Şimdi Ara

20 Yaşından Sonra Koşucu Olunur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
6.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slm oncelıkle beyler banım tekrardan acıldı :D

12 yaşında atletizme çağrılmıştım ama gitmemiştim , şuan 20 yaşındayım kısa koşularımın süper olduğunu düşünüyorum ,önceden spor geçmişimde var amatör olarak futbolda oynuyorum kendi çapımda sizce 20 yaş atletizm için çok geç mi :D

• Dalga gecmıyorum 100 metre kosuda rekorum 11 sanıye ve antremansızdın sponsor bulursam bolt un tahtını alıcam ama yok
  • Geç... Bunun eğitimi var, gelişimi var. Erken yaşlarda başlayıp gelişmen gerekecekti, şuanda olimpiyatlarda altınları kazananlar 20-25 aralığında.
  • Yükselmek ve ülke/dünya çapında başarılar edinmek için çok geç. Ama eğer antrenmanlara, çalışmalara başlarsan bir koçla beraber kendini baya geliştirisin. Sana yararı olur. Atletik, fit bir vücudun olur. Spor yapmak insana haz verir yeterki düzenli yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Awesome

Yükselmek ve ülke/dünya çapında başarılar edinmek için çok geç. Ama eğer antrenmanlara, çalışmalara başlarsan bir koçla beraber kendini baya geliştirisin. Sana yararı olur. Atletik, fit bir vücudun olur. Spor yapmak insana haz verir yeterki düzenli yapın.

dünya çapında başarı tabiki olmaz bunu biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji

Slm oncelıkle beyler banım tekrardan acıldı :D

12 yaşında atletizme çağrılmıştım ama gitmemiştim , şuan 20 yaşındayım kısa koşularımın süper olduğunu düşünüyorum ,önceden spor geçmişimde var amatör olarak futbolda oynuyorum kendi çapımda sizce 20 yaş atletizm için çok geç mi :D

Entry-Nick
  • beyler 100 m nerde koşuyonuz yav
    bizim site otoparkı kocaman ama 100 m nasıl ölçüp koşacam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    17 YAŞINDAN SONRA BOY UZAR MI
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi kendine evin salonunda olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesat70

beyler 100 m nerde koşuyonuz yav
    bizim site otoparkı kocaman ama 100 m nasıl ölçüp koşacam

Askerde yarısma yapmıslardı botlarla falan :D
  • Ben isviçredeyken orda okurken yani ilk okulu Beden hocası hep bizi koşu yarışı yaptırıyordu hep birinci oluyordum ve çok hızlı koşuyordum ailemi çağırdı beni koşuya yazdırıp ilerde olimpiyatlara katılacak hali var dedi ancak bizimkiler yazdırmadı tabi Türkiyeye döneceklerdi çünkü yani 3 yıl sonra döndük :D Hala da hızlı koşarım Üstelik çocukken şişmandım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 9 Eylül 2011; 14:09:02 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.