Şimdi Ara

18 Yaşında olduğum için devlet hastanesinde tedavi olamadım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • babamın güvencesi artık geçersizmiş ama ben 12. sınıf ögrencisiyim neler yapmam gerek, nasıl hastanede tedavi olabilirim?

• Okuduğun sürece ailenin sigortasından yararlanırsın

Fakat sigorta bazen şöyle bir hata yapıyor 18 yaşına geldin mi babanın sigortasından yararlanamaz gösteriyor bunu halletmek için okuldan öğrenci belgesi alıp galiba sigorta kurumuna gideceksin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henry Dorsett Case -- 20 Kasım 2010; 23:38:08 >
  • Babanın güvencesi olmalı yada sen çalışıp sigortalı olacaksın başka yol yok.
  • Kap bi öğrenci belgesi.. Gerekli yerlere ver. 1 sene uzatırlar süreyi
  • 12. sınıftasın 18 yaşındasın ve sigortan yok öğrenci belgesini gerekli yerlere verdiğin zaman bu süre lise bitene kadar uzar fakat şurda dikkat etmen gereken birşey var. diyelim liseden mezun oldun ve o senede üniversiteyi kazanamadın ne oldu hem okumuyorsun hemde 19 yaşındasın ve sigorta gene otomatik olarak gidiyor, sakın kendini bir yerde çalışıyor gibi göstererek sigorta yatırma çünkü daha sonra üniversiteyi kazandığın zaman babanın üzerinden sigortan olmuyor (eskiden oluyordu artık kalktı)
  • ne kadar acı durum adam universiteyi kazanamıyor 1 sene daha hazırlanacak sağlık sigortasını kesiyorlar kızların kesmiyorlar adalete bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa
    ne kadar acı durum adam universiteyi kazanamıyor 1 sene daha hazırlanacak sağlık sigortasını kesiyorlar kızların kesmiyorlar adalete bak

Ölelim biz...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 25 yaşına kadar aile sigortasından yararlanabiliyorsun ancak 18yaşından sonra hersene öğrenci belgesi götürmen gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filippa

ne kadar acı durum adam universiteyi kazanamıyor 1 sene daha hazırlanacak sağlık sigortasını kesiyorlar kızların kesmiyorlar adalete bak

Bu durumdayım.. Hastalanmaktan korkuyorum yoksa masraflar feci gircek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.