Şimdi Ara

SON YOKLAMA KAĞDIM GELMİŞ ASKERLİK ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKDAŞLAR DEMEİN POSTACI GETRİDİ AYNEN ŞÖYLE YAZIYOR

ögrenci ertelemeniz 22/9/2008 tarihinde sona erdiğinden son yoklamanızı yaptırmak üzere aşşağıda belirtilen belgerle en yakın askerlik şubesine başvurmnızı rica ederim...

şimdi sorum şu ben gidip bu son yoklamayı yaptırsam bir iki aya kadar askeremi alınırım yada nezaman alırlar askere malum öğrenci ertelememiz sona ermis ?

• onumuzdeki sene kutuge bagli oldugun yer hangi celp yollar ise o zman.
    tabi askerlik yasin gelmis gecmis ise erken sevk ile ilk tertip gitme sansiini felan denersin
  • dostum 31 ekim son yoklama için son gün haberin olsun toplayabildiğin evraklarınla mutlaka yarın sabahın köründe git
  • ayrıca lise mezunuysan tecil ettirebilirsin 2 yıl
    tecil ettiriceksen ordaki verem belgesine gerek yok
    eğer ben gidiyim hallediyim askerliği dersen o zaman lazım verem belgesi
  • ya yarın hemen alabilirmiyim acaba bu verem belgesini dispanserden ? bide bu nasıl iş son gün 31 ekim bana daga kagit bugün geldi allahtan kücük yerde yaşıyorum tüm işlerimi halledebilirim burda

@imhotep dostum ben zaten 2 yillik okul okuyordum tabi 2 yilda bitiremedik uzattik ve okuldan cikisimizi vermisler yani atildik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 30 Ekim 2008; 18:56:37 >
  • bende bir soru sorayım bu başlık altından.lisans mezunuyum tecil ettirmek için bütün gerekli işlemleri yaptırdım muayenesi idi vs. idi faksı idi falan.faksın cevabıda gelmiş memleketten.yani o kağıdı alıp bi kaç imza falan gerekliymiş heralde.kağıtlarımı 31ekimden sonra alsam bir problem olurmu?ayrıyetten askeri hastaneye sevk etti.bu belgemi 31 ekimden sonra alsam yoklama kaçağı pozisyonunda olurmuyum arkadaşlar?
  • AF çıktı,yararlanıp okuluna geri dönsene ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Af askerlik tecilini kapsamıyor diye biliyorum yanlış mıyım??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

ya yarın hemen alabilirmiyim acaba bu verem belgesini dispanserden ? bide bu nasıl iş son gün 31 ekim bana daga kagit bugün geldi allahtan kücük yerde yaşıyorum tüm işlerimi halledebilirim burda

@imhotep dostum ben zaten 2 yillik okul okuyordum tabi 2 yilda bitiremedik uzattik ve okuldan cikisimizi vermisler yani atildik

sen askere gitmek istiyosun sanırım o zaman gerek var verem belgesine eğer tecil ettiriceksen gerek yok

sen bugun git en azından yoklama kaçağı olmadığını anlasınlar

kaç doğumlusun ? 88 isen 31 ekim önemli senin için yoksa önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Görkem_85 -- 31 Ekim 2008; 11:39:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: zero cool

bende bir soru sorayım bu başlık altından.lisans mezunuyum tecil ettirmek için bütün gerekli işlemleri yaptırdım muayenesi idi vs. idi faksı idi falan.faksın cevabıda gelmiş memleketten.yani o kağıdı alıp bi kaç imza falan gerekliymiş heralde.kağıtlarımı 31ekimden sonra alsam bir problem olurmu?ayrıyetten askeri hastaneye sevk etti.bu belgemi 31 ekimden sonra alsam yoklama kaçağı pozisyonunda olurmuyum arkadaşlar?

üniversite mezunu olduğunuza göre en az 1 tecil geçirmişsiniz demek 31 ekim sizin için önemli değil..ilk tecil yani ilk defa askerlik şubesine gidiceğiniz 20 yaşınızın 31 ekimi önemli
  • quote:

Orjinalden alıntı: canercp

Af askerlik tecilini kapsamıyor diye biliyorum yanlış mıyım??

29 yaşından küçük iseniz tecil hakkınız normal üni öğrencileri gibi var
  • @imhotep dostum verdiğin cevaplar için sagol ben 1985 doğumluyum ama işte 2 yillik üni kayit yaptirdik sonra gitmedik 4. yilin sonunda cikisimi vermisler dolayısıyla tecilde bozuldu...benim asıl sormak istediğim ben bugün songün idye koştur koştur askerlik şubesine gittim evrakları toplaya kadar canim cikti son gün diye saat 14:30 da gittim adam bana kayıtlar kapandı falan dedi sen pazertesi günü gel dedi... dedim yoklama kacağı olmazmıyım dedi bişiy olmaz ... şimdi yoklama kaçağı durumuna düşermiyim dostum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haşin_ErKeK -- 31 Ekim 2008; 18:11:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haşin_ErKeK

@imhotep dostum verdiğin cevaplar için sagol ben 1985 doğumluyum ama işte 2 yillik üni kayit yaptirdik sonra gitmedik 4. yilin sonunda cikisimi vermisler dolayısıyla tecilde bozuldu...benim asıl sormak istediğim ben bugün songün idye koştur koştur askerlik şubesine gittim evrakları toplaya kadar canim cikti son gün diye saat 14:30 da gittim adam bana kayıtlar kapandı falan dedi sen pazertesi günü gel dedi... dedim yoklama kacağı olmazmıyım dedi bişiy olmaz ... şimdi yoklama kaçağı durumuna düşermiyim dostum ?

dostum bişey olmaz heralde emin değilim 3 kasımda sen git ama sabah erken git

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.