Arkadaşlar kafamı kullanamıyorum (besyo mezunuyum) beden gücünle bir yerlere gelmek istiyorum durumumuz orta halli çok yüksek paralar kazanmıyoruz ama spora merağım çok ve kondisyon olarak potansiyelimin farkındayım yüzme tenis ve futbol sporuna ilgim var sizce bu yaştan sonra başarıyı yakalayabilme ihtimalim var mı? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 8 Ağustos 2024; 12:12:47 > |
25 yaşından sonra bir sporda başarı sağlayabilir miyim
-
-
Up -
Bahsettiğin sporlarda yok -
Hocam bundan 2 yıl önce uzun mesafe koşusuna merağım vardı bulunduğum ilde yarı maratonda iğrenç bir beslenme (fast-food vs. ile) sadece 6 ayda 21kmyi 42dk dereceyle tamamlamıştım. Genel olarak yaptığım işte öfke ve motivasyon konusunu çok rahat ayarlayabiliyorum ve potansiyelimin farkındayım sizce hangi spor dalında geleceğe yönelik bir gelişme sağlayabilirim?
-
21km 42dk da koş bir milyon dolar aylık maaşla işe başla -
Bilindik sporlarda başarılı olma şansın yok profesyonel seviyede , ancak bizde pek ilgi olmayan yeni yeni sporlar var bocce vs gibi yani yaş ve kondüsyon aşırı önemli olmayan , en son Yusuf dikec in madalya aldığı atıcılık vs enterasan sporlarda belki bişey olur bilemiyorum, bilindik sporlarda imkansız amatörde bile başarı elde edemezsin. -
Koşu,yürüme,bisiklet gibi sporlar birde dövüş sporlarına geç başlayanlar oluyor. Topla oynanan sporlarda çok küçük yaşta baslaman lazım. Belki Hentbol farklı olabilir. -
Alıntı
metni:6 ayda 21kmyi 42dk dereceyle tamamlamıştım. "21 kilometreyi 6 ay 42 dakika'da tamamladım" diyor bence
-
Arkadaşlar yanlış oldu katıldığım yarışma yarı maraton ve onun da yarısını tamamladığım 10km derece.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 8 Ağustos 2024; 12:47:4 > -
Küçük yaşlarda oynuyordum ama yeteneğim körelmiş oynamaya oynamaya kondisyonum ve kendime güvenim oldukça yüksek hangi spor dalında çok daha kolay ve rahat gelişebileceğimi idrak edemedim. Tenis ve yüzme çok daha kolay geliyor ama yüzme kondisyon açısından beni çok zorlayabilir.
-
Yine de 21km'yi 6 ayda koşmuş olman, 42 dakikada koşmuş olabileceğinden daha olası.
-
Üstte düzenledim dostum
-
Ciddi olarak cevap vermek gerekirse konuya...
Beceri bazlı sporları elemen gerek. Mesela tenis diyorsun, mümkün değil. Millet tenis oynamaya 3 yaşında başlıyor, 15 sene düzenli antrenman yapıyor, yine profesyonel olacak seviyeye gelemiyor. Tenis gerçekten çok zor bir spor. Ayrıca çok pahalı, hem hocası, hem kortu, hem turnuvaları, hem de kort dışı yapman gereken antrenmanlar...
Onun yerine, kondisyon bazlı sporları düşünmen gerek bence. Koşu olabilir, yüzme belki olabilir, ne bileyim uzun atlama, yüksek atlama vs. olabilir. Bisiklete de başlayarak bir yerlere gelebilirsin belki.
Bunların içinde ulaşması ve yapması en kolay olan koşu diye düşünüyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Real RocknRolla -- 8 Ağustos 2024; 12:56:10 > -
Teniste prof olman imkansız bu yaştan sonra. Yüzme çooook zor. Dediğim gibi yetenek istemeyen kondisyon isteyen sporlar daha önemli. Bir spor dalında yetişip eğitmen olabilirsin.
-
bu saatten sonra anca pt olursun bence.
bu filmi izle;
-
27 yaşımın sonlarında tenise başlayan ben...
-
Bu sarı fırtına diyoruz ismail balaban o da geç başlamış güreşe herkes eleştirmiş hatta. İnsanlara bakarsan 15de olsan yapamazsın ilerle -
Koşu olarak uzun mesafe mi? Yemesi içmesi düzeni vs. zor sanırım
-
18 yaşında başlamış güreşe tam ergenlik bitimine yakın 25 sanırım bazı şeyler için çok geç ama spor spordur yine de pes etmememiz lazım diye düşünüyorum.
-
Pt ne kazandırır nasıl yapılır boş bilgi birikimiyle olmaz
Benzer içerikler
- 1 litre su kaç kg
- lntstep ekşi
- yemci dükkanı açmak maliyeti
- aşko kuşko ne demek
- mahallede ateş yakmanın cezası
- exxen filmleri
- telegram indirim kanalları
- prompt mühendisliği
- kasım indirimleri ne zaman
- türk çay emojisi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X