Şimdi Ara

18 yaşında olmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 1989 eylül doğumluyum internette kullanmak için sanal karta ve banka hesabına ihtiyacım war , bazı yerlerden gelir elde ettim ve bunu ailemin bilmemesi gerekior bu yüzden bağımsız bir banka hesabına geçmek istiorum bunun içinde 18 yaşında olmak gerekior acaba 2007 yılına girildiğinde direk 18 yaşındamı sayılıcam yoksa ayda doldurmam gerekiomu... lütfen çok önemli yoksa 1 sene daha beklememek için ucuza ortaklar bulucam

• up
  • malesef ayı doldurman gerekli allhtan ben 26 ocağım şıpdadanak alcam ehliyetimide
  • benim hesaba aktaralım ( az komisyon alırım :D ) hem yatrırım (fon devlet tahvili )yaparım degerlenir :9

:D

genç hesap tarzı şey açalbilirsin sen ancak
  • nereye ehliyet alıon mustafa daha dur sen.
  • quote:

Orjinalden alıntı: JoKeYANKARA

nereye ehliyet alıon mustafa daha dur sen.
    yaa kanka 3 kuruşluk hewesimiz war onunda azına ediyon bırakta 2 dakka heycan yapalım hayal kuralım ya
  • Hocam genç hesap açtırmak içinde yanında bi velinin bulunması lazım ama artık bankadaki görevliye rica edebilirsin birazda duygu sömürüsü yaptınmı iş memurun insafına kalıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: carisma_eko

malesef ayı doldurman gerekli allhtan ben 26 ocağım şıpdadanak alcam ehliyetimide

valla ben de öyle diyodum ama 2 buçuk sene geçti nerdeyse hala ehliyet almadım....araba kullanıyom az- çok da ehliyet almaya üşeniyom
  • carisma_eko gerçekçi ol diye dedik olm.Aynen sarcome çok uğraştırıyolar şimdi ehliyet için.
  • yapı kredinin sitesine gir.genç telekard diye birşey var.bilgileri doldur birkaç güne kadar evine gelir kart
  • kardes ben garantiden hesap acmıstım 17 yasımdayken.git annenle yada babanla kim varsa o an elinin altında.bana vermişlerdi.sanada verirler heralde.hesabada 3-5 yatırırsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.