Şimdi Ara

18 yaşındayım gelecekle alakalı planımı anlatıyorum (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Hocam ilk paragraftaki yazıyı, ana mesaja edit olarak ekleyebilir miyim? Adınızı kullanarak

Elbette hocam Bu arada PM attım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Memurluk yapıp başka bi yer işletmek biraz ütopik geldi bana. Millet sabah akşam dükkanda/işletmede durup idame edemiyorken ek iş olarak biraz zor olabilir.
    Hayal kurmak güzeldir hocam. Türkiye'de, özellikle günümüzdeki siyasi ortamda değil 6 sene sonrası, 1 sene sonrası bile belli olmuyor. Umarım hayallerinizi gerçekleştirirsiniz
  • Hayalinz bile fakir .Bende 18 yasindayim ben burada borsada broker olup milyarder olma ve ferrariye binme hayali kuruyorum.Adam 4000 tl maas +75.000 tllik kici kirik arabanin hayalini kuruyor.Biraz hayallerinizi buyutun.Kucuk hayallerle buyuk yerlere gelemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUSR-ET -- 24 Aralık 2016; 23:10:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakar Çakmaz Çakan Çakmak

Memurluk yapıp başka bi yer işletmek biraz ütopik geldi bana. Millet sabah akşam dükkanda/işletmede durup idame edemiyorken ek iş olarak biraz zor olabilir.
    Hayal kurmak güzeldir hocam. Türkiye'de, özellikle günümüzdeki siyasi ortamda değil 6 sene sonrası, 1 sene sonrası bile belli olmuyor. Umarım hayallerinizi gerçekleştirirsiniz

Aynen biraz ütopik aslında ama mesela açmaya karar verdiği zamanda revaçta olan bir markanın franchising'ini alır, işi kolaylaşır. Belki o zamana kadar fikri değişir, başka yatırım araçları da var.

• Hocam demekki ben kendimde anca bu kadar bi çap görmüşüm. Ben buna bile seviniyorum. İnşallah ikimizde hayallerimize kavuşuruz

• hocam yeni mezun hemşirim. planda 1-2 değişiklik yapacaksınız

1- sigara içmeye başlayacaksınız, günlük 10 tl (camel içtiğimden kendime göre hesaplıyorum)çıkarın o kalan paradan.

2- Nöbetten çıktığınızda folloş olacaksınız dükkan işini unutun

3- aylık 500 lirayı geçecek o cep harçlığı bunu sakın unutmayın

4- yine nöbet sonrası hışırlıktan özel hastaneyide unutun. Nöbet adamı belliyor(yaz stajımı acilde nöbet tuta tuta erken bitirmiştim)
  • armstrong26 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bende 24 saat nöbet tuttum bi çok kez ben o kadar afallamadım. Zaten sigara içiyorum ama tütün içiyorum. Paketi 3 lira yani ben 3 paket içerken sizin 1 paketiniz bile etmiyor. Ayrıca 500 tl biraz yukarı çıkabilir. Ama giderlerim sabit olacak şekilde ayarlayacağım. Yani bi ay 550 gider. Sonraki ay 420 mesela

• Marasta 400 bence fazla iyimser olmus.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LIKE A BOSS L kullanıcısına yanıt
    Hocam maraşta asgari ücret alan aile bile rahat rahat geziyo. Ben ananemlerde kalacağım. Yani kira sıkıntım yok. Faturalar zaten çok gelmiyor, geleni de ben öderim evdekilere ayıp olmasın diye. Ee geriye bi sigara param kaldı. Paketi 3 liradan (tütün) haftada(5 paketten) 15 lira eder. Ayda 60 lira yapar. Geriye kalan tüm para cep harçlığım

• Up
  • Suç insanlarda değil eğitimde işte bence bu yazıyı paylaşan kardeşimiz yanlız değil türkiyede çoğunluk neredeyse bunu hayal ediyor keşke hayallar kurarken para dışarda kalsaydı geçmişteki icat yapan insanların bu konuda daha özgür olduğunu düşünüyorum
  • Bu kadar eleştiri olunca çok uçuk bir hatal sanmıştım.

Gayet yapılabilir. Moralini buradakiler ile bozma kardeşim onların hayali bile yok.

Ama bugün hayalini anlattın diye bunu yapanlar yarın gerçekleştirdiğinde ne yaparlar onu düşün ve iyi hazırlan.

Allah hayırlısını nasip etsin.
  • Beni de bloklayın beni de!
    Edit:Bloklayın demişim blokla!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jetixmen -- 25 Aralık 2016; 1:16:36 >
  • Dostun sınava çalış memur ol. Maaş sana yeter dükkanida başkası açıp kazansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: -RüzgarGibiGeçti-

Bu kadar eleştiri olunca çok uçuk bir hatal sanmıştım.

Gayet yapılabilir. Moralini buradakiler ile bozma kardeşim onların hayali bile yok.

Ama bugün hayalini anlattın diye bunu yapanlar yarın gerçekleştirdiğinde ne yaparlar onu düşün ve iyi hazırlan.

Allah hayırlısını nasip etsin.

• Valla bu sene mezuna kaldım istanbulda bir üniversiteye gidicem bilgisayar mühendisliği istiyorum ve hazırlık dahil bir yerde ücretsiz bile olsa çalışıcam. Önemli olan kendini geliştirmek çabalarsan her zaman karşılığını alırsın
  • Ben sağlık meslek mezunuyum benim bölümüm hemşirelikti, bu yıl attden alım yapmadılar kpssden, kpss alımlarına iyi bak eskisi gibi değil öyle hadi kpss giriyim 2.5 milyar maaş alıyım olayını unut
  • Jetixmen kullanıcısına yanıt
    Blok

• kpss de şuan taban puanınızı bilmiyorum ama mülakat vs olduğu bi ortamda memur olmak referansı olmayan biri için zor. ben 2 yıldır memuriyet hayali kuruyorum avucumu yaliyorum
  • Kardeşim seninkiler hayal değil, hedef. Ne yazık ki hayat bazılarına acımasız davranıyor. 18 yaşındaki gencin ilerde borçla, krediyle ev alırım diye düşüncesi kötü bir şey ya.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.