< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Manyakmısın😄 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1.kademe fitness belgem var sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Dövüş sporları yapmadım hiç pek yatkın sayılmam crossfit seviyorum bireysel sporlar her zaman favorim ama bilmiyorum nereden yürüsem. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bilemiyorum onu. Fakat hangi sporu yaparsan yap, yemesi, içmesi, düzeni vs. zor olacak zaten. Uzun mesafe koşuların antrenmanları biraz daha uzun sürecek muhtemelen, fakat hepsi için bir düzen kurman şart. |
Up < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 18 Ağustos 2024; 11:10:8 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi branşın ptsi güzel ciro kazandırır 0dan tecrübeyle internette edindiğim bilgilerle başlamak istiyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Powerlifting imkansız bilek güreşi içinde geç kaldım bayağı zayıf biriyim kondisyon ve hızıma güveniyorum sadece. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fitness? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Lets go < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 21 Eylül 2024; 11:17:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam bunlar çok absürt saçma sporlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Snooker oyuncuları iyi para kazanır. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hangi branşın ptsi iyi kazandırır mesela < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 30 Eylül 2024; 8:43:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |