Şimdi Ara

180 derece dönenler nasıl başardınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Birşey var ki içeri almışlar adamı marketten domates mi alıyorlar hemen birşey yapmayalım haksızsak kupayı verelim diyen grup
    Ne şikesi her maçı izledim emeğimizin hakkıyla kazandık(benimde içimde bulunduğum grup)
    Sonra her olayda (AY'yi demiyorum dikkat çekerim) Fenerbahçemin arkasındayım şike yoktur diyip CAS'a kadar suçsuz olduğumuza inanıp CAS kararı açıklayınca o zaman kupayı verelim abi varmış birşey nasıl diyorsunuz ? Yani ilk anda izlediğin maçlarda yokmuşta sonrada mı varmış gözlerin yanlış mı görmüş ? Adamlar gözlerimizi açtı abi demesin kimse Iddianame 10 küsür maçla başladı 4 ile bitti göz açılcak birşey yok o zaman denilen şimdi tekrar edildi. Peki o halde nasıl bu kadar emin olduğunuz şeyin yanlış olduğuna vardınız ? Bunları siz nasıl taraftarsınız lan içerikli bir yazı olarak okumayın ciddi ve saf bir soru soruyorum çünkü anlayamıyorum forumda ve çevremde ilk gün Fenerbahce Temizdir!!1! diyenler şimdi bu şikeyi bulaştıran AY'ye nalet kupa verilsin keşke ilk andan düşseydik diyebiliyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dediklerinde haklısın. Ben de kupayı verelim diyorum çünkü yakamızı bırakmayacaklar kupa diye. Verelim kurtulalım. Diyenlerin çoğu da öyle diyordur. 3 Temmuz'da da Fenerbahçe temizdir diyordum bugün de diyorum. Bugün Fenerbahçe kirli şöyle böyle diyen Fenerbahçeliler bir süre sonra utanacak. Biz maçlarımızı çatır çatır oynayarak kazandık
  • Kulübün bu pisliğe bulaştığına hiçbir zaman inanmak istemedim, ama bazı taraftarlar gibi de ille de Aziz demedim o dönem. Çünkü bana göre berbat bir başkandı ve şike yapmaya teşebbüs edebilecek bir kişilikti. Şu son dönemde de bu şikenin bir iftira olduğuna inanmaya çalışsam da sormadan edemiyorum: o tapelerde yer alan o muhabbetler neyin nesi? Tarla, marla çok şüphe uyandırıyor. Aziz Yıldırım sürekli bir komplodan bahsediyor, ama artık hayal ürünü mü ya da birinden mi korkuyor bilmiyorum ama ağzını açmıyor. Gel de bu adamın şike yapmadığına inan. Artık suçsuz da olsa bu kulübü bıraksın, gitsin. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kulübe yeterince zarar verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Kulübün bu pisliğe bulaştığına hiçbir zaman inanmak istemedim, ama bazı taraftarlar gibi de ille de Aziz demedim o dönem. Çünkü bana göre berbat bir başkandı ve şike yapmaya teşebbüs edebilecek bir kişilikti. Şu son dönemde de bu şikenin bir iftira olduğuna inanmaya çalışsam da sormadan edemiyorum: o tapelerde yer alan o muhabbetler neyin nesi? Tarla, marla çok şüphe uyandırıyor. Aziz Yıldırım sürekli bir komplodan bahsediyor, ama artık hayal ürünü mü ya da birinden mi korkuyor bilmiyorum ama ağzını açmıyor. Gel de bu adamın şike yapmadığına inan. Artık suçsuz da olsa bu kulübü bıraksın, gitsin. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kulübe yeterince zarar verdi.

adam American History x izlemiş yani işi biliyor açılın...

• 3 seneden beri aynı şeyleri konuştuğumuzun farkındasınız dimi? Ve bu süre boyunca başvurulan ulusal ve uluslararası her bir kurumdan şikeci damgası yediğimizi de not edin. Ve aynı süreç içinde yöneticilerimizin yaptığı çıkışları, suçsuzluğumuza dem vurmalarını aklınıza getirin. Aynı yöneticilerin herkesle dalga geçer gibi Cas'tan %80 oranında suçsuzluğumuz yönünde karar çıkacak tarzı söylemlerini de hatırlayın. Tüm bu süreci aklı selim olarak terazide tartın ve ne geçti elimize söyleyin. Her bir kurumdan aleyhimize karar çıktı ve sürecin sakız gibi uzaması yüzünden olan yıllarımıza oldu. Takım 2 yıl Avrupa'da yok. Ligde şampiyon olsan, kutlamak bile içinden gelmeyecek. Zira hakettiğin şampiyonlar ligine senin yerine bir başkası gidecek. Tüm bu kurumlar yanlış, bir doğru bizmiyiz. Aziz Yıldırım yüzünden hayali düşmanlar yaratmaktan ne zaman vazgeçeceğiz. Görmüyormusunuz, adamın izlediği politika rekabet etmekten çok, rakibi tökezletmek üzerine. Futbol takımına harcanan milyonları, oluşturulan iğrenç kadro kimyasına değinmiyorum bile.

Kim ne derse desin; bu sürecin başından beri saha içinde bir şey olduğuna bende pek inanmıyordum (olsa da anlaşılması çok zor zaten) ama saha dışında kesinlikle bir şeyler olduğunu düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sufistike

quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Kulübün bu pisliğe bulaştığına hiçbir zaman inanmak istemedim, ama bazı taraftarlar gibi de ille de Aziz demedim o dönem. Çünkü bana göre berbat bir başkandı ve şike yapmaya teşebbüs edebilecek bir kişilikti. Şu son dönemde de bu şikenin bir iftira olduğuna inanmaya çalışsam da sormadan edemiyorum: o tapelerde yer alan o muhabbetler neyin nesi? Tarla, marla çok şüphe uyandırıyor. Aziz Yıldırım sürekli bir komplodan bahsediyor, ama artık hayal ürünü mü ya da birinden mi korkuyor bilmiyorum ama ağzını açmıyor. Gel de bu adamın şike yapmadığına inan. Artık suçsuz da olsa bu kulübü bıraksın, gitsin. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz. Kulübe yeterince zarar verdi.

adam American History x izlemiş yani işi biliyor açılın...

Teşekkürler hocam, American History X avatarımdan da anlaşılacağa üzere çok sevdiğim bir filmdir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Nasıl Oluyor? 6 Ayda Derece
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.