Şimdi Ara

18 Yaşındayım Askerlik Kağıdı Geldi !!! (97'liler Askere Çağırılıyorsunuz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
26.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Lise Mezunum Üniversite hazırlanmaktayım(bu sene giremiyeceğim muhtemelen) yaşım 18 (Aralık 1997) ama askerlik yoklama kağıdı diye birşey gelmiş 1 Ocak 2016 tarihinde Askerlik Çağına girmişim anlamadım bu olayı askerlik yaşı 21 değil mi?

Vatan beni çağırıyor

Edit : Beyler 97 lilere yoklama kağıtları gönderilmeye başlamış 2017 9 Şubat (Tarih değişebilir 2017 Ocak diyelim riske atmayın.) tarihine kadar askerlik şubesinden tecilimizi yaptırmamız lazımmış. Lise diploması + Nufus cüzdanı yeterliymiş.

Edit 2: En çok beğenilen yorum trolldür arkadaşlar dikkate almayınız 2017 Ocak ayına kadar tecil ettirebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dogan Umut -- 25 Mayıs 2016; 14:00:12 >

• yanlışlık olmuştur askerlik şubesine gidip düzelttir ....yakınımda askerliğini yaptı 15 ay adamı tekrar askere çağımışlar kaçaksın diye burası türkiye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 25 Mayıs 2016; 16:23:03 >
  • Hadi bakalım
  • 96 ve 97'lilere ocakta askerlik kağıdı gönderildi. sen tecil ettirmemişsin, artık ettirme hakkında yok. askere gidiyorsun geçmiş olsun, erteletmeye gittiğin an içeri alırlar.
  • Eğer ünide olsaydın ordaki ünide okuduğuna dair bi belge alıp süreyi geciktirebilirdin ama...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

Hadi bakalım

Nick-Dört ustteki mesaj uyumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jeg Elsker Norge -- 24 Mayıs 2016; 14:19:04 >
  • Tecil ettirmediğin her gün için ceza yiyeceksin. Ben 128 lira ceza yedim ama kaç günden bilmiyorum.
  • Kardeş geçmiş olsun hadi askere git
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkanenes

Kardeş geçmiş olsun hadi askere git
    Lise bitse bile hemen almıyorlar zaten tecil hakkının olması lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kayıp Balık

Lise bitse bile hemen almıyorlar zaten tecil hakkının olması lazım

Lise bitti mezunum 18 yaşındayım Ocak 2017'ye kadar yoklama yada erteleme yaptırmam lazımmış. Tamam gideriz sorun değil de 21 yaş oldu diye biliyorum zorunlu askerlik çok erken yolladılar heralde bizim için geçerli değil.
  • Lise diploması ile askerlik şubesinde tecil ettirilmesi gerekiyor. Basit bir olay.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Lise diploması ile askerlik şubesinde tecil ettirilmesi gerekiyor. Basit bir olay.

Tamam hocam yoklama için gerekli belgeler yazmışlar Diploma ve kimlik diyor sadece bunlar yeter mi bilginiz varmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kukki

muayene kagıdıdır o. muayene olacaksın sadece askere göndermezler korkma

muayene olursa askere gidiyor zaten 128 lira ceza yolladılar 15 gün içerisinde ödersen indirim fırsatlarından yararlanabiliyon
  • quote:

Neden korkayım hocam? Zorunlu bir durum olmadıkça vatani görevimi yaparım. Üniversiteye gireceğim hazırlanıyorum yaşım 18 böyle bir kağıt gelince şaşırdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

quote:

muayene olursa askere gidiyor zaten 128 lira ceza yolladılar 15 gün içerisinde ödersen indirim fırsatlarından yararlanabiliyon

Muayene olayını şimdi duydum düğüne gideceğimiz zaman uğrarım diyordum muayene varsa başka bir gün gidiyim takım elbiseyle soyunmak zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Umut

quote:

quote:

Muayene olayını şimdi duydum düğüne gideceğimiz zaman uğrarım diyordum muayene varsa başka bir gün gidiyim takım elbiseyle soyunmak zor olur

Lise diplomanla 1 yıl tecil alabiliyorsun. 1 yıl içinde de üniversiteye girersin. Ben öyle yaptım. 4 yıl önce böyleydi. Muayene ve tecil işlemleri de 2 gün sürer. Ayrıca üniversite diplomasıyla da 1 yıl tecil alınıyordu 4 yıl önce araştırdığımda.
    google a "askerlik şubesi istanbul ( hangi şehirde oturuyorsan )" yaz, çıkan numarayı ara. "Nasıl tecil ettireceğim" diye sorarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖzgünK -- 24 Mayıs 2016; 17:23:20 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mutlucan96

Lise diploması ile askerlik şubesinde tecil ettirilmesi gerekiyor. Basit bir olay.

Tamam hocam yoklama için gerekli belgeler yazmışlar Diploma ve kimlik diyor sadece bunlar yeter mi bilginiz varmı?

Aynen öyle. Ben de bu sene başında yaptırmıştım.
  • Lise 4 üm okula geç başladım bugün banada geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

quote:

quote:

quote:

Lise diplomanla 1 yıl tecil alabiliyorsun. 1 yıl içinde de üniversiteye girersin. Ben öyle yaptım. 4 yıl önce böyleydi. Muayene ve tecil işlemleri de 2 gün sürer. Ayrıca üniversite diplomasıyla da 1 yıl tecil alınıyordu 4 yıl önce araştırdığımda.
    google a "askerlik şubesi istanbul ( hangi şehirde oturuyorsan )" yaz, çıkan numarayı ara. "Nasıl tecil ettireceğim" diye sorarsın.

hocam lise sonrası 3 yıl tecil ettiriliyormuş benim lise biteli 1 yıl olucak zaten bu sene giremez isem seneye tekrar çalışıp gireceğim yani 19 yaşında gireceğim. Normalde 2 yılmış lise sonrası tecil hakkı yaş 21'e çıkartılmış 3 yıl mış hak.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ÖzgünK

quote:

quote:

quote:

hocam lise sonrası 3 yıl tecil ettiriliyormuş benim lise biteli 1 yıl olucak zaten bu sene giremez isem seneye tekrar çalışıp gireceğim yani 19 yaşında gireceğim. Normalde 2 yılmış lise sonrası tecil hakkı yaş 21'e çıkartılmış 3 yıl mış hak.

Alıntıları Göster
    97 kasımlıyım banada geldi 31 aralık 2016 yazıyor acaba o zamana kadar beklesek mi bende mezunum üni yerleşip öğrenci böelgesiyle mi gitsek

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.