Şimdi Ara

18 yas alti en iyi kart

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
4.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce yurdisindan alisveris hem yurticinde (ebay amazon gittigidiyor hizlial hepsiburada ) alisveris icin hangi karti alayim 4-5 tane secenek var
    ininal
    enpara
    maxi para genclik
    payby me
    veya sizin bildiginiz baska kartlar varmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

18 Yaş Altı Gençler İçin En İyi Bankacılık Seçenekleri

18 yaşından küçük bireyler için bankacılık işlemlerini kolaylaştırmak amacıyla bazı bankalar, gençlere özel hesaplar ve banka kartları sunmaktadır. Bu seçenekler, gençlerin kendi paralarını yönetmelerine, birikim yapmalarına ve temel finansal becerileri geliştirmelerine yardımcı olur.

Enpara 18 Yaş Altı Hesapları

Enpara, 18 yaşından küçük gençlere özel olarak tasarlanmış hesaplar sunan önde gelen bankalardan biridir. Enpara 18 Yaş Altı Hesapları, aşağıdakiler gibi çeşitli avantajlar sağlar:

• 16-18 yaş arasındaki gençler için hesap açma olanağı
    • Enpara 18 Yaş Altı Banka Kartı ile kolayca ödeme yapma imkanı
    • Aylık hesap işletim ücreti olmaması
    • Hesapta biriken paraya faiz kazanma fırsatı

Hesap Açma Koşulları

Enpara 18 Yaş Altı Hesabı açmak için, ebeveynin veya vasinin onayı gerekir. Hesap başvurusu çevrimiçi olarak yapılabilir veya Enpara şubelerinden birine gidilebilir.

Diğer Gençlere Özel Bankacılık Seçenekleri

Diğer bankalar da gençler için benzer hesaplar ve hizmetler sunmaktadır. Bu seçenekleri araştırmak ve ihtiyaçlarına en uygun olanı seçmek, finansal geleceklerini sağlamlaştırmak için gençler için önemlidir.

Sonuç

18 yaş altı gençler için bankacılık seçenekleri, finansal sorumluluklarını geliştirmelerine, birikim yapmalarına ve gelecekteki finansal başarıları için sağlam bir temel oluşturmalarına yardımcı olabilir. Enpara 18 Yaş Altı Hesapları, bu seçeneklerden biridir ve gençlere esneklik, rahatlık ve faydalı özellikler sunar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ininal tabiki.

• İninal

• Beki neden

• ininal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkozan_81

Beki neden

çünkü in in al
  • Puuupu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maça

• quote:

Orijinalden alıntı: 20deSur

Maça

???

• kesinlikle ininal.
  • Bende ininal diyorum bütün alışverişlerimi bu kartla yaparım hiç bir sorunum olmadı
  • ininal tabiki yalniz ebay ve amazonda geçiyormu bilen haberder etsin veya alintilasin lütfen

• Enpara veya Garanti Bonus Genç ve Paracard hesabı çünkü hiçbir hesap işletim ücreti yok, Enpara'da havale ve EFT ücreti de yok üstelik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

ininal tabiki yalniz ebay ve amazonda geçiyormu bilen haberder etsin veya alintilasin lütfen

Ebayda geçiyor amazonu bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Enpara veya Garanti Bonus Genç ve Paracard hesabı çünkü hiçbir hesap işletim ücreti yok, Enpara'da havale ve EFT ücreti de yok üstelik.

Merhabalar bu karti ne kadara nereden aliniyor ve yas siniri varmi tesekkurler

• Garanti paracard (sanal kart)

• İninal çünkü kredi kartları alış-veriş iken ininal veriş-alıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JamiryoQuai

quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

ininal tabiki yalniz ebay ve amazonda geçiyormu bilen haberder etsin veya alintilasin lütfen

Ebayda geçiyor amazonu bilmiyorum

Amazonda da geçiyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkozan_81

quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

Enpara veya Garanti Bonus Genç ve Paracard hesabı çünkü hiçbir hesap işletim ücreti yok, Enpara'da havale ve EFT ücreti de yok üstelik.

Merhabalar bu karti ne kadara nereden aliniyor ve yas siniri varmi tesekkurler

Maalesef her ikisini de 18 yaş ve üzerindeki kişiler alabiliyor. Bonus Genç için Garanti Bankası'na başvurmak yada internetten başvuru formunu doldurmak gerekiyor, Enpara içinse internetten başvurup bankacıların gelmesini beklemek gerekiyor.

• Ininal en iyisi de enpara 18 yaş altına verilmiyor. İninali paypala bagliyorsun sonra paypal geçen her yerde geçiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.