Bildirim
18 yaşından küçükler internetten alışveriş yapabilir mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yapamazsın parayı bana havale et ben siparişim verıyım.iPhone 5 alican di mi -
Kerhaneye mi giriyorsun da reşit olma şartı aransın.
İnternetten alışverişi 1 günlük bebek bile,yapabiliyorsa yapar çünkü böyle bir kısıtlama yok. -
Yapar kargodan alirsin parayi oraya verirsin kardesim korayspor dan ayakkabi almis benden habersiz bende dövmüştüm ordan hatırlıyorum -
quote:
Orijinalden alıntı: Sacramental
Kerhaneye mi giriyorsun da reşit olma şartı aransın.
İnternetten alışverişi 1 günlük bebek bile,yapabiliyorsa yapar çünkü böyle bir kısıtlama yok.
Abi nakit ödeme ile alacağım yani alabilirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: kawaguchi
Yapar kargodan alirsin parayi oraya verirsin kardesim korayspor dan ayakkabi almis benden habersiz bende dövmüştüm ordan hatırlıyorum
Yorumun için teşekkür ederim :) -
Kapıda ödeme seçeneği varsa alacağın sitede istediğini alırsın he yoksa havale ederek alabilirsin veyahut anne babanın kredi kartıylada alabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: Vaminenquote:
Orijinalden alıntı: kawaguchi
Yapar kargodan alirsin parayi oraya verirsin kardesim korayspor dan ayakkabi almis benden habersiz bende dövmüştüm ordan hatırlıyorum
Yorumun için teşekkür ederim :) -
PayPal kart veriyorlar al işte ücretsiz kargo. -
İninal, PayByMe ya da Paypal Nakit Kart alabilirsin. Parayı kartta yükledikten sonra da dilediğin gibi harcarsın.quote:
Orijinalden alıntı: Esclavage
PayPal kart veriyorlar al işte ücretsiz kargo. -
alabilirsin. Adamlar para arıyor yaş değilquote:
Orijinalden alıntı: heppi börtdey
Bu mesaj silindi. -
kapıda ödeme seçeneği olan sitelerden alışveriş yapabilirsin ki sayısı oldukça az olan bu siteler ne yazık ki kapıda ödeme ücretini de toplam ücrete dahil ediyor. benim önerim bir ön ödemeli kart edinmen ve internetten alışveriş yapacağın zaman kartına nakit para yükleyip kullanman. paypal'e de aktarıp kartın kabul görmediği alışveriş sitelerinde kullanabilirsin.quote:
Orijinalden alıntı: heppi börtdey
Bu mesaj silindi. -
peki ben açabilir miyim paypal'ı ?quote:
Orijinalden alıntı: ratso
kapıda ödeme seçeneği olan sitelerden alışveriş yapabilirsin ki sayısı oldukça az olan bu siteler ne yazık ki kapıda ödeme ücretini de toplam ücrete dahil ediyor. benim önerim bir ön ödemeli kart edinmen ve internetten alışveriş yapacağın zaman kartına nakit para yükleyip kullanman. paypal'e de aktarıp kartın kabul görmediği alışveriş sitelerinde kullanabilirsin.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: Vaminen
peki ben açabilir miyim paypal'ı ?
Evet. -
18 yaşından küçük olduğun için Paypal belki sıkıntı çıkarabilir ama İninal alıp normal, herhangi bir MasterCard gibi kullanabilirsin. -
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. Artık birşeyler yapacağızquote:
Orijinalden alıntı: Esclavagequote:
peki ben açabilir miyim paypal'ı ?
Evet.
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: FERFEROS
18 yaşından küçük olduğun için Paypal belki sıkıntı çıkarabilir ama İninal alıp normal, herhangi bir MasterCard gibi kullanabilirsin.
İninal 18 yaşından küçüklere veriliyormu ki ? -
Veriliyor. Migros'a gidip 5 TL'ye alabilirsin. İçine para yatırıp kullanıyorsun zaten. -
quote:
Veriliyor. Migros'a gidip 5 TL'ye alabilirsin. İçine para yatırıp kullanıyorsun zaten.
Peki alabilmek için veli falan gerekiyor mu ? -
quote:
quote:
Veriliyor. Migros'a gidip 5 TL'ye alabilirsin. İçine para yatırıp kullanıyorsun zaten.
Peki alabilmek için veli falan gerekiyor mu ?
Hayır. Tek başına gidip alabilirsin. Yanında kimliğini götürmen yeterli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FERFEROS -- 11 Temmuz 2014; 20:57:46 > -
quote:
quote:
quote:
Peki alabilmek için veli falan gerekiyor mu ?
Hayır. Tek başına gidip alabilirsin. Yanında kimliğini götürmen yerli.
Peki.Yorumun için teşekkür ederim.
Benzer içerikler
- uşak nasıl bir yer
- lidokain sprey reçetesiz alınır mı
- dambıl nerede satılır
- aşti emanet dolabı
- kadının avuç içini okşamak ne anlama gelir
- türk çay emojisi
- prompt mühendisliği nedir
- arçelik güneş enerjili klima fiyatları
- bim para sayma makinesi
- penis nakli
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X