card
    32mb 3d vıdeo kard with t&l and directx 8,1 compliand video drivers(ben burayı anlamadım)
    LUT FEN BILGISI OLANLAR VE BU SORUNU YASAYANLAR BI YARDIM ETSIN

• quote:

yaa ben bu oyunu full internetten indirmek istiyorum biliyorum full link vermek yasak bari nasıl bulacağıma bi yardım etseniz noolur yaa cd sini arıyorum bulamadım

BEN BU OYUNU ALDIM AMA HATA VERIYO SOPRUN NERDE ACABA BULAMIYORUM LUTFEN YARDIM

OYUNUN TAM ADI WHEELS OF STEEL
    KENDİ PC MDE YENI TEKNOLOJIYE SAHIBIM P4 3,2 INVIDA6600 256MBEKRAN,VS DONANIMDA BI SORUN OLDUĞUNU DUSUNMUYORUM SİZCE HATA NEDEN VERIYO
    OYUNDA İSTENILENLER
    P3 800MHZ
    256RAM
    DRECTX 8,1compatıble sound card
    32mb 3d vıdeo kard with t&l and directx 8,1 compliand video drivers(ben burayı anlamadım)
    LUT FEN BILGISI OLANLAR VE BU SORUNU YASAYANLAR BI YARDIM ETSIN

• quote:

ya noolur aynen(yüzde yüz) aynı problem noolur yardım kimse yokm uuu
  • bendede hata veriyo openGL Dirver falan diyo benim sistemde fazlasıyla yetiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.