Şimdi Ara

18 yaşındayım gelecekle alakalı planımı anlatıyorum (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
0
Favori
6.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KPSS'yi unut dostum bu sene 2000 tane alacaklar 750 tanesi önlisans, 1000 tanesi lisans ve 150 taneside lise düzeyi, her sene gittikçe kontenjanı azaltıyorlar 3-5 yıla almazlar bile artık.
  • nerden başlayım ki şimdi nerden tutsan elinde kalıyor.

troll olmadığını varsayarak cevabımı vereyim

1- böyle ufku dar insanları görmek beni rahatsız etmiştir herzaman.

2- 3 bin lira maaş alacaksın. 500ünü yicem demişsin.bedavaya evde kalacaksın anneannenin evide olsa o maaşla orda otlanman ayıp. mecburen ev giderine ortak olacaksın yada kiraya çıkacaksın tek başına.

o maaşla kimse seni geçindirmek zorunda değil.

3- ufkunun dar olduğunun başka bir kanıtı da demişsin 1500 lira dükkandan kazanırım. toplam 4bin lira eder demişsin

5 sene geçmiş aradan sen halaaa ayda 500 tl harcayıp maaşını 2500 de sabitlemişsin.

bunun zamı hiçmi olmucak??

sen hiçmi telefon almıcan hiçmi dogalgaz ödemicen hiçmi yemek yemicen gececeksin bu işleri.

5 senede 50 bini cebine koy dua et. dükkanı unut.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Planlara bak kredi çekeceğim şunu alacağım bunu yapacağım , böyle plan mı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ClassımDeğilsin

quote:

Orijinalden alıntı: the minutemen

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MR. Robot

Evet belki ajitasyon yapıyorum ama bunlar benim başıma gelen şeyler.

öldürmek bir tercihtir

silik misin birader ? böyle anlamsız anlamsız yorumlar atıyorsun?

nasıl olacağı önemlidir bıçakla hayalarımı kesiceksin yoksa yiye yiyemi öldürüceksin

? :D

niye keseyim hayalarını birader manyak mısın

örnek olarak bir insanın kaslarını kesip onları kule yapmak sonrada iskelet kalıncaya dek derisini yüzüp tuza atmak kadar eğlencelisi yok

gel bi dene istersen

18 yaşındayım gelecekle alakalı planımı anlatıyorum

acıtmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 24 Aralık 2016; 20:51:35 >

• Vay burada hemşehri bulmak güzel dostum. Merhaba

Öncelikle, insanlar hayal kurmayı, plan yapmayı yanlış anlıyor. Bir plan yaparsın, amaç birebir yapmak değil, o plan çerçevesinde çabalamaktır. Şurada 2 hayal kuruyoruz paylaşınca onu da kendi depresiflikleriyle kirletiyorlar. Adamlar hayalimizden de vergi almadan bırakın da onu yapalım. O yüzden dayanağı olmayan troll yorumları sallama.

Planın mantıken doğru ama paramızın hızla değer kaybettiği dönemde bahsettiğin meblalarla belki de planladığın işyerinin paspasını bile alamayacaksın. Bunları düşünmüşsündür belki ama hiç beklemediğin sağlık sorunu gibi durumlar da var. Bir de dile kolay o kadar yıl çalışıp işinden bıkma ihtimalin var. Şu söz çok önemlidir, "Aşırı hız yapan hayaller, gerçeklere çarparak durur" o yüzden uçuk hayaller kurup olmayınca o hayal kırıklığı hissinden nefret ettiğim için gerçekçi olmaya çalışırım. Senin yazdıkların da idealistsen olabilecek şeyler

Umarım başarılı olursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 500 tl ile 5 sene geçinebileceğüni mi düşünüyon cidden cebindr 5 sene sonunda 150k değil max max max 80-90k birikir

• herons kullanıcısına yanıt
    Haklı

• Aşk diye birşey yoktur dostum merak etme kimseye o kadar kapilmazsin kapılma da bence. Benimde hayalim bi özel tıp girip devlete yatay yaparak doktor olmak ama cok zor. Gençliğimde çok kotu şeyler yaşadım ve yaşamaya devam ediyorum. Ama hala umudum var mi dersin açıkçası yok. Belki doktor olurum yalnız hayatımı kurarım aileme bakabilirim diyorum. İnşallah hepimize hayallerimiz nasip olur amin
  • UsainBolt kullanıcısına yanıt
    Derdin ne senin bakayım küçük çekirge? Milletin hayallerine mi saldiriyorsun yoksa kendini bir b.k göstermeyi mi? Adam burda hayalini yazmış satasiyorsun uza git burdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KamyonlaDriftÇekenAdam -- 24 Aralık 2016; 21:57:47 >
  • Küçük diyen ağzının ortasına defekasyon yaparım.16 yaşındaki bebenin dediği lafa bak gençliğindeymiş uza git akşam akşam.Olmayacak hayaller kuruyorsunuz birisi gerçekleri söyleyincede oturup ağlayın

• 500lirayla kim geçiniyo yaw

Ev tek başına cıkarsan;

Elektrik 40 + su 20+ internet 50 + telefon 20 = 130tl fatura parası ort.

Ne yicen ne içicen?

Pazara cıksan haftalık 50tl pazara gitse ayda 200

Market i var tüpü var kışın yakacagın odun, kömür?

Hiçmi pc, telefon yenilemicen?

Eve eşya almican?
    Belki eşşek kadar adamsın ama eşşek kadar beynin yok. Bebe diyen ağzını eşşek gibi inletirim bak. Sizin gibi milleti olumsuzluğa düşüren trollerden bi kurtulamadık gitti.

• hocam hayalin güzel bu arada maraşın neresinden :
  • Lan uza hala konuşuyor ya.Git anne babandan izin kağıdı al foruma girmek için sonrada sütünü iç yat.Hayallere bak özel tıpmış da sonra devlet tıpmış

Eşşek kadar adam gelmiş kendinden küçüklere alay ediyor. Eğer olgunluk buysa biz almayalım. Keşke anne babandan terbiye alsaydin. Onların yapamadığı birşeyi ben yapamam.

• Yaparsan helal olsun da, 5 seneye biriktereceğin 150000tl aynı işe yarar mı bilemedim. 5 sene önce peugeot 308 40bin tl iken, şimdi 80bin tl mesela. Ülkede maalesef hiçbir şeyin garantisi yok. Sıfırdan sermaye oluşturmak gittikçe zorlaşıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yav uza git dedik hala konuşuyor terbiyeyi senden mi öğrenicez? Yukarda kendince çekirge mekirge yaz baktın adam yaşını biliyor hemen geri vites.Birde gençliğimde falan demiş 16 yaşında saha çocuk tam troll ya.

Böyle böyle bebeler birbirlerini gazlıyor forumda sanki hayata dair bir tecrübeleri varmış gibi.Sonra kızlarla konuşamadım kız bana güldü verecek mi? Anne ben amele oldum gibi konuşar açıp duruyorlar

• 6-7 yıl sonrasından bahsediyosun.Şuanki 75 bin TL o zamanki parayla 110 bin tl civarı olur.Belkide daha fazla.ATT maaşıda sabit kalmaz 4 bin civarı olur.Finans konusu çok oynaktır.
  • Infinitum kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk paragraftaki yazıyı, ana mesaja edit olarak ekleyebilir miyim? Adınızı kullanarak

• fbli_s.osman kullanıcısına yanıt
    Aslen afşin ama bütün akrabalar oniki şubatta

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.