Şimdi Ara

180 BİN TL BANDINDA ARABA ÖNERİSİ/NE ALIRDINIZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar. Bebekli bir aileyiz, geniş, konforlu ve eski olmayan bir araba önerisinde bulunabilir misiniz ? Siz ne alırdınız bu fiyat bandında ? Sıfır araç da düşünmekteyim fakat fiyatı zorluyor. Önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Up arkadaşlar

• Son zamlarla 0 alman çok zor 200 ün altında kalmadı. C segmentinden güzel bir araç bakabilirsin. Megane, cerato, egea, corolla, civic, focus, accent gibi. Biraz daha özellikli oluyolar. Bana sorsan cerato alırdım. Olmazsa megane. Yada segment düşürüp clio.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bebeğini daha doğrusu araç içindeki herhangi birinin can güvenliğini önemsiyorsan Egea'dan uzak dur.

• :ArHaus: kullanıcısına yanıt

hocam merhabalar rica etsem sebeplerini yazabilir misiniz. Ben kendim de 0 araç alma konusunda egea düşündüğüm için soruyorum. Cevap olarak euroencap testinden 3 yıldız almasını gerekçe olarak düşünüyorsanız, teste katılan model 2016 ve yol asistanları ile güvenilik asistanları bulunmayan model. Şase sağlamlığı açısından diğer arabalardan kendi sınıfı açısından pek bi fark yok. Yol ve güvenlik asistanları bulunan 2021 model bi egea açısından, can güvenliğine aykırı bulduğunuz eleştirilerinizi yazarsanız sevinirim.

• Vito Scaletta1994 kullanıcısına yanıt

Hocam bir kere çarptıktan sonra yol ve güvenlik asistanıymış vs. bunlar motorun arabadan fırlamasına, aracın paramparça olmasına engel şeyler değil ne yazık ki.

İzmir'deki korkunç kaza kamerada! - YouTube

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :ArHaus: -- 2 Kasım 2021; 4:4:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Koltuklara Bakanlık Soruşturmasıfacebook
    Koltuklara Bakanlık Soruşturması. 3.739 beğenme. FIAT araç almadan önce bir kez daha düşünmenizi tavsiye ederim. / I recommend you think twice before to buy FIAT car
    https://www.facebook.com/pg/BAKANLIKSORUSTURMASI/photos
  • Uraziko U kullanıcısına yanıt

O Paralara çok rahat 2018-2019 Dacia Duster alabilirsiniz, şiddetle tavsiye ederim.

• ford c max yada grand c max bakabilirsin. konforlu dolu bir araçtır.

• Cevaplar için teşekkürler, önerilen araçların ilanlarında çok tuhaf fiyatlar ve kmler var. Allah herkese kolaylık versin

• Şahsi önerim hem sağlamlık hem yol tutuş hemde yakıt ve güç bakımından en iyi araç bir aile için astra 1.6cdti 136hp 320 tork modeli bir göz atın isterseniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o paraya alemin eskisine bineceğime egea alırım. gerçi şu an listeler güncelleniyor zam geldikten sonra o paraya ancak baz modeli olur.

• cocuklu aile mpv dışında bir araç alıyorsa hata ediyordur. hiç bir sedan hb veya c suvcuk yeterli alan donanım ergonomi bagaj sunamıyor...

tavsiyem picasso cmax verso tarzı araçlardır.

Cevap için teşekkürler hocam dikkate alıp biraz daha inceleyeceğim.

• Barracud@ kullanıcısına yanıt

sayfa sahibi kişi için üzüldüm, gönderilerini inceleyeceğim teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.