Şimdi Ara

18 Yaşındayım Askerlik Kağıdı Geldi !!! (97'liler Askere Çağırılıyorsunuz) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
26.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sıkıntı yok sene sonuna kadar tecilliyim banada geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hero267

Yemin ederim kağıtta yazıyor yoklama kaçağı diye gittiğim yerdeki yetkililer hep aynısını söylediler. Son yoklama için tarihte bana gonderilen kağıtta 31 aralık 2016 yaziyor

Korkma dostum muhtemelen 19 yaşına girdin 18 indeykende aklına gelmedi tecil ettirmek kağıtta yollamadılar(TRT'de yapılan tebligatlar herkes için geçerli sayılıyormuş kağıt yollamıyorlarmış bazen.) yoklama kaçağı durumuna düştün 2016 sonuna kadar lise diplomanla git tecil ettir belki az bir miktar para cezası ödersin onun dışında bir şey olmaz. Son yoklamayı kaçırısan asker kaçağı olursun askere almazlar ama kaçak olduğun her süre para cezası katlanır yakalanınca cezayı ödeyip tecil ettirebilirsin 21 yaşına kadar Üniversite okursan 28'di sanırım bu sınır.

• Benmi gidiyim bu saat sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • giden maldır
  • Banada geldı bır kac ay oldu askerlık subesıne daha gıtmedım yapılması gereken bır sey var mı 97 eylul doğumluyum

• Askerlik şubesine lise diploması ve nüfus cüzdanıyla gidin.

• 97 Şubat doğumluyum e devlet ten baktığımda AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 04/02/2017 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SON YOKLAMAYA TABİ
    yazıyor. lise diplomasıyla gitsem 2018 e kadar tecil ettirebilir miyim acaba bilgisi olan var mı? 2015 lise mezunuyum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkPearl-TR

97 Şubat doğumluyum e devlet ten baktığımda AŞAĞIDA KİMLİĞİ YAZILI YÜKÜMLÜNÜN 04/02/2017 TARİHİNE KADAR ASKERLİK İŞLEMLERİ
    YÖNÜNDEN BİR SAKINCASI YOKTUR.
    ERTELEME NEDENİ : SON YOKLAMAYA TABİ
    yazıyor. lise diplomasıyla gitsem 2018 e kadar tecil ettirebilir miyim acaba bilgisi olan var mı? 2015 lise mezunuyum.

Aynı durum bende de var yarımdi olabilecek var mıdır??

• Merhaba arkadaşlar tecil işlemlerini yaptıran var mı aranızda?
    Yaptıran ve işlemlerin nasıl gerçekleştiğini söyleyebilir mi?

Birde diplomamızın aslı askerlik şubesinde mi kalıyor yoksa geri veriliyor mu? Ek olarak fotoğraf vs. lazım mı?

Bende 97'liyim. Henüz üniversiteye gitmedim. Marttaki sınava hazırlanıyorum şu an.
  • Ben tecil işlemlerini yaptırdım, benim durumumda olanlar varsa onlara deneyimimi aktarayım.

Lise diplomamam, kimliğim ve onların fotokopisi ile askerlik şubesine gittim.
    İçerden sıra numarası alıp, sıram geldiğinde görevliye askerliğimi tecil ettirmek istediğimi söyledim.
    Benden kimliğim ve diplomamın aslı yanında iki adet fotokopisini istedi. Kimlik fotokoposi, fotoğraf vs. lazım değil, sadece diplomanın aslı ve iki adet fotokopisi yeterli. Diplomanın aslı size geri veriliyor. Bir yandan da görevli kimlik bilgilerinizi bilgisayar ortamına girerken sizede kimlik bilgilerinizi, adresinizi, telefonunuzu vs. girmeniz gereken bir form veriyor onu dolduruyorsunuz sonra doldurduğunuz formu ve görevlinin verdiklerini yine orada görevli olan bir askere kaşeletiyorsunuz. Bir kısmı sizde bir kısmı askerlik şubesinde kalacak. Artık askerliğinizi tecil ettirdiniz, çıkabilirsiniz.

E-devlet üzerinden eş zamanlı olarak görünür mü diye sordum. Biraz zaman alabilir dedi bu arada.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.