Şimdi Ara

18 Yaşındayım Askerlik Kağıdı Geldi !!! (97'liler Askere Çağırılıyorsunuz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
2
Favori
26.943
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: vibex2kullanicisi

97 kasımlıyım banada geldi 31 aralık 2016 yazıyor acaba o zamana kadar beklesek mi bende mezunum üni yerleşip öğrenci böelgesiyle mi gitsek

Celp dönemi aşırı dolu olurmuş işlemler yavaşlarmış üniye kayıt olunca gidin yaptırın hocam bende 2-3 ay içinde gidicem şubeye.
  • 96 lıyım gelmedi
  • 88'liyim daha askerlik şubesinin önündem gecmedim😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gelmemisti. Yoklama kacagi yaziyordu tc.gov dan bakinca

Tabi sene 2009 da

• quote:

Orijinalden alıntı: Kontrespiyonaj

96 lıyım gelmedi

E-devlet askerlik yaz sorgulama çıkar okumuyorsan yoklama kaçağı bile gözükebilirsin.
  • 14 agu 97liyim gelmiş eylülde üni başlar zaten np
  • 95'liyim hiç gelmedi bana bu zıkkımdan

beyler mezun olur olmaz yurt dışına çalışmaya gidersem nolur? Bedelli çıkana kadar geri dönmez para biriktiririm
  • 97 liyim e devlete falan baktım göremedim üniversitedeyim sistemden görüyorlar mı acaba. anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Physicist_Emre

97 liyim e devlete falan baktım göremedim üniversitedeyim sistemden görüyorlar mı acaba. anlamadım.

Ünideysen otomatik tecil oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

96 ve 97'lilere ocakta askerlik kağıdı gönderildi. sen tecil ettirmemişsin, artık ettirme hakkında yok. askere gidiyorsun geçmiş olsun, erteletmeye gittiğin an içeri alırlar.

Yalan yanlış bilgi verme. 2017 ocağa kadar kimlik + diploma ile tecil ettirmesi yeterli.

• 97 ocak dogumluyum subat ayında yaygara cıktı forumda yıne,askerlık kagıdı geldı, e devlette yazı cıkıyor vs dıye,neyse subeye gıttım adam dedı kı bu sene 96 lılar alınıyor,97 lıler seneye dedı bende cıktım geldım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Major Baxter

97 ocak dogumluyum subat ayında yaygara cıktı forumda yıne,askerlık kagıdı geldı, e devlette yazı cıkıyor vs dıye,neyse subeye gıttım adam dedı kı bu sene 96 lılar alınıyor,97 lıler seneye dedı bende cıktım geldım.

Bu sene hocam 2017 Ocak tarihine kadar süresi var daha 9 ayımız var çok da sona bırakmamak lazım tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Clicker

Lise 4 üm okula geç başladım bugün banada geldi

• 10 dk önce banada geldi. Beyler bide benim lise diplomamın arkasına boya bulaşmış sorun olurmu?

• Kaç sene tecil ediliyor bilen var mı ?

• Tecil hakkım bitmişti olan oldu dedim şubeye gittim şansım yaver gitti 11.2016 geri gel dediler sınava girdim barajı geçtim 2 sınava girip açık öğretime kayıt yaptıracam hiç olmadığım kadar şanslıyım
  • Birkaç ay önce bana da gelmişti ama tecil ettirmedim. 1 ay içinde lise diplomamı alacağım. O zaman tecil ettirsem bir sorun olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Birkaç ay önce bana da gelmişti ama tecil ettirmedim. 1 ay içinde lise diplomamı alacağım. O zaman tecil ettirsem bir sorun olur mu ?

kağıtta tarih yazıyor hocam 97 liysen tecil için 2017 ocağa kadar süre var lise diploması yeterli 96 lıysan okuyorsan halen lisede yine diploma ile tecil ettirebilirsin muhtemelen aynıdır süresi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dogan Umut

quote:

Orijinalden alıntı: Hümiyettin

Birkaç ay önce bana da gelmişti ama tecil ettirmedim. 1 ay içinde lise diplomamı alacağım. O zaman tecil ettirsem bir sorun olur mu ?

kağıtta tarih yazıyor hocam 97 liysen tecil için 2017 ocağa kadar süre var lise diploması yeterli 96 lıysan okuyorsan halen lisede yine diploma ile tecil ettirebilirsin muhtemelen aynıdır süresi.

Evet, 96 doğumluyum. En son gelen kağıtta şu an yoklama kaçağı durumunda olduğum yazıyor. Okula gidip müdür yardımcısına sorduğumda öğrenci olduğum için gerek olmaz demişti ama ardından böyle kağıt geldi. Bir de benim memleketimin askerlik şubesinden gelmiş. Herkeste böyle mi oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sherlock Holmes

96 ve 97'lilere ocakta askerlik kağıdı gönderildi. sen tecil ettirmemişsin, artık ettirme hakkında yok. askere gidiyorsun geçmiş olsun, erteletmeye gittiğin an içeri alırlar.

Dün geldi kağıt

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.